BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #978690 przez asiekasiek
dzień dobry:) oj widzę ze każdy chce korzystać z pogody póki można :) ja jadę zaraz z mężem do nas na działkę tam będzie sprzątal po budowie a ja będę dlubac w ziemi i grilla mamy sobie zrobić :) Lubie takie dni:)

a co do kas z pierwszenstem... ja nigdy nie podchodzę do takich kas znaczy wcześniej nie podchodziłam no uważam ze te kasy są właśnie dla osób niepełnosprawnych czy też kobiet w ciąży czy juz z dzieckiem. ale teraz jak juz widać ze w ciąży jestem to zacznę walczyć o swojej :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #978692 przez pesq
AH cholera jasna z tą alergia ! wyszłam do sklepu po rybke i miesko na grila i tak kicham, że masakra! Rozpuściłam 2 tabletki wapna, mam nadzieje że chociaż troche do czasu tego grilla pomoże... A w ogóle przeszłam się może z 500m i co jakis czas kłuje mnie brzuch znowu na dole z lewej strony.. Eh wzięłam dwie nospy zobaczymy, ale oczywiście się martwię :/

9 lata 8 miesiąc temu #978714 przez basiek149
hej hej :)
a ja dzisiaj u tesciowej spedzam dzien... przepraszam za bledy ale cos tu klawiatura szwankuje na laptopie szwagierki ;/
ogolnie odkad sie wczoraj tu wdrapalam tak siedze lub leze i nic nie robie... dramat. znaczy niby dobrze bo mam sie bardzo bardzo oszczedzac ale to nie tryb zycia dla mnie...ja lubie cos robic... ale coz trzeba jakos dotrwac do wrzesnia.

za tydzien na weekend wpada do mnie moja siostra z chrzesnica wiec juz odliczam dni :) zawsze jakos ten czas zleci i to w super towarzystwie :) :) :)

widze, ze sezon grillowy na dobre rozpoczety...zazdoszcze :) ale szawgierka tez wlasnie poszla na grilla i obiecala,ze przyniesie mi kielbaske :D juz sie nie moge doczekac :D

no nic...ide do drugiego pokoju na tv i cos musialabym zjesc bo sie glodna powoli robie. buziaki :kiss:

9 lata 8 miesiąc temu #978717 przez Izqa
Hej dziewczyny. Tak dawno juz nie pisalam ze nie wiek od czego zacząć. Nie wiem czy wam pisałam ze mam iść do szpitala z powodu skracajacej się szyjki. No wiec tak... Jestem juz po szpitalu wszystko jest ok szyjka jest w normie, dzieciaczki super waza sporo jak na bliźniaki bo jedno wazy 338 gram a drugie 352. Ale płci nie znam nie chciały się pochwalić hehe

Super juz macie brzuszki. No i widzę ze juz macie zapasy dla maluszkow a ja nawet nie zaczełam..... B)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #978753 przez glooria
pewnie grilowanie :P
u nas pogoda deszczowa i grill w piekarniku :woohoo:
Podziękowania: Izqa

9 lata 8 miesiąc temu #978755 przez Izqa
A ja nie spodziewalam się ze będę miała bliźniaki hehe dopiero jak okazało się ze będą dwa to do wiedziałam się ze u mnie w rodzinie były bliźniaki hehe (masło maslane). Cieszę się bo ja jestem jedynaczka nie chciałam żeby mój syn był jedynakiem

9 lata 8 miesiąc temu #978765 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Ja już po egzaminie dziś, wczoraj też miałam jeden i koleżanka u mnie nocowała od piątku, a teraz piję kawkę :)
Nie muszę też chodzić na angielski, bo powiedziałam babeczce od niego, że jestem "leżąca" i sobie odnotowała i nie będę miała problemu z nieobecnościami :)

A teraz sprzątamy :) Znaczy ja pościerałam kurze, ogoliłam głowy chłopaków, T. pozmywał, a brat odkurza :) Lubię takie dni kiedy bierzemy się za robotę razem i nie mija godzinka i całe mieszkanie posprzątane :)

Pokazałam też T. w końcu wózek i powiedział, że "paskudny" haha :D Ale oczywiście będzie ten co ja chcę :) No i on się tak przekomarza, jakby mu się faktycznie nie podobał, to by nie odpuścił ;)
I wcześniej mnie tak fajnie złapał za brzuszek i pogłaskał... pierwszy raz ! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Dla mnie dziś jest fantastycznie, bo jest cieplutko, ale deszczyk siąpi, więc już byłam w parku i oddychałam pełną piersią i ... NIC :D Uwielbiam deszcze, bo nie ma wtedy pyłków w powietrzu :)

9 lata 8 miesiąc temu #978770 przez jurada
Hej! Jakos przez week nic tu się prawie nie dzialo, nie dzieje.

9 lata 8 miesiąc temu #978771 przez jurada
Zuzanka witaj! I co czujesz juz synka???

9 lata 8 miesiąc temu #978777 przez Zazanna
Poczułam dziś takie 3 delikatne puknięcia w trakcie laskotania ! Nie jestem pewna ale to chyba to ! :woohoo: Mały będzie zarłoczkiem, bo akurat byliśmy na burgerach i prawie się poplakalam jak mówiłam T. :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu #978778 przez glooria

Zazanna napisał: Poczułam dziś takie 3 delikatne puknięcia w trakcie laskotania ! Nie jestem pewna ale to chyba to ! :woohoo: Mały będzie zarłoczkiem, bo akurat byliśmy na burgerach i prawie się poplakalam jak mówiłam T. :laugh:

to na pewno to
gratki

9 lata 8 miesiąc temu #978780 przez jurada
No to teraz z dnia na dzień bedzie coraz częściej i mocniej...
Ja to juz codziennie czuję i to kilka razy w ciagu dnia. Dziś rano to otworzyłam oczy i poczułam kopniaki a ze spalam odkryta, koszulka mi sie podwinęła to brzuch miałam taki zimny ze odrazu go nakryłam i małe dało znac :)

9 lata 8 miesiąc temu #978781 przez jurada
Od jutra za 2 tyg będę wiedziała kogo nosze.... Doczekać się nie mogę!!!!! :) wy wszystkie juz wiecie, niektóre na 100%, niektóre na 70 ale to zawsze cos... A ja nie wiem nic ):

9 lata 8 miesiąc temu #978784 przez pesq
Jurada- ja też nie wiem nic :P A kiedy usg?U mnie 6 ostatecznie (mialo byc 5). Zazana gratuluje kopniakow :)

9 lata 8 miesiąc temu #978787 przez jurada
U mnie 11 maj.
Będę wtedy w 21tyg 4 dniu. Mam nadzieje ze nie będzie za późno, no ale tak mnie zapisali a właściwie dopisali bo juz miejsc nie bylo...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia