BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 9 miesiąc temu #971972 przez pesq
Zazznka wspaniale! Tak właśnie myślałam, że często piszesz 'moja malutka' itd bałam się, że może będziesz smutna jak okaże się, że chłopiec :) A Ty cokolwiek tam widziałaś "dyndającego" czy tylko lekarz powiedział ? :P Ja mam dzis właśnie prenatalne i bardzo bym chciała zeby chociaz na 51% powiedział kto tam w środku się kryje.. czy Jacek czy Agatka :P :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #971980 przez asiekasiek
właśnie umowilam się na wizytę na 18. dzwoniłam do niego kazał mi przyjść ale zadzwonić pierw do recepcji ale tam nikt nie odbiera !!!

9 lata 9 miesiąc temu #971991 przez Kasia888
Dziękuje Kochane, za życzenia. Tak się cieszę, że Was mam :silly:
Pesq przestawisz się, mnie też na początku śniła się praca itp, teraz myśle o niej coraz rzadziej, a jak już myśle to się cieszę że mnie tam nie ma ;)
Zazanka gratuluje, wspaniale- synek :cheer: Tatuś pewnie dumny, że syn i w ogóle :P mój by chciał mieć chłopca, ale zobaczymy mam nadzieje, że dowiem się 26 marca.

9 lata 9 miesiąc temu #971993 przez Kasia888
Powiem Wam, że jak będe mieć dziewczynkę to nazwę ją Julia Jadwiga(po mojej kochanej babci).
Już to z mężem przedyskutowałam i się nie sprzeciwia.
A jeśli chłopiec to póki co nadal spieramy się nad imieniem dla niego :P

9 lata 9 miesiąc temu #972001 przez Zazanna
Pesq pokazał mi :D Między stópkami takie coś się majtało heh B) I lekarz mi paluszki pokazał kursorem każdy po kolei -ale i tak widziałam plamę.. ja ich podziwiam, że oni tyle rzeczy na tym usg widzą.. albo pokazał mi "bąbelka" w sensie taka bańkę a to był noga.. i jeszcze pyta "widzi pani?" a ja na to "nie widzę, gdzie?" no i wtedy już mi kursorem pokazywał właśnie :)
Szkoda, że on się w enelmedzie specjalizuje w tych testach, bo jakby był zwykłym prowadzącym, to bym chciała aby mnie prowadził.. taki miły i mi wszystko odpowiadał i się nie niecierpliwił jak czegoś nie widziałam albo pytałam.. no fajny lekarz :)

Asiek weź tel. na głośnomówiący i po prostu dzwoń.. w końcu muszą odebrać.. a jak nie to szukaj telefonu do innych działów i mów, że nie możesz się dodzwonić, może ktoś się w końcu ruszy i odbierze..

Kasia ładnie :)
Kurcze ja to mam teraz zagwozdkę. Jednak mi nie leży chłopca po Mamie nazywać, kojarzy mi się z synem koleżanki to imię, a jej nie lubię... i mi zepsuła :(
No i nie mam żadnego pomysłu.. No nic, jeszcze trochę czasu mamy , coś wymyślimy :)

9 lata 9 miesiąc temu #972003 przez agatagama
fajne jesteście ;)
zapierdzielam w pracy i czytam was na bieżąco mniej więcej, a buźka sama się śmieje ;)

9 lata 9 miesiąc temu #972011 przez me.ch
Kasia, wszystkiego najlepszego! :)

Zazanna gratuluję!!
Też już bym chciała wiedzieć czy to będzie Kornel Jan czy też Liliana Urszula ;)
Póki co mamy takie typy z mężem i już od dłuższego czczasu się utrzymują, ale kto wie - zawsze możemy jeszcze zmienić zdanie hehe

Czekamy na resztę teraz żeby wszystko juz było jasne z dzieciaczkami:)

Zazanna masz jakieś potencjalne opcje? Możemy pomóc wybrać;)

9 lata 9 miesiąc temu #972013 przez Sylwia-89
Ja też jestem już po badaniach ;) Wszystko w porządku z maluszkiem, ale płci jeszcze nie znam. Pan doktor bardzo miły, od razu skierował mnie na badania , które robi się w 2-gim trymestrze ;)

Dzisiaj byłam w pracy odwiedzić moje dzieciaczki :) Bardzo się tuliły i cieszyły, ze mnie widzą. To takie miłe :silly: Pytały się czy mam dzidzię w brzuszku i w ogóle super tak je odwiedzić :)

Kasiu, wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin :*

Jurada, ja też zawsze się stresuję przed wizytami.

9 lata 9 miesiąc temu #972015 przez asiekasiek
mam na 18 wizyte :)

9 lata 9 miesiąc temu #972020 przez basiek149
asiek daj koniecznie znać po wizycie.

a co do stresu to myślę, że każda przyszła mama denerwuje się przed wizytą lekarską. zresztą ja się denerwuję nawet jak idę do rodzinnej. białe fartuchy tak na mnie działają :cheer:

9 lata 9 miesiąc temu #972024 przez jurada
Sałatka jarzynowa mmmm zjadłoby sie, ale ja dołożyłabym śledzika do tego... O szlak mam ślinotok :P

9 lata 9 miesiąc temu #972025 przez jurada
Zuzanka gratuluje synka! Dobrze, że wszystko w porządku... Cieszę sie:) :laugh: :silly:

9 lata 9 miesiąc temu #972026 przez pesq

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #972027 przez ana23
Ja tam nigdy się chyba tak nie denerwowalam jak dziś przed i w trakcie wizyty jedyne co z niej zapamiętała to ze dzidzia jest wzorowa tylko nie lubi zdjęć bo się tyłem odwraca nawet mamusi buźki nie chciało pokazać. Także za dużo dziś nie pamiętam z wizyty nawet musiała 3 razy pytać o datę następnej wizyty

9 lata 9 miesiąc temu #972030 przez Zazanna
Pesq od Dominiki :)
Ale właśnie Dominik mi sie kojarzy z ta kolezanka
Leh sama nie wiem :)

Super, że Twoje badanie tez super :D
Rany same dobre wieści dziś :)))

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia