BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 1 miesiąc temu #1018251 przez jurada
Fajne!
Pokaz tatuaż:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1018255 przez pesq
Załączniki:
Podziękowania: me.ch

9 lata 1 miesiąc temu #1018259 przez Zazanna
Jurada wtorek ok :) Jakos okolo 15-16 ? Zeby juz ciemno bylo :)
Kas moze tez przyjedziesz ? :)
I w ogole moze jeszcze ktoras by chciala dolaczyc? Przepraszam,że nie pisze z imienia, ale pisze z tel. i nie mogę podejrzec tabelki, a nie pamiętam kto z wawy... :blush:

Dzis Bartuś zrobil to co Laurka kiedyś z tym zakrztiszeniem/zachlysnieciem ? Jezuuu Dziewczyny zawal :((( Podniooslam go natychmiast i polozylam sovie na reku glowa w dol i zaczęłam klepac i po chwili (trwala sto lat) zwymiotowal i zlapal oddech. Tomek przybiegl bo zaczelam krzyczec i go wzial i jescze dotrzymal zeby mu wszystko zeszlo. Poplakalam sie jak glupia.. To bylo straszne. Lezelismy sobie i nagle on sie tak odgial do tylu i wylupil oczka i tak na mnie patrzyl zszokowany i caly czerwony sie zrobil -wszystko lacznie trwalo moze z 6-7 sekund, a ja sie czulam jakby wieczność :(
Po wszystkim wzielam psa i poszlam nad wisle ochlonac a T. został z Malutkiem na rekach, bo sie kompletnie nie mogłam uspokoic.
I to mu się zrobilo jak zjadlam czekplade i to chuba byla reakcja alergiczna..ale nie jestem pewna. W każdym razie juz wiecej nie zjem czekolady do poki karmie. Juz nuc z mlekiem nje tkne.

9 lata 1 miesiąc temu #1018260 przez Zazanna
Pesqu super :woohoo: :woohoo: :woohoo:

9 lata 1 miesiąc temu #1018264 przez basiek149
Zaz ale historia :S nawet nie chcę myśleć jakbym ja zareagowała gdyby nas to spotkało... :pinch:

Pesq jaki kociak cudny! i też mnie zmyliłaś swoim nowym awatarem :)

agatagama mam nadzieję, że chrzest się udał i maluszek był grzeczny :)

My byliśmy u teściów, u Hani, ale ogólnie kiepsko się czuję bo dostałam okresa :pinch: myślałam, że przy kp jeszcze długo długo nie będę o tym musiała myśleć a tu masz... :( ale siostra dostała jeszcze szybciej niż ja więc widocznie taka nasza uroda.

9 lata 1 miesiąc temu #1018265 przez jurada
Pesq super kociak. A ja mam kocie łapki. (odciski) na karku.

Zaz
Kurde w tym tyg takie godziny mi nie pasują, bo Daniela odbieram ze szkoły. Chyba, że odbiorę go wczesniej i pójdzie z nami. Moze być?

Kas, Kasia idziecie?

9 lata 1 miesiąc temu #1018267 przez pesq
Zaz ojejku masakra... :( boje sie:(

Basia ja juz miesiąc po czymś co chyba bylo okresem ale teraz juz wątpię bo nowego nie widzę takze pewnie oczyszczanie jeszcze bylo.. Ale tak intensywne..

Agata daj znac jak chrzciny.

Dzieki za komplementy:) tez lubię ten tattoo.

9 lata 1 miesiąc temu #1018274 przez Zazanna
Jurada pewnie, ze z nim :) Tez mu sie spodoba na pewno :) No chyba,że chcesz wcześniej, to ja się dostosuje ;)

Bobas.juz po kąpieli, odkrylam czerwona szyjkę dla odmiany tam w faldce. Posmarowalismy sudocremem, mam nadzieje, że pomoże.

Ja mam gloda jak przed okresem -wszystko bym zjadla we wszystkich ilościach B)

9 lata 1 miesiąc temu #1018276 przez pesq
Zaz ja mam tak od porodu i niestety wszystko jem :(

9 lata 1 miesiąc temu #1018277 przez me.ch
Jak tam Jasiowe chrzciny poszły?:)

Zaz, Jezu...Ale historia :( dobrze ze juz dobrze..!

Pesq, świetny :) i avat też fajny:)

A my dziś na wycieczkę pojechaliśmy I Kornel sporo dnia przespal, więc trochę boimy się nocy;) no ale mam nadzieje ze jakoś się uda:) w ogóle to jeszcze w dodatku przestawiamy Kornela teraz z kąpieli o 22 na 21 więc godzinę wcześniej spać, pierwsze trzy dni poszły ok, tylko w pierwszą noc się obudził w nocy a kolejne dwa spał po 8-9 h ale noe wiem czy dzos po wycieczce nie będzie wcześniej pobudki....

