- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiek pokaż linki co kupiłaś
Tak sobie myślę, że może i ja dziś zamówię koszule na wszelki wypadek.. Chyba lepiej mieć je w domu jednak..
Zamówię 2 i nie będę kombinować, oprócz tego wezmę sobie piżamę do szpitala na "przed porodem" i już I muszę sobie kapcie zamówić, bo te domowe już trochę takie "domowe" właśnie
I teraz pytanie do doświadczonych Czy wystarczy jak zamówię rozmiar większe niż mam teraz, czy na wszelki wypadek wziąć 2 rozmiary więcej?
Gloria ja też mam minus i już dostałam przeciwciała, czy w tej sytuacji mogą mnie jeszcze zatrzymywać ze względu na to?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Legginsy zamówiłam z panelem allegro.pl/show_item.php?item=5226110957
jakoś wygodniej mi się chodzi niż w leginsach pod brzuch
a sukienkę zamówiłam sobie
allegro.pl/show_item.php?item=5230994515 kolor koralowy. ślicznie wygląda na zdjęciach mam nadzieję, że również na żywo nie będzie niczego sobie... a i zamówiłam jeszcze taką sukienkę allegro.pl/show_item.php?item=5231056968 kolor czarny. jejku mam nadzieję że będą ok bo inaczej zwrot i tyle...
Dzisiaj mi się śniło że urodziłam swojeo bąbelka i dawałam mu jeść i usypiałam w końcu patrze a ja tu swojego kota niańczę i myślę to kot nie moje baby i zaraz zamieniło się w dziecko, ale płakało a ja nie mogłam go podnieść bo mi się ześlizgiwał... jaki sen
A o koszuli myślę tej allegro.pl/koszula-do-karmienia-italian-...2-m-i5216908749.html
Jurada na majówkę nigdzie nie wybieram się, bo mamy wydatki i budowę domu oraz jeszcze komunię, gdzie mój mąż jest chrzestnym i kasa idzie na coś inneo. A chętnie gdzieś wybrałabym się. Pewnie pojedziemy do Ojcowa przejść się
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to dalej nie wiem jaki kupic
Asiek też chcę tą koszulę Coś czuję, że we wrzesniu będzie wysyp takich samych koszul i rożków w sówki
My na majówkę niestety nie, raz finanse, dwa T. ma zaległości po wyjeździe i musi nadrabiać Szkoda, bo bym pojechała gdzieś choć na 2 dni..
Wczoraj jeździłam z nim całe popołudnie po mieście bo załatwiał sprawy, a ja chciałam z nim "posiedzieć"
Ogólnie bardzo lubię jeździć samochodem (jako pasażer), ale teraz co i rusz robi mi się niedobrze i trochę się wymęczyłam jednak..
No ale chociaż pogadaliśmy sobie na spokojnie
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
nareszcie w domu... niby źle u teściowej nie było ale nie ma jak u siebie i z mężem
co do koszul do porodu to jak byłam w szpitalu to sobie podglądałam przy wspólnych posiłkach modę szpitalną i powiem wam, że przynajmniej u mnie na oddziale głównie dziewczyny miały na sobie te koszule
allegro.pl/koszula-nocna-do-karmienia-l-...odu-i4893980042.html
no do mnie one nie przemawiają i nic na to nie poradzę. ja tam do badania tylko przebierałam się w taką moją koszulę a tak to na co dzień śmigałam w dresie.
asiekasiek ta pierwsza sukienka bosssska gdybym tylko mogła w ciąży chodzić na bank bym ją kupowała. no bardzo mi się podoba zwłaszcza te marszczenia przy biuście...przepiękna jest i fajne te ramiączka, że są takie grubsze bo ja się akurat kiepsko czuję w takich cieniutkich więc jak dla mnie sukienka ideał
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Asiek fajne rzeczy pozamawiałaś, koralowa sukienka jest śliczna też właśnie myślę o leginsach, w swoje bluzki się jako tako mieszczę natomiast mam problem z dołami. Ramiona nadal mam szczupłe, natomiast przytyłam w biodrach.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też na bank będę miała coś w sówki i już się nie mogę doczekać połówkowego.. a nawet nie wiem kiedy będę miała.... łaaaa
Basiek mi też się te średnio podobają.. ale z drugiej strony szkoda wydawać na koszule, które się założy kilka razy.. no i już sama nie wiem co robić i co wybrać
Ostatnio się dopatrzylam u mojej Mamy piżamy do karmienia hahahah Jakiś czas temu kupiła sobie piżamkę i nawet kiedyś w niej spałam jak u niej byłam i tak ostatnio wieczorem patrzę i mówię "Mamo Ty masz piżamę do karmienia!!" I w śmiech Bo kupiła sobie taką z tymi guziczkami na skos do odpinania I myślała, że to "dla bajeru" -ja wcześniej też tak myślałam
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Gloria ja też mam minus i już dostałam przeciwciała, czy w tej sytuacji mogą mnie jeszcze zatrzymywać ze względu na to?[/quote]
za każdym razem jakbys miala krwawienie musisz sie zglaszac do szpitala i beda podawac zapobiegawczo przeciwciala
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
jak mnie na czas zabiegu ubrali w taką płachtę szpitalną i pomimo tego, że już po wszystkim leżałam przykryta to i tak wiedziałam co na sobie mam i że to jest bleee i tylko czekałam aż odzyskam czucie w nogach i będę mogła się przebrać w coś swojego, co lubię