- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lidziun na 100% będzie dobrze
Ale dziś piękny dzien Byłyśmy już z psą w parku i wchodziła do fontanny i w ogóle super :)t
Wczoraj dużo chodziłam bardzo i wieczorem na papierze miałam minimalne różowe muśnięcie, więc od razu zawał oczywiście, od razu się położyłam, zabroniłam T. wychodzić z domu aby był "w razie czego", brata poinstruowałam jak się zajmować zwierzyńcem jeśli będziemy jechać do szpitala. itd... Ale na szczęście nic się więcej nie wydarzyło.. Ale znowu najadłam się strachu. No i dziś odpoczywam. Pojadę tylko na 17 na test z angielskiego i potem prosto do domu.
Najtrudniejsze, że jest taka piękna pogoda i że mnie nic nie boli i czuję się świetnie i weź wysiedź człowieku -no po prostu się zapominam czasem
Gloria wymyśliliście jakiś fajny sposób, w który poinformujecie rodzinkę, czy mówicie tak wprost?
Kurcze, my u T. jeszcze nie powiedzieliśmy.. Też się trzeba jakoś zebrać. No ale najpierw muszę wybadać jak się czuje jego siostra w tym względzie. Kurcze, no mam takie obawy, że ciągle to odkładamy i w sumie to nawet omijamy temat trochę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Ja przy dobrych wiatrach wyciągnę T. do Łazienek
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
fakt ze będzie bardzo pozno no ale nawyzej rano przy sniadaniu zachlystna sie kawą
zuzanna i tak niczego nie zmienisz a ona i tak będzie to przeżywać zecwy macie a ona nie
czulam to samo i moja siostra tez dopiero jak zaszlam i doczekałam do polowkowego poczułam ze i u nas swieci slonce
teraz moja szwagierka stara się od pol roku i nie kielkuje nic i tez jej jest smutno co ciagle slyszy o nowej ciazy ale mowi ze poplacze i musi żyć dalej bo nic to nie zmieni
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Jurada, a gdzie jeździcie do tego parku:)? Bo my w sumie też blisko mamy Kampinos, ale gdzie tu podjechać, żeby fajnie było;) ??jurada napisał: Heeej! Jaka cudna pogoda... Az wyciągnę męża do parku kampinoskiego
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
glooria napisał: lidziun będzie dobrze
kiedy masz polowkowe?
najsmieszniejsze jest to ze wslanie mialam lekarz z laski sprawdzil serce rozmiar glowy i uda i to wszystko, no i powiedzialam mu ze musi mi plec podac bo tyyyyyle czasu czekalam i to caly nfz, wiec na poniedzialek mam 3d u lekarza u ktorego bylam na polowkowym z moimi dzieciaczkami i wiem ze tam lekarz wszystko sprawdzi, jak przeplywa krew przez pepowine i serce i dokladnie je zbada, pokaze mi kazda czesc ciala twarz mozg o ile sie oczywiscie dziecko pokaze i pokaze jeszcze zoladek watrobe i wszystkie inne organy, tylko wtedy bede spokojna, teraz to niby jestem spokojna ale nie zawsze, niedlugo sie zbieramy i jedziemy na dzialke i wracamy jutro wieczorem, tak z nudow to dopiero bede miala do myslenia a dodatkowo gardlo mnie boli i zapewne zaraze ktores z dzieci
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasandra9 napisał:
Jurada, a gdzie jeździcie do tego parku:)? Bo my w sumie też blisko mamy Kampinos, ale gdzie tu podjechać, żeby fajnie było;) ??jurada napisał: Heeej! Jaka cudna pogoda... Az wyciągnę męża do parku kampinoskiego
Ja to nie wiem bo to pomyśl męża. Wiec oczekuje niespodzianki... Synuś tez juz siedzi jak na szpilkach bo on chceeee juz!
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
przecież o to chodzi w tym polowkowym ze narzady sa większe niz na genetycznym i ze mozna je dokladnie obejrzec i w razie potrzeby leczyc jeszcze w łonie matki
sprawdzaja nawet czy dzieci nie maja rozszczepu wargi taki sa dokladne a on tak sobie olal
weź takiemu zaufaj
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazanna napisał: Jurada ale Wam faaaaajjjnieeee Tam jest pięknie !
Ja przy dobrych wiatrach wyciągnę T. do Łazienek
Ja juz łazienek mam dość! Mieszkałam przez 10 lat tuz obok łazienek. Więc znam je jak własną kieszeń i Agrykolę Tak samo... Polecam za to lody na rozdrożu ale nie w tej restauracji "Na rozdrożu" tylko kolo ujazdowskiego przy podziemiach stoi taka budka i są gofry, lody na kulki itp. POLECAM!!!
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w markecie jak nie bylo widać brzuszka to mąż nie za bardzo rwał sie do kas pierwszeństwa a teraz od razu z grubej rury maszeruje do tej właśnie kasy. Ale to dobrze ja mowie ze zazwyczaj stoją w niej osoby które nie powinny... Tylko patrzeć jak zacznie parkować w miejscach tylko dla ciężarnych. Hi hi
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34