Moje mikołaje dziękuja za komplementy:*

9 lata 1 miesiąc temu #1018278 przez agatagama
Chrzciny super ! Jaś mega grzeczny, dziękujemy za kciukasy :*** teraz troszkę marudzi przez sen, pewnie z nadmiaru wrażeń...
szkoda, że nie jestem z wawy, z chęcią bym do was dołączyła :)
Zaz kurcze współczuję...
Pesq ja koty kocham, także też mi się bardzo podoba tatu :) ja chcę sobie zrobić jak skończę karmić, coś związanego z Jasiem :)

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1018279 przez basiek149
agatagama super, że wszystko się udało :) mój Kubuś po chrzcinach też był marudny bo jednak cały dzień ktoś coś od niego chciał ale jak już mi na wieczór padł to było ok. Wyspał się i na następny dzień miał dobry humor i energię :)

Dziewczynki z Wawy też zazdroszczę wam tego wspólnego wypadu... ale jeszcze trochę i przyjdzie wiosna i spotkamy się w większym gronie :woohoo:
I ciekawe co tam właśnie u dziewczyn, które w czasie ciąży się bardziej udzielały tak jak Lidziun, Asiulek dolls i jej bliźniaków, Scarlett...

pesq

Basia ja juz miesiąc po czymś co chyba bylo okresem ale teraz juz wątpię bo nowego nie widzę takze pewnie oczyszczanie jeszcze bylo.. Ale tak intensywne..

aha... to ciekawe jak to u mnie będzie teraz wyglądać...

Poza tym zamówiłam kilka ciuszków Kubie bo zaczyna nam wyrastać z tych co ma i trzeba troszeczkę uzupełnić jego komódkę :)
I tak o to weszłam na stronę Smyka, a że mają fajne promocje tak więc zamówiłam mu bodziaki, spodenki i bluzę w rozm 68 :)
www.smyk.com/cool-club-body-chlopiece-z-...ubranka-dla-dzieci-p
www.smyk.com/cool-club-bluza-chlopieca-r...ubranka-dla-dzieci-p
www.smyk.com/cool-club-spodnie-chlopiece...ubranka-dla-dzieci-p

Już się nie mogę doczekać aż przyjdą :) Póki co nosi 62 i jeszcze ma trochę luzu ale w końcu trzeba coś większego mu zacząć kupować :)

9 lata 1 miesiąc temu #1018281 przez pesq
Agata super ze się wszystko udalo :)

Basia ekstra szczególnie bluza mi się podoba.

Ja od jakiegoś czasu juz tylko na ciuchach kupuje i dostaje od tych bliźniaczek ale mam tyle tego ze nie nadążam zakladac.

Basia ile Kuba wazy i mierzy? My nosimy juz 68 i na dlugosx dobre a szerokość za luźne. Agat tydzień temu 64 cm i 5280

9 lata 1 miesiąc temu #1018283 przez asiekasiek
Agata super ze był grzeczny Jaś i ze jestscie po chrzcinach:)

co do alko to ja też kiedyś wypiłam kieliszek tego wina smakował i troszkę zaszumialo mi. Laura grzecznie spala ale i tak jakoś tylko smaku narobilam sobie na więcej a tu nie można.... i jakby coś stało się właśnie tak jak Jurada miała ze Lena zaczęła płakać i co cyca nie poda się... wiec juz odczekam swoje.

Basia no u mnie brak na razie okresu i mam nadzieje ze jeszcze minimum do marca nie będzie ;)

jejku a ja mam wyrzuty znowu sumienia bo w gościach najadlam się i mam nadzieje ze Laurze nic nie będzie... :( zła matka :( a i oczywiście w sobotę dałam jej czapka na kupę i była dopiero po nim po 10 dniach ! ciekawe co powie pediatra na to...

Zaz ja nawet tego nie chce wspominać... bo aż mi się coś robi jak sobie pomyślę a jakbyśmy się nie obudzili.... :( :( jejku tak kocham mojego króliczka nad życie !!! niech będzie zdrowa !!

9 lata 1 miesiąc temu #1018284 przez asiekasiek
Basia no to wskakujecie na wyższy level teraz :)

a żałuję że kupiłam wanienke z Ikei bo jest mała. i Laura nie mieści się niej już :/ no nóżki na podkurczone w niej a i tak uderza główka się a i do gondoli tez zaraz nie zmieści się :blink:

Oki Laura zjadła to przekładam do łóżeczka ;)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia