- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny jakie będziecie kupować staniki do karmienia? Ja myślę o tym: www.bonprix.pl/style/biustonosz-do-karmi...egory=779&return=ref
Kiedy najlepiej go zamówić? Chyba jakoś przed porodem?
Co myślicie o tych spodenkach: www.bonprix.pl/style/krotkie-spodenki-ci...egory=779&return=ref podobają mi się niebieskie

I zastanawiam się czy może jednak nie kupić piżamy do karmienia skoro nie lubię koszul, jak myślicie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lidziun
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 20

- niezapowiedziana
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Nie są takie fajne jak te z h&m Ale całkiem fajne i tak są! Nie prześwitują! Mam jeansowe, śliwkowe i koralowe. Polecam bo tanie i wygodne!
Nie przesadzałabym z romiarami! W końcu to wszystko się rozciąga

Sorki że teraz za bardzo nic nie pisze ale zostały mi w sumie 2 tygodnie do ślubu!!!!!! Tyle rzeczy do załątwienia że masakra... Jeszcze teraz w weekend się okazało że gościu u którego mieliśmy zamówiony autokar musi jechać do częstochowy i nie mamy autokaru!! No masakra!
Macie jakiś kontakt do kogoś kto ma autokar ze śląska?
- Scarlett86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

O ich angielski sie nie boje bo znaja bardzo dobrze tylko o to czy im sie bedzie podobac i czy sie zaaklimatyzuja

W anglii kazda szkola ma inne logo na mundurkach i inne kolory bluzek, bluz, itd...mam paragon i teraz tak patrze ze zaplacilismy za bluzki ale baba nam ich nie spakowala

- Scarlett86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- anisia27
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182

Właśnie muszę się przejść do h&m i przymierzyć te leginsy. Tylko szkoda, że są czarne, wolałabym szare albo białe na lato.
Zazanka spodenki super

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182
- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 108
dodatkowo jaj wam sie przesunie wkład laktacyjny to tak szybko nie przeciętnie
teraz mam tez taki usztywniany ale bez drutow zeby nie blokowac kanałów mlecznych i dla wygody
w pierwszym karmieniu piersi malam dosc długo jędrne w drugim szybciej robily sie flaczki
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

Niezapowiedziana ja zamówiłam kolor melanżowy i jenasowy, chciałam jeszcze inne kolory zamówić ale właśnie bałam się że będą prześwitywać, ale jak piszesz że są ok to pewnie do mówię

Sukienki ładnie wyglądają na zdjęciach zobaczymy jak przyjdą ...

Kasia właśnie te legginsy w h&m są ok ale właśnie kolory tylko jeden czarny i szczerze mówiąc są drogie..
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
i jestem z niego baaaardzo zadowolona jest mieciutki i milutki, piersi mnie w nim nie bolą a musze sobie jeszcze jakiś czarny kupić i jakiś inny kolor

- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
asiekasiek napisał: Zazanna ja kupiłam sobie taki stanik ostatnio www.intymna.pl/s61222,ana-biustonosz-usztywniany-mk01
i jestem z niego baaaardzo zadowolona jest mieciutki i milutki, piersi mnie w nim nie bolą a musze sobie jeszcze jakiś czarny kupić i jakiś inny kolor
o właśnie takim usztywnieniu mowie takiej gabeczce
tylko ciekawi mi czy mają drut bo tak wyglada ale moze to tylko szycie
no i ja muszę miec bardziej zabudowane bo zrobily sie dlugie to chyba efekt dlugiego karmienia chyba ze juz taka moja natura
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
glooria napisał:
asiekasiek napisał: Zazanna ja kupiłam sobie taki stanik ostatnio www.intymna.pl/s61222,ana-biustonosz-usztywniany-mk01
o właśnie takim usztywnieniu mowie takiej gabeczce
tylko ciekawi mi czy mają drut bo tak wyglada ale moze to tylko szycie
no i ja muszę miec bardziej zabudowane bo zrobily sie dlugie to chyba efekt dlugiego karmienia chyba ze juz taka moja natura
mają taki drut, ale właśnie jest miększy niż w normalnych stanikach.
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
Śliczne te ubrania, które wrzucacie. Ja niestety nic z ubrań nie zamawiam przez internet bo z moją figurą ciężko coś dopasować. A o staniku nie wspomnę.. Przed ciążą miałam rozmiar 80 H - obecnie noszę tylko dobrze dopasowane staniki sportowe bo nie mogę znaleźć nic dobrego na mnie. Nie wiem co to będzie...
Co do tej grupy krwi ujemnej też taką mam, miałam robiony jeden test na przeciwciała i ich nie wykryto i nic mi nikt nie dawał - lekarz powiedział, że jest na to jeszcze czas. W sumie nie wiem jakos zostawiłam temat, nie mam żadnych krwawień ani nic, muszę coś brać już teraz?
mam taką alergie że umieram

a na 17 idę z meżem i przyjaciółka na wykłady "bezpieczeny maluch" bo są akurat u nas dzisiaj w miescie i warto skorzystać.
Miłego dnia.
- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
pesq napisał: hej dziewczyny,
Co do tej grupy krwi ujemnej też taką mam, miałam robiony jeden test na przeciwciała i ich nie wykryto i nic mi nikt nie dawał - lekarz powiedział, że jest na to jeszcze czas. W sumie nie wiem jakos zostawiłam temat, nie mam żadnych krwawień ani nic, muszę coś brać już teraz?
mam taką alergie że umieram
a na 17 idę z meżem i przyjaciółka na wykłady "bezpieczeny maluch" bo są akurat u nas dzisiaj w miescie i warto skorzystać.
Miłego dnia.
a twoj maz ma plus tak?
bo wtedy powstsje konflikt serologiczny
pewnie ok 28 tyg będziesz miala sprawdzana krew jeszcze raz na obecnosc antycial
i bedzie podany zastrzyk z anty d
tak jest w uk
to jest procedura zapobiegawcza
w razie jakiegoś krwawienia lub plamienia musisz zglaszac sie do szpitala i mówić ze masz grupe z konfliktem to zbadaja krew i podadza anty d
no i po porodzie dopilnuj aby okreslili grupe krwi dzieckajezeli będzie mialo twoj minus to nie dostaniesz zastrzyku
jezeli będzie miec plus po tatusiu to zapobiegawczo powinnas dostac anty d
no i w kolejnych probach zajścia w ciaze bardzo wazne jest wykonanie testu w dniach spodziewanej @ bobjaby doszlo do wczesnego poronienia powinny byc podane zastrzyki
nie wiem jak jest w polsce z tym zastrzykiem w 28 tyg w uk podawany jest zapobiegawczo