- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aj mniejsza o to! Moze zmieni zdanie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kassandra właśnie też poczytałam opinie jeszcze i większość była zadowolonych mam oby spasily naszym pociechom :)ostatnio szwagier miał kolizje i właśnie dzwonil do ubezpieczyciela i na początku proponowali mu 1000zl ale ten nie zgadzał się i podnieśli do 1900 zł bo nie zgadzał się na niższą bo ze drożej go wyniesie to. miał przyjechał rzeczoznawca ale nie przyjechał i mu wyplacili ale nie wiem u jakiego ubezpieczyciela miał ten co kolizje spowodował.
a jeszcze opowiem historie osoby jednej której nie darze sympatią i ma ten karakun takie szczęście!!! facet ma seicento przerysowal mu jakiś gościu ten samochód rysa 4cm może 6cm i wiecie co dali mu 900zl!!! tyle co to auto jest warte... no on taki skapy jest i w ogóle...!!! i takiej kanalii wszystko uda się :-P
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
O rany kto tak parkuje o.O No kolor ciekawy –ładny
Asiek bo prawda jest taka, że jak się dobrze wykłócisz to dostaniesz więcej. Z likwidacją jest masakra w każdym TU :/ U nas też. Ci ludzie muszą mieć stalowe nerwy (co w niej pracują), ale przez to też bardzo szybko się wypalają i zaczyna się fuszerka.. Zanim w tym kraju likwidacja szkód wejdzie na cywilizowany poziom, to my będziemy wnuki kołysać… Systemy nie są dopracowane, co chwile zmiany w ustawach, zapisach, co chwila nowe wydania książeczek do wycen, można oszaleć i zgłupieć.. Ja bym się nie nadawała do likwidacji, bo klienci są straszni.. Krzyczą, grożą, przeklinają, żądają, a potrafią i przyjechać pod biuro żeby „pokazać temu rzeczoznawcy” –na szczęście od tego jest ochrona
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem jak w link 4, ale jak Ci merytoryczny nie zadzwoni w terminie to dzwoń i dobijaj się drzwiami i oknami, bo jak już pisałam sporo likwidatorów jest wypalonych i ma nosie, a jak im "powisisz na głowie", to Cię dla świętego spokoju załatwią Tylko nie krzyczcie na nich, bo oni i tak biedni są
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie lubię takiego zgapiania typu "haha pierwszy mam to nie pytam" -jeśi wcześniej ogłosiliście, to powinni to uszanować. A jeśli nie uszanują, to w nosie. Dzieciaczki i tak będą całkiem inne więc w sumie co za różnica.. po prostu wszystkie macie dobry gust wybieracjąc to samo imię No ale jest to denerwujące tak czy siak..
Antoś mi się bardzo podoba i kiedyś tak myślałam, że jak córka to Tosia a synek to Antoś -ale T. się nie zgodził :/
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze zwiastun teraz leciał na wspólnej sceny łóżkowe zerzniete z 50 twarzy Greya co oni nie wymyśla:D
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój brat poszedł z psem, a T. go poprosił aby mi kupił <3 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA będę jeść
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Też bym zjadła Milkę z orzechami <3
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
uwielbiam milke z orzechami -to moja ulubiona Ale nie było, więc mam "z okienkiem" -to moja druga ulubiona