BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #971933 przez mysia5
.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #971934 przez asiekasiek
hej dziewczyny:)
wszystkiego najlepszego:)

sabina a kiedy wracasz do pl? ale będziesz rodziła w UK?
no to dziewczyny macie wstawić zdjęcia po wizycie:)

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #971935 przez mysia5
Hej hej 
Kasiu sto lat ! Zdrówka przede wszystkim :)
Zazanka historia jak z filmu :)
Ja tez dziś idę do lekarza i cala drze wiec Pesq na pewno wiem co czujesz i tez tak mam  :unsure:
Sabina ja też mogłabym wiecznie spać :/
Ja miałam straszny sen wczoraj w nocy, śniło mi się ze widziałam jakiś nekrolog a najgorsze jest to ze wczoraj przyjechalam z pracy i wchodzę do domu (mieszkam w bloku) a tam wisi nekrolog ... ciarki jak nie wiem miałam i było mi tak dziwnie ... nienawidzę takich rzeczy :(

9 lata 9 miesiąc temu #971938 przez ana23
Hej 100 lat kasiu,. Ja już po wizycie tak się stresowalam ale na szczęście wszystko w porządku z tego wszystkiego zapomnialam wziąć zdjęcia wiec nie dodam :(

9 lata 9 miesiąc temu #971940 przez ana23
A teraz IDE zaraz do pracy a tak mi się nie chce przez ta okropna pogode

9 lata 9 miesiąc temu #971941 przez ana23
A i zmienił mi się znowu termin porodu na 24

9 lata 9 miesiąc temu #971943 przez jurada
Ana napisz cos wiecej o dzidzi... Ile na juz cm?

9 lata 9 miesiąc temu #971946 przez pesq
Kasia najlepszego, nie zauwazylam ze masz urodziny!

Mysia okropnie z tym nekrologiem,mi sie kiedys snily szczury a pozniej w srodku miasta zobaczylam zdechlego szczura :S :S :S zbieg okolicznosci jak sadze ale okropny

9 lata 9 miesiąc temu #971952 przez basiek149
Spełnienia marzeń Kasiu :)

ja ledwo wstałam, zjadłam tylko śniadanie, na chwilę tu zajrzałam i bęc do łóżka... ale żeby przybyło mi jakoś więcej energii do nie powiedziałabym... chyba już taki dzień będę miała do dupy.

rybka na obiad czeka w lodówce na smażenie ale to poczekam aż mąż wróci chociaż ja bym już ją wciągnęła... :whistle:

faktycznie dzisiaj dziewczyny macie dzień wizyt u gin :] :] :] czekamy na relację :]

też się porobiłyście takie zapominalskie? ja kiedyś każdą bzdurę pamiętałam a teraz jak mnie o coś mąż poprosi żebym mu później przypomniała to tak średnio na tym wychodzi :lol:

9 lata 9 miesiąc temu #971955 przez pesq
Basia to raczej on powinien przypominać ;) ja tez zapominam, gubie, nie wiem po co wstaje :side: :side:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 9 miesiąc temu #971959 przez asiekasiek
pesq zobaczysz za tydzień będzie lepiej:)

a mnie brzuch boli:( kurcze jak mnie jutro nie przestanie to lecę do szpitala polozniczego. nie na sor:(

9 lata 9 miesiąc temu #971961 przez sabina

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

bylam na zakupach nic tak na prawde nie kupilam a mialam dwie tasie ktore z bieda do domu dotargalam :/ masakra

9 lata 9 miesiąc temu #971963 przez basiek149
pesq...to bym nam na dobre nie wyszło :D on nie pamięta gdzie 5min temu położył czapkę, kluczyki, papiery...
a co do pracy to może usiądź sobie wygodnie, włącz muzykę, ja często jak chce o czymś zapomnieć biorę słuchawki i muzyka mnie relaksuje i wycisza...:)

9 lata 9 miesiąc temu #971967 przez pesq
I tak właśnie zrobiłam :)

Wiecie co od wczoraj zjadlam chyba kilogram salatki jarzynowej i to takiej z duza iloscia majonezu, która zrobila moja mama :blush: :blush: :blush: dziś wizyta spojrze na wagę i koniec, zaczne jak Jurada zapisywac... ale puki co ide po dokladke :D :D

9 lata 9 miesiąc temu #971969 przez Zazanna
Jestem po !

Maluch urósł w tydzień 13 mm !!! :D
Wszystko ok :) Kość noskowa ok, przezierność ok, serducho wali :) No i prawdopodobnie ... syn :woohoo:
Tak się wzruszyłam, że mi łzy poleciały :D Pierwszy raz powiedziałam sobie w głowie "synek" nie "chłopiec" i mi się tak ciepło zrobiło.. teraz to już mi obojętna płeć :) Już się nie boję synka :)
Zdjęcia nie wstawiam, bo są niewyraźne, 19 mam usg 12 tygodnia, to wtedy pokażę jak mój Syn urósł B) O rany ale będzie z niego przystojniak !!! B)

A tak w ogóle to jem właśnie chałkę ze smalcem i ogórkiem kiszonym o.O :huh: Pycha ! :blink:

Kasia sto lat i najlepszego dla Ciebie i Maluszka i żebyś się bez przerwy uśmiechała i żeby mały Ci się dawał wysypiać jak już będzie na świecie :D :*

Sabinka dziękuję :) Bardzo mnie buduje świadomość, że są pary, którym się udaje mimo takiej różnicy :)

Asiek jak Cię to martwi to idź do lekarza.. nie ma sensu abyś się stresowała :*

Basiek podziel się ryyybkąąą.... :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia