- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mysia śliczne te ubranka, Kasandra będziesz miała małą modnisię
współczuje tego debila co Ci aż tak zarysował samochód rysa jest faktycznie spora
Zazanka słodkie zwierzaki, co do bobu też dawno nie jadłam jest nawet smaczny tylko ten zapach mnie jakoś odrzuca , natomiast fasolkę uwielbiam ale żółtą natomiast bretońskiej nie ruszę (bo też mi śmierdzi)
Pesq niczym się nie przejmuj, odpoczywaj i tyle, ja np miałam ostatnio pozmywać, ale powiedziałam szczerze, że nie mam siły i za 15 min przychodzę i patrze pozmywane kochany mężuś
Jurada takie papugowanie jest wkurzające szczególnie, że mówiłaś oficjalnie, że imię macie już wybrane
Co do oliwek to ja pisałam otóż położna w tej szkole rodzenia powiedziała mi, że już od kilka lat nie poleca się stosowania oliwek
podobno przesuszają skórę. mówiła, że lepsze są balsamy. Tyle, że ja już zakupiłam oliwkę hipp. No nic zastanowię się nad tym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pewnie będe cierpieć dziś z powodu zgagi
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
tez zjadlabym czekoladke
Co do samochodu to szkoda słów ... my namy nowy od 3 tyg i tez ktos zarysolal leciutko .. moze pasta się zapastuje oby...ale takie rzeczy wkurzają
Co do odszkodowania i niskiej wartosci auta to ja tak miałam tzn sasiad spieszyl sie do domu i nie zaciągnął ręcznego i stuknal moja corse
no i najpierw dali mi na dojazdy zamiast zastepczego ... no a pozniej wycenili bez ogledzin (tzn mialam wcenic w warsztatach ale nie mislam czasu) i przyslali czek i suma sumarum tak wycelili ze za mniejsza kwotę kupilam
A miałam tylko zderzak pukniety ze farba odprysla
No ale zdarzają się wypadki ze sie traci i kilka takich mieliśmy
Zycie
Piękne brzuszki
i zwierzaczki
Tez bobu bym zjadla
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ta scena kiedy Joanna mówi Bogdanowi, że jest w ciąży- cuudnaa
aż mi się przypomniało jak ja swojemu powiedziałam
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
Jejku i placze bo babka rodzi a jej mąż ciezko chory nie moze byc z nią
Przypomina mi sie jak ja mialam cesarki i maz nie zdążył
My pozniej bylismy razem
a oni walczą z chorobą
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
do cesarek ręce wiążą! ? jejku to ja nie mogę mieć cesarki bo jak patrzyłam na to to już zaczęłam się dusić i złe mi było jakby w zamknięciu:( a co dopiero jak faktycznie lezalabym tam to spanikowalalbym ze wiążą mi ręce a nie samym cięciem. ..
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
Nie wiążą Przynajmniej nie w Ujastku, ale nie słyszałam żeby gdziekolwiek. Tylko maseczkę z tlenem dają na buzię.asiekasiek napisał: do cesarek ręce wiążą! ? jejku to ja nie mogę mieć cesarki bo jak patrzyłam na to to już zaczęłam się dusić i złe mi było jakby w zamknięciu:( a co dopiero jak faktycznie lezalabym tam to spanikowalalbym ze wiążą mi ręce a nie samym cięciem. ..
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
na szczeście wszystko przeczytałam
dzisiaj przyszedł mi ten kocyk z minky
w czwartek mam ta glukoze a za tydzien w srode wizyta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
U mnie znów brak czasu na wszystko:(
z komórki próbuję Was poczytać,ale mnie wyrzuca,dziwnie bo forum mam kwietniowych mi działa
Mąż mnie znów wkurza,nie może się zabrać za dokończenie pokoiku synka,tylko wymyśla dużo innych ważniejszych rzeczy
a tak wiele nie potrzeba do skończenia,takiego nerwa mam,że nie zrobię mu rano kanapek do pracy,tylko zabiorę się za pokoik jak Tomek będzie spał jeszzce rano.
Kupiłam sobie stanik w Triumphie, jestem bardzo zadowolona w końcu biust ładnie wygląda ,ale mam wyrzuty sumienia,że taki drogi(jak na mnie)
Przepraszam,że znów nie odpiszę na wszystko ale naprawdę ciężko z czasem, w pierwszej ciąży byłabym aktywniejsza,ale mam już 2 latka,któremu trzeba poświęcac dużo czasu, zwłaszcza że praktycznie cały dzień sami.
Pesqu biedulko,już coraz bliżej,córeczka Ci wynagrodzi,te wszystkie męki
Jurada miej w nosie kuzynkę,Ty od dawna wiedziałaś ,jak dasz na imię coreczce;-) ale fakt wkurzająca sytuacja
Zazanka czekolady MILKI NAJLEPSZE! <3 ja taką dużą,to mogę w ciągu dnia całą zjeść.
Kasandra nie szalej już z zakupami a ja w sumie jeszcze nic nie mam z ubranek,oprócz 2paka bodziaków z lidla,czapeczki i sweterka od mojej mamy
na spokojnie za miesiąc się wezmę haha albo za dwa
Wstawię pranko i zmywarkę zapakuję do konca i spać, nogi zaczynają mi cierpnać
Dobranoc
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
ale pod jedna mialam podpięte cos i chyba rękaw na cisnienie i mialam wyprostowana
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiulek - Laura jak będzie nie grzeczna to na balkon ją do przyjazdu męża i już spokój będę mieć oj szkoda że nie poczekałam z kupnem tej nosefrida, faktycznie siostra miała katarek na odkurzacz i była zadowolona, no cóż pewnie jeszcze kupię, bo katarkiem świetnie się czyściło nosek siostrze. To fajnie masz że Kacperek chętnie czyści tym nosek, pamiętam że syn siostry tyle naryczał się przy tym że głowa mała
Kasia to pisz co i jak z tej szkoły rodzenia. Kurcze to mi się odechciało chodzić do szkoły rodzenia, bo musiałabym chodzić sama
na youtube znalazłam coś takiego:
albo coś takiego
więcej nawet tego jest na youtube
Magda to nie rób mu kanapek i już niech sobie sam robi
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa