- Otrzymane podziękowania: 91
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
przyszły mi dziś rożki, zamawiałam w poniedziałek rano
jak na cenę 14zł za sztukę to jestem bardzo zadowolona
Załącznik nie został znaleziony
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Mamy 500 stron
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
L69 Tyreotropina (TSH) 2,13 µIU/ml 0,27 — 4,20
Jeny co to znaczy? Ten pierwszy wynik zly...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Pesq, spokojnie będzie dobrze. Mimo tych wszystkich przeciwności i tak jesteś dzielną mamą
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
a ft4 masz 0,92 a jest 0,93-1,71 więc tu jest na pograniczu tej dolnej normy. Może porozmawiaj z lekarzem i zapytaj czy powinnaś pójść do endokrynologa, no ale to pierwsze masz ok a teraz maluch już i tak ma swoją tarczycę. Też kurcze za bardzo się nie znam ale myślę że powinno być wszystko w porządku
Asiulek !!! jeeeeeejku , jaki śliczny słodziak zakochałam się w nim ! no masz boskiego synka , wielkie gratulacje cudo ! jakie ma oczka piękne , oj będzie pewnie pełno dziewczyn wokół niego
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Co do bobu to ja NIGDY nie trafiłam w bobie na robaka haha Nawet nie wiedziałam, że jakieś je lubią
Co do powiedzenia panom, to super historie wszystkie Ale my jesteśmy wariatki –to się tak miesza wtedy szczęście i strach i niedowierzanie…. <3
Ja stałam w drzwiach kuchni jak wrócił do domu z pracy (nie miałam pojęcia jak zareaguje, bo był pewny po tylu latach bez zabezpieczeń, że nie mogę i nie rozmawialiśmy o dzieciach, bo mnie bolał ten temat i go unikałam) (aaa i miałam zawsze nieregularnie miesiączki, czasem co dwa miesiące a czasem dwa razy w jednym miesiącu) i on się spytał „co się stało?” –bo minę miałam przerażoną A ja na to „Mam cię denerwować teraz, czy po obiedzie?” On: „No mów” Ja: „Zrobiłam test i ..wyszły dwie kreski, więc prawdopodobnie jestem w ciąży” (jak na filmie wstrzymałam oddech –a raczej zapomniałam jak oddychać On: „No wiem od trzech tygodni, tak się właśnie zachowywałaś”
A mnie wcięło i nie wiedziałam co powiedzieć, więc się poryczałam jak głupia i wtuliłam I z głupia frant dodałam, że jak mnie chce zostawić, to niech to robi teraz od razu –to tylko się ze mnie śmiał
Zwłaszcza, że ja kompletnie nie wzięłam pod uwagę, że te moje wszystkie objawy to może być ciąża Zbyt wiele lat i lekarzy mówiących, żeby się nie nastawiać
Ahh i przez to miałam szczęście, bo ominęło mnie zamartwianie o serduszko, bo pierwsze USG, na które poszłam było w 7 tygodniu i już serduszko było
Z tym balkonem to myślałam, że normalne, ze się dzidziusia stawia na powietrze Jakbym miała podwórko to by sobie spał na werandzie, a ja bym czytała sobie itd. Ale że nie mam to zostaje balkon Dzieci lubią spać na świeżym powietrzu
Szkoła faktycznie droga weekendowo.. :/ Myślałam, że każdy chodzi w parze i szczerze to jeden z głównych powodów, że nie idę Nie chciałam sama.. No i ćwiczyć nie mogę.. .to już w ogóle traci sens
Uwielbiam jagodzianki i jagody!!! Serniczek zrobię jutro jednak, bo myślałam, że mam 1 kg twarogu, a mam pół, a już mi się nie chce iść znowu do sklepu
Kropka śliczny wzorek kocyka i podusi
Juradka kombinezon rewelacja ! W przyszłym tygodniu też idę „na łowy”
Kasandra jaki ładny tatuś Koszulka świetnie leży
Kasandra jakie zdjęcie hahahahahah SUPERRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aj ja też miałam humorki na początku xD Z resztą nadal mam
Dokładnie zapytajcie ile proponują i umówcie się na telefon później aby się zastanowić i najlepiej jakbyście podjechali do jakiegoś warsztatu (może macie zaprzyjaźniony) aby Wam powiedzieli ile mniej więcej możecie dostać i jeśli Wam zaniżyli kwotę to niech przyjeżdża rzeczoznawca i robi wycenę
Pesqu wynik ok Minimalnie niższy, ale przy samiutkiej granicy –jakby był nieprawidłowy (czyli duży niedobór), to byś tyła, a nie tyjesz, więc nie masz niedoboru :*
Asiek ale tiramisu jest z alkoholem
Mysia u lekarza byłam
Asiulek wszystkich nastraszyłam tymi pamperami heh Kurcze to ja tą oliwkę i tak wezmę, jak nie będzie małemu potrzebna to zużyje na siebie i już
Co do rodziny T. …to jeszcze nie wiedzą. Kurcze jakoś tak ciężko znalexć odpowiedni moment.. Wiem, że już powinniśmy, ale jakoś tak ciągle coś.. najpierw chciałam po 3 miesiącu, potem Kasia poroniła, potem chciałam o połówkowym, a teraz bym chciała po 30 tygodniu jak już będę miała pewność psychiczną, że wszystko się układa i nie zapeszam.. Wprosimy się jakoś w lipcu na koniec do nich w końcu i powiemy.. a raczej hmm pokażemy
Tygrysek BOSKI !!!