BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 1 miesiąc temu #1017093 przez mysia5
Dziewczyny , proszę o ppomoc.
Te które miałyscie mleko NAN , czułości może taki dziwny metaliczny smak i zapach ?
Kasiu wiem ze na pewno Ty miałaś tez nan .
One takie jest po prostu czy z naszym jest coś nie tak ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1017096 przez me.ch
Dziewczyny, dziekuje :* :blush: :)

mysia, z nan nie pomoge niestety, u nas bebilon...

Zazdroszcze Wam, ja to sie w zadne spodnie powoli nie mieszcze, oprocz dresow chyba.... ;/ dlatego staram sie trzymac w miare diete zeby ludzie w PL nie padli na zawal jak mnie zobacza podwojnie.... no ale coz. Dzis byli goscie u nas wiec troche dieta padla, mam nadzieje ze w tyg nadrobie...

Kornel fajnie, grzeczny byl tylko troche sie przestraszyl na poczatku bo wpadli jak poparzeni i od razu mieli tyyyyyyyle do powiedzenia ze torche byl w szoku chyba. Ale po chwili sie przyzwyczail i juz potem siedzial z nami, smial sie i w ogole bylo ok, az sie zmeczyl i wtedy troszke pomarudzil bo zasnac nie mogl, ale i tak minimalnie w sumie :D

Ciekawe jak to bedzie jak na chrzest milion osob pozna naraz... no i chrzciny sa 20.12 a 19.12 przylatujemy wiec bedzie weekend pelen wrazen, potem dwa dni przerwy i znow jazda - ogromna rodzinna wigilia:) jak wrocimy do domu po nowym roku to kolega bedzie taki monter zahartowany ze szok! Az sie boje...

a jutro bedziemy wyboerac ubranko na uroczystosci - komplet na chrzest, na wigilie, na sylwestra - mam nadzieje ze cos ladnego znajdziemy w szafie (i ze sie w to zmiescimy za miesiac hehe) i ze nie bedzie trzeba nic kupowac juz :)

ide bo P z Kornelem maja chyba konkurs kto glosniej..... :D

9 lata 1 miesiąc temu #1017099 przez kasandra9
Meszku, Kas zainspirowala a u mnie z rzeczami jeszcze w prOszku, no ale damy rade;) karuzela swoje odlezala, teraz tez sie zagarne;)
My wczoraj w gościach, takze troche zajeta, ale wsio ok z Agatka po szczepieniu itp.

9 lata 1 miesiąc temu #1017100 przez asiekasiek
Basia no zaskoczyła mnie z tymi przewrotami jeszcze ja odwracam a ta uśmiech nogi do góry u hop na bok i następnie na brzuch i chwile polezala to odwracam ja a ta znowu uśmiech i powtórka z rozrywki :D

Mech no to będzie miał kto bawić Kornela:)

my dzisiaj byliśmy u szwagierki i ciocie bawiły Laure :) fajnie tak jechać gdzieś ;)

Jurada z tym jedzeniem to właśnie różnie bywa... ja od dwóch tygodni ważę tyle samo nie jem smażone tłustego itp i ćwiczę codziennie na oribtreku i waga ano drgnie... to nie ćwiczyłam i chudlam s tera nie wiem...

a mnie dopadło katrzysko leje się z nosa ciurkiem :( i gardło boli :( w masce robie przy l. idę sobie zrobić teraz inhalacje...

9 lata 1 miesiąc temu #1017105 przez glooria
Mysia hmm ja ogolnie kiedyś probowalam kazdego mleczka zanim wybralam to jedyne dla mileny ... ale to bylo dawno ... i najgorsze dla mnie bylo sma odpowiednik nan pozniej polski bebilon tu aptamil a najsmaczniejsze cow and gate czyli bebiko
I jej tez najbardziej posmakowalo i kupy ok byly i wsio ok no ale to po 6 mcu bylo jak zaczynalam wprowadzac

Mech piękne wszystko i wy tez fajni od pasa w dol he he
Na stronie next masz zakladke przeceny i tam na dziale chlopcow jest koszula z kamizelka i spodnie za polowe chyba
Tylko sprawdzaj z rana znaczy 6 rano a nie 10 he he wiecej rzeczy jest do wybrania i rozmiarow no i raz sa raz nie ma ale jak sie nie spieszy ci to możesz poobserwowac

Brawa dla naszych ruchliwych dzieciaczkow teraz mamusie musicie uwazac bo moga sie sturlac szkraby
Podziękowania: me.ch

9 lata 1 miesiąc temu #1017111 przez Zazanna
hej Wam :)

U nas znow paskudny katar :( Ale taki, ze ledwo spalam i to na czuja cala.noc bo sie balam żeby sie nie zachlysnal albo co.. :(
I mie daje sobie odciągnąć gluta w ogóle, wyje i sie rzuca i nie daje dotknac nosałka :(
Ehj. Zamówilam w nocy nosefride, u Was sie sprawdza? Bo.do tej pory używaliśmy gruszki-aspiratorka, ale on nie lubi jak mu sie dziurkę fruga od noska zatyka :(
Szkoda mi go bo sie meczy bidulek :(

9 lata 1 miesiąc temu #1017115 przez jurada
Hej! Noc świra nr 3.
O 4.00 oczy jak 5zl i nie ma spania mamunia :)
Ja chce gadać a nie spać :)

9 lata 1 miesiąc temu #1017119 przez Magdalena9t
Hej :)
Jakoś mąż sobie poradził, Laurze trochę trudno było pić z butli,ale też dała radę ;) Wkurzył mnie tylko tym,że nie posprzątał po śniadaniu :angry: czy to takie trudne,pozmywać popakować do zmywarki parę naczyń? na następny raz napiszę mu na kartce :angry: :P

Zastanawiam się nad pieluchami wielorazowymi,na razie zielona w temacie..

Zaz a może lepiej kup sobie "katarek"do odkurzacza? ja się zastanawiam bo jak wyciągam małej fluki to się strasznie denerwuje,a ja nie mam siły wciągać, Tomek też nie lubi. Podobno zachwalają katarka, Asiek Ty masz i jak?

Od wczoraj nie jem słodyczy! Moja waga mi nie odpowiada ale ja nic nie ograniczam :blush: jedynie kawę i herbatę będę słodzić. o!

9 lata 1 miesiąc temu #1017122 przez Zazanna
No właśnie Asia poleca katarka, napiszcie co o tym myslicie, bo ja sie boj so odkurzacza.. :blush:

Mysia my mamy ba wszelki wypadek NAN i szczerze to dla mnie jest obrzydliwe, jak je robimy raz na jakis czas to zawsze dawalam T. do spróbowania czy nie za gorące, bo mnie od tego cofa :blush: Więc ono ma taki smak ;)

9 lata 1 miesiąc temu #1017134 przez Magdalena9t
Ja też się boję,ale przecież na odkurzaczu ustawiasz siłę ssania i możesz tą najmniejszą ustawić, u nas fluki sporadycznie,ale zastanawiam się "na zaś" nad kupnem.

9 lata 1 miesiąc temu #1017141 przez Zazanna
Łeee.. ja nie mam wypasionego odkurzacza, u mnie jest jedna sila ssania ;)

9 lata 1 miesiąc temu #1017144 przez kropka 889
Hej.
U nas zawsze płacz przy odciąganiu smarkow z noska.
Dzisiejszej nocy córka dala nam popalic. Ostatnio jakąś markotna jest. To chyba przez ten skok.
Teraz zasnęła wiec idę w domu coś zrobić

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 miesiąc temu #1017156 przez Kasia888
Mysiu z tego co pamiętam to mia taki posmak a Ty już nie przeszłaś na Bebilon?
Asiek to już niedługo czyli mój Jasiek chyba ostatni będzie miał chrzest ;)
Haha Jurada dokładnie chodziło mi o spodnie sprzed ciąży ;)

Jaś kończy dziś 3 miesiące z tej okazji foteczka dla cioteczek z dziubkiem :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1017157 przez Kasia888
Wstawiłam niechcący jeszcze raz

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1017158 przez Kasia888
...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia