BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #978655 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Lidziun na 100% będzie dobrze :)

Ale dziś piękny dzien :) Byłyśmy już z psą w parku i wchodziła do fontanny i w ogóle super :)t
Wczoraj dużo chodziłam bardzo i wieczorem na papierze miałam minimalne różowe muśnięcie, więc od razu zawał oczywiście, od razu się położyłam, zabroniłam T. wychodzić z domu aby był "w razie czego", brata poinstruowałam jak się zajmować zwierzyńcem jeśli będziemy jechać do szpitala. itd... Ale na szczęście nic się więcej nie wydarzyło.. Ale znowu najadłam się strachu. No i dziś odpoczywam. Pojadę tylko na 17 na test z angielskiego i potem prosto do domu.
Najtrudniejsze, że jest taka piękna pogoda i że mnie nic nie boli i czuję się świetnie i weź wysiedź człowieku -no po prostu się zapominam czasem :blush:

Gloria wymyśliliście jakiś fajny sposób, w który poinformujecie rodzinkę, czy mówicie tak wprost? :)

Kurcze, my u T. jeszcze nie powiedzieliśmy.. Też się trzeba jakoś zebrać. No ale najpierw muszę wybadać jak się czuje jego siostra w tym względzie. Kurcze, no mam takie obawy, że ciągle to odkładamy i w sumie to nawet omijamy temat trochę :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #978656 przez jurada
Heeej! Jaka cudna pogoda... Az wyciągnę męża do parku kampinoskiego :)

9 lata 8 miesiąc temu #978657 przez Zazanna
Jurada ale Wam faaaaajjjnieeee :D Tam jest pięknie ! :)
Ja przy dobrych wiatrach wyciągnę T. do Łazienek ;)

9 lata 8 miesiąc temu #978660 przez glooria
sami zobacza :laugh: tego brzucha nie da sie juz ukryc
fakt ze będzie bardzo pozno no ale nawyzej rano przy sniadaniu zachlystna sie kawą

zuzanna i tak niczego nie zmienisz a ona i tak będzie to przeżywać zecwy macie a ona nie
czulam to samo i moja siostra tez dopiero jak zaszlam i doczekałam do polowkowego poczułam ze i u nas swieci slonce

teraz moja szwagierka stara się od pol roku i nie kielkuje nic i tez jej jest smutno co ciagle slyszy o nowej ciazy ale mowi ze poplacze i musi żyć dalej bo nic to nie zmieni

9 lata 8 miesiąc temu #978661 przez kasandra9

jurada napisał: Heeej! Jaka cudna pogoda... Az wyciągnę męża do parku kampinoskiego :)

Jurada, a gdzie jeździcie do tego parku:)? Bo my w sumie też blisko mamy Kampinos, ale gdzie tu podjechać, żeby fajnie było;) ??

9 lata 8 miesiąc temu #978662 przez Lidziun

glooria napisał: lidziun będzie dobrze
kiedy masz polowkowe?

najsmieszniejsze jest to ze wslanie mialam lekarz z laski sprawdzil serce rozmiar glowy i uda i to wszystko, no i powiedzialam mu ze musi mi plec podac bo tyyyyyle czasu czekalam i to caly nfz, wiec na poniedzialek mam 3d u lekarza u ktorego bylam na polowkowym z moimi dzieciaczkami i wiem ze tam lekarz wszystko sprawdzi, jak przeplywa krew przez pepowine i serce i dokladnie je zbada, pokaze mi kazda czesc ciala twarz mozg o ile sie oczywiscie dziecko pokaze :) i pokaze jeszcze zoladek watrobe i wszystkie inne organy, tylko wtedy bede spokojna, teraz to niby jestem spokojna ale nie zawsze, niedlugo sie zbieramy i jedziemy na dzialke i wracamy jutro wieczorem, tak z nudow to dopiero bede miala do myslenia ;) a dodatkowo gardlo mnie boli i zapewne zaraze ktores z dzieci :(

9 lata 8 miesiąc temu #978665 przez jurada

kasandra9 napisał:

jurada napisał: Heeej! Jaka cudna pogoda... Az wyciągnę męża do parku kampinoskiego :)

Jurada, a gdzie jeździcie do tego parku:)? Bo my w sumie też blisko mamy Kampinos, ale gdzie tu podjechać, żeby fajnie było;) ??

Ja to nie wiem bo to pomyśl męża. Wiec oczekuje niespodzianki... Synuś tez juz siedzi jak na szpilkach bo on chceeee juz! :)

9 lata 8 miesiąc temu #978667 przez glooria
dobrze ze idziesz gdzie indziej bo co to za polowkowe bez badania komor serca mózgu ukladu pokarmowego
przecież o to chodzi w tym polowkowym ze narzady sa większe niz na genetycznym i ze mozna je dokladnie obejrzec i w razie potrzeby leczyc jeszcze w łonie matki
sprawdzaja nawet czy dzieci nie maja rozszczepu wargi taki sa dokladne a on tak sobie olal

weź takiemu zaufaj

9 lata 8 miesiąc temu #978668 przez jurada

Zazanna napisał: Jurada ale Wam faaaaajjjnieeee :D Tam jest pięknie ! :)
Ja przy dobrych wiatrach wyciągnę T. do Łazienek ;)

Ja juz łazienek mam dość! Mieszkałam przez 10 lat tuz obok łazienek. Więc znam je jak własną kieszeń i Agrykolę Tak samo... Polecam za to lody na rozdrożu ale nie w tej restauracji "Na rozdrożu" tylko kolo ujazdowskiego przy podziemiach stoi taka budka i są gofry, lody na kulki itp. POLECAM!!!

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #978672 przez Kasia888
Hej dziewczyny :) pogoda super, właśnie wygrzewam się na działeczce aż chce się żyć. Zjadłam dziś 5 kulek lodów. Szaleństwo :) miłego dnia, odpoczywajcie :)

9 lata 8 miesiąc temu #978675 przez glooria
a u mnie szaro i buro

9 lata 8 miesiąc temu #978679 przez pesq
Heeeeeeeeej! Dziewczyny, pogoda jest piękna u mnie też :) . Dziś z mężem idziemy na 14 na grilla pierwszego w tym sezonie. Dawno się nie widziałam ze znajomymi, tak jakoś dużo mnie ostatnio omija. Prawie na nic do jedzenia nie mam ochoty, ale może rybkę.. Macie jakis pomysł na rybkę z grilla ?

9 lata 8 miesiąc temu #978682 przez anisia27
Pesq ja tez mam dzisiaj grilla ale o 17:D dziewczyny ale sie ucieszylam, pierwszy raz obca osoba zauwazyla ciaze:D "o widze, ze bedzie Pani miala dzidziusia!":)))

9 lata 8 miesiąc temu #978684 przez jurada
A ja to się dziwnie czuje jak idę ulica i idą ludzie, zazwyczaj są to kobiety młode albo w średnim wieku i patrzą na twarz na brzuch, potem znow na twarz i się uśmiechają. Miłe to ale takie zarazem dziwne...
A w markecie jak nie bylo widać brzuszka to mąż nie za bardzo rwał sie do kas pierwszeństwa a teraz od razu z grubej rury maszeruje do tej właśnie kasy. Ale to dobrze ja mowie ze zazwyczaj stoją w niej osoby które nie powinny... Tylko patrzeć jak zacznie parkować w miejscach tylko dla ciężarnych. Hi hi

9 lata 8 miesiąc temu #978689 przez anisia27
Sa ludzie i ludzie.....jeden Cie przepusci a drugi bedzie sie klocic...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia