- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
I jutro polece zrobic to tsh jeszcze raz skoro jest nie dobrze ....
Od razu kupilam tr papierki dla swietego spokoju, bo tez sie niepokoje :/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
jejku spałam od 13
Pesq FT4 troszkę za niskie masz chyba, ale TSH mieści się w normie więc bez obawe powinno
Basia to dobrze, że jesteś w dwupaku bo nie odzywałaś się i różne myśli przychodzą do głowy... a jeszcze wiadomo, że musisz uważać dzisiaj środa prawe zleciała i do piątku nie daleko.
Kropka kocyczek śliczny
Mysia przyjeżdżaj na obiadek
Zazanna może u Ciebie w W-wie nie przywiązują wczoraj porody były w Łodzi, klinika matki polki i dziecka jakoś tak, ale nie wyobrażam sobie leżeć tak z rękoma ojej Zazanna ten Twój T. to gagatek, że zuważył zmianę w Twoim zachowaniu a ja też poszłam w 7 tyg. ciąży do lekarza i było serduszko widać bo jakoś nie szłam wcześniej bo nie chciałam świrować, bo myślałam, że po odstawieniu plastrów świruje mi organizm jeszcze trzy dni wcześniej przed zrobieniem testy szalałam z koleżankami ostro a troszkę namoczę alkohole ciiiii Śmiać mi się chce z tej twojej lekarki, za dużo pisania ma kurcze biedna z nudów jej się nudzi:)
Asiulek Mati i Miki fajne imiona dla bliźniaków mi się podoba:) co do obcinania paznokci to ja też nie lubiłam obcinać u stóp i też pamiętam że rodzice musieli mnie trzymać, jakoś mi to utkwiło w pamięci... tak samo gruszki nie lubiałam, bałam się jej i uciekałam wokół ławy z płaczem a mama mnie goniła
Asiulek jaki slodki TYGRYSEK !!!! no przystojniak a bliźniaki będą jedno czy dwu - jajowe??
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia ze mnie też leje się taka wodnista wydzielina już mam dość przebierania itp... za tydzien ginekolog na kartce musze wypisać moje obawy, bo znowu jak wejdę do niego to zapomnę
Agatagama są jeszcze badania prenatlane w III trymestrze??
Pesq raczej masz dobre wyniki, ale dla świętego spokoju to tak jak piszesz, umów się na wizytę do endykronologa.
jejku chyba sobie też zamówię te papierki lakmusowe, bo kurcze ostatnio dość dużo tej wydzieliny mam... Ale obżarta jestem, a na spacer nie mam ochoty i siły bo biodro mnie od kilku dniu boli prawe oczywiście...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Jak ktoś domowników słyszy moje "ups" to już idzie w moją stronę ze ścierką
No ja noszę wkładki bez przerwy, ale to też nie do końca zdrowe, bo ciągle mam "tam" uwrażliwione, bo ciągle nie ma dopływu powietrza i co chwila wilgotno :/ Teraz już wiem dlaczego dzieciom się ściąga pieluszkę i daje polatać z gołą pupą
T. juz się przestał krępować kupowania wkladek przez tą częstotliwość hahah
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Wiecie co jakos w ogóle z 3 trymestrem wrzuciłam na luz... Juz nie panikuje bo mam świadomie ze gdyby cos to i tak będzie dobrze.... Teraz to juz ostatnia prosta. A za niecałe 3 miesiące bede tulić moja księżniczkę <3 dlatego napawam sie tymi chwilami kiedy kopie mnie albo wypina:) bo one tez juz nie wrócą, bo to mój ostatni maluszek... Teraz poświęcam sie synkowi i przygotowuje go do roli starszego odpowiedzialnego braciszka... On tez juz się nie może doczekać
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aj ja też się nacieszam jak kopie Przykładam rękę i mimochodem się uśmiecham <3
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Ja też jestem niezdara, miałam w domu kaszkę w puszcze (Chociaż nawet nie wiedziałam że ja mam) i ostatnio tak szczęśliwie otwierałam szafkę, że cała podłoga w niej była...
mech trzymaj się kochana! I Kornelek niech jeszcze sobie siedzi w brzusiu i słucha co cięcie mówią, jeszcze troszkę czasu melduj się jak się czujesz ;*
Ja też mam taką wydzielinę.. ale jak byłam teraz u lekarza 'nowego' to poprosił mnie (bo on jest taki grzeczny bardzo i przemiły) żebym nie używała wkładek w ogole bo to skupisko bakterii ... mam jakąś bakterie czy infekcje i mam się myć tylko mydłem glicerynowym i nie używać żadnych innych środków... zobaczymy co to dalej będzie.
Haha Zaz Twoje teksty naprawdę są boskie tego nie trzeba nawet komentować
Asiulek masz rację, żadnych dziewczyn ! Tylko mamusia Haha ja będę pilnować swojego synusia... mamusia wie najlepiej co dobre
mam nadzieje ze to tylko żarty i nie będę psychiczną zazdrosna matka
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Anisia może dopytaj czy przy okazji nie powinnaś tego ft4 zrobić
Mi tez wszystko leci z rak. Juz niedługo:)
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O rany, mam nadzieję, że nie będę teściową z żartów I będę miała wnuuuczkiii la la la lalala la la <3
Dużo jest zalet z posiadania dziecka jednak
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mysia jutro jadę na badania to wejdę do apteki i kupię mydło glicerynowe i też słyszałam, że źle jest stosować wkładki... ale czasem użyję ich a czasem nie... a i jeszcze czytałam, że dobrze spać z gołą dupką i tak śpię od tygodnia
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazanna napisał: O matko ja nie pomyslałam o tym, że kiedyś będę TEŚCIOWĄ
O rany, mam nadzieję, że nie będę teściową z żartów I będę miała wnuuuczkiii la la la lalala la la <3
Dużo jest zalet z posiadania dziecka jednak
Ostatnio mój mąż miał przywieść ul i pszczoły gdzie teraz mieszkamy, a nie tam na działce zostawiać, a jego brat powiedział, że lepiej nie bo jeszcze ugryzą teściową i wszystkie wyzdychają hehe takie żarciki