BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #989142 przez Sylwia-89
Te obrazki to nic. Padłam jak mi kiedys mój mąż pokazał to: joemonster.org/art/11134 :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #989143 przez Sylwia-89
Wybaczcie, ale nie moglam sie powstrzymać :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu #989146 przez Zazanna
Meszku wklejam w załącznik :)

Sylwia też to kiedyś widziałam i też wtedy padłam :D

9 lata 6 miesiąc temu #989147 przez Zazanna
O rany, poczekaj muszę to przerobić bo nic nie widać :P

9 lata 6 miesiąc temu #989148 przez Zazanna
Nazwa Cena Ilość Suma
CANPOL, majtki poporodowe, jednorazowe, rozmiar M, 5 sztuk 6,29 1 6,29
COLGATE szczoteczka do zębów Zig Zag Plus, Medium 4,89 1 4,89
COLGATE, pasta do zębów, Wybielanie, 100ml 3,69 1 3,69
CLEANIC Pure&Glamour, chusteczki odświeżające, 15 sztuk 2,49 1 2,49
INTERVION, szczotka do włosów składana 4,89 1 4,89
DZIDZIUŚ Dla Mamy, płyn ginekologiczny dla kobiet w ciąży i po porodzie, 265ml 11,59 1 11,59
PALMERS COCOA, balsam do ciała ujędrniający z koenzymem Q10, 315ml + 25% 18,29 1 18,29
CANPOL, wkładki laktacyjne Standard, 40 sztuk 11,19 1 11,19
Maltan, maść, 40ml 11,99 1 11,99
CANPOL, wysokochłonne podkłady poporodowe, 10 sztuk 6,19 3 18,57
Johnson's Baby, chusteczki extra sensitive, od pierwszych dni życia, 56 sztuk 6,49 2 12,98
CLEANIC Kindii, Baby Sensitive, płatki kosmetyczne dla niemowląt, 60 sztuk 4,79 3 14,37
HIPP Żel do mycia ciała i włosów 400 ml 22,79 1 22,79
HIPP BabySanft, oliwka pielęgnacyjna dla niemowląt, od urodzenia, 200ml 15,39 1 15,39
Linomag Sun, krem przeciwsłoneczny SPF30, od urodzenia, 50ml 14,69 1 14,69
NUK, aspirator do nosa 11,29 1 11,29
BABY ONO, termometr elektroniczny z miękką końcówką 16,59 1 16,59
WEBER, pieluchy tetrowe, białe, 80x80cm, 10 sztuk 21,99 1 21,99
DZIDZIUŚ proszek do prania biel 0,5kg 6,89 1 6,89
DZIDZIUŚ proszek do prania kolor 0,5kg 6,89 1 6,89
LOVELA, hipoalergiczny odplamiacz w żelu, 1L 26,99 1 26,99
BABY ONO zestaw kosmetyczny z lusterkiem 18,39 1 18,39
CANPOL szczotka + grzebień Ocean 6,49 1 6,49
PAMPERS New Baby, pieluchy rozmiar 1, Newborn, 2-5kg, 43 sztuki 21,29 2 42,58
KILLYS, profesjonalny pilnik do paznokci, banan, 1 opakowanie 5,79 1 5,79
KALLOS KJMN, szampon color, 1000ml 8,19 1 8,19
BIAŁY JELEŃ, Hipoalergiczny szampon do włosów ciemnych, 300ml 7,19 1 7,19
ACERIN Intensiv, krem do suchych, szorstkich stóp, 75ml 8,89 1 8,89
GREEN PHARMACY, krem do rąk i paznokci ochronny, odżywczy, argan, 100ml 3,89 1 3,89
KOLASTYNA BodySlim, wyszczuplająco-ujędrniajace serum antycellulitowe, 200ml 12,39 1 12,39
EVELINE Slim Extreme 3D, serum modelujące do biustu push-up, 150ml 14,19 1 14,19
GILLETTE Simply Venus 3 Plus, maszynki jednorazowe, 3 sztuki 14,19 1 14,19
CANPOL, osłonki na piersi, standardowe, 2 sztuki 8,59 1 8,59

9 lata 6 miesiąc temu #989149 przez asiekasiek
Asiulek pokazuj szafę:) a zasłony zamarz na wypadek;)

Zazanna śliczne te ubranka ci kupiłaś :)

Basia na pewno mamie jest ciężko ze tak daleko jesteś od niej, zwłaszcza jakby mieszkała blisko to codziennie by przyjeżdżala i rozpieszczala obiadkami;) ale z tego co piszesz to nawet na odległość uda jej się coś Tobie podrzucić:)
Mech no to super ze w domku i juz lepiej. Ubranka super i milo ze mama trzymała twój kocyk tyle lat!!:)

Sylwia aż mnie przeszły ciarki :( a wczoraj szwagierka do mnie bo przechodziłam pod sznurkiem na budowie ze nie powinnam przechodzić bo dziecko będzie owinięte pepowina:( nie wierzę w takie bzdury ale teraz ciągle myślę... jeszcze w sumie dzisiaj nie pamiętam żeby mnie kopala mała... nie mówi się takich rzeczy :(

9 lata 6 miesiąc temu #989155 przez Sylwia-89
Asiek, to akurat są zabobony i nic się nie martw ;) Ciekawe, ze niektóre mamy nie przechodzą pod sznurkami a dzieci są owinięte pępowiną...

9 lata 6 miesiąc temu #989156 przez kasandra9
Zazanka, śliczne zakupy!:) A rogal Twój - z Motherhood widzę - my mamy pościel dla Agatki, ten sam wzór tylko na pudrowym różu, a Ty na błękicie:)

Asiulek - dawaj te firanki!:P

Sylwiaaaaaaaaaaaa, rodzaje kupek wymiatają!!!!!!!!!!!!!!!!! Pękamy z mężem ze śmiechu, a mi łzy aż lecą!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaahahaha

Meszku, cieszę się, że już w domku jesteś!!!!!

My dziś byliśmy w biurze nieruchomości odnośnie tej działki, którą nam się spodobała. Chcieliśmy wybadać sprawę, mