BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 9 miesiąc temu #971804 przez Zazanna
Sylwia moje też jest prenatalne -jakie Ty robisz? Takie samo jak ja? Ja mam pappa i z krwi

Teraz i ja bym zjadła żelki łeeeeeeeeeeeeee

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #971808 przez basiek149
hej hej :)

jejciu Mech... współczuje tych przeżyć...najważniejsze, że wiesz, że jest już dobrze. odpoczywaj Kochana.

pesq - bardzo dobra decyzja. u mnie w pracy też pracodawca miał nas gdzieś więc jak dowiedziałam się o ciąży wcale nie miałam wyrzutów sumienia niosąc im L4. a jestem na zwolnieniu od samego początku ciąży tj.6tydzień.

ale dzisiaj senna jestem. ale chyba taki dzień bo mąż też chodzi tak jakby miał się zaraz przewrócić.
na obiad planuję makaron z brokułami, gotowaną marcheweczką, kurczaczkiem i wszystko posypane startym serem. ale już widzę jak mąż się ucieszy...nie trawi ani gotowanej marchewki ani brokuł :D

9 lata 9 miesiąc temu #971810 przez jurada
Zuzanka a ty kiedy pokażesz brzuszek""?

9 lata 9 miesiąc temu #971811 przez asiekasiek
mech jejku aż popłakałam się jak czytałam to :( współczuję ci bardzo takiego stresu:( ale dobrze ze wszystko okazało się być dobrze. no nie fajnie ze masz krwiaka ale dobrze ze z dzidziusiem jest dobrze!!

jejku zazanna gdzie ty pracowalas ??

9 lata 9 miesiąc temu #971812 przez Zazanna
W niedzielę Mama u mnie będzie, to ją poproszę o zdjęcie i Wam pokażę :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 9 miesiąc temu #971813 przez me.ch
Dziewczyny dziękuję za wsparcie jesteście kochane!! To byla straszna noc i długie czekanie na odpowiedz ale na szszczęście się udało...
Sabina, tez się ciesze ze to krwiak, a nie coś innego...

Pesq ciesze się ze ci się udało wydostać ze szpon tej szefowej krowy. Dobrze ze juz po wszystkim i możesz w końcu skupić się na zdrowiu maluszka i swoim. Czas na relaks!! :)

Ale mi się ochota na żelki zrobiła, hehe ciekawe czemu?

Zazanna nic się nie martw wszystko będzie dobrze! :) będziemy trzymać kciuki!

Jeszcze parę tygodni i będziemy wszystkie znały ple, możecie w to uwierzyć? Już się nie mogę doczekać żeby się dowiedzieć czy to chłopak czy dziewczynka :)

9 lata 9 miesiąc temu #971814 przez asiekasiek
no to dobrze ze ten okres Zazanna masz za sobą:)

pamiętacie jak na początku lutrgo pisaliśmy o początkach ciąży:p każdy bal się i w ogóle a teraz to tylko czekać na brzuchy:)

9 lata 9 miesiąc temu #971815 przez basiek149
fajnie, fajnie, że ten czas leci...tylko czekać do naszego upragnionego września :) kiedyś wrzesień fatalnie mi się kojarzył..początek szkoły, zaraz potem ponure jesienne wieczory. a teraz... :) :) :)

9 lata 9 miesiąc temu #971816 przez Zazanna
Ja już będę w 100% spokojna od jutra :)

I w przyszłm tygodniu chcę powiedzieć kumpelom :) Miałam mówić w tym, no ale badanie mi przesunęli :)

Ale ten czas leci ah :) Niedługo zaczniemy robić wyprawki :D

9 lata 9 miesiąc temu #971817 przez basiek149
asiek ja jednak te swoje witaminki zamówiłam na allegro w takiej aptece internetowej. nie całe 50zł z przesyłką. daj spokój za te moje aptekowe ceny... dziecko jest najważniejsze ale jak jest okazja nie przepłacać to nie zamierzam tego robić.

9 lata 9 miesiąc temu #971818 przez Kasia888
Basiek ja biore Pregna Plus, 30 tabletek kosztuje około 35zł, ale widzę, że są jeszcze droższe...

9 lata 9 miesiąc temu #971819 przez kasandra9
mech, współczuję!!! Dobrze, że miałaś USG i już wszystko wiadomo i jest dobrze!
Pesq - bardzo dobrze zrobiłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem z Ciebie dumna!:)

9 lata 9 miesiąc temu #971822 przez Lidziun
Część poszlak sprawdzić wyniki cukru na czczo mam 102 czyli spadło o 3 ale i tak za dużo, a po 2 godz było 128 wiec spokoju bo norma to do 140, no ale nie wiem co lekarz powie, szpital wykluczony pewnie pozostanie dieta, kurcze cos czulam ze ta ciąża nie będzie taka "fajna" jak poprzednie

9 lata 9 miesiąc temu #971824 przez Sylwia-89

Zazanna napisał: Sylwia moje też jest prenatalne -jakie Ty robisz? Takie samo jak ja? Ja mam pappa i z krwi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zazanka, ja powiem Ci szczerze, że dokładnie nie wiem co tam zaplanują mi zrobić, bo dostałam skierowanie od mojego ginekologa, na którym było napisane "badania prenatalne 1 trymestr". Z tego co mówiła mi pani podczas rejestracji, to mam mieć badanie krwi i usg.

9 lata 9 miesiąc temu #971835 przez jurada
Ja biorę falvit mama cena 21zl. W 1 ciąży tez bralam i nie narzekam... Cana ok kuracja na 30 dni...
A mój gin polecam mi prenatal za ok 50zl... Ale ja podziekowalam za takie witaminy. To stwierdził ze w każdych ten sam zestaw witamin jest...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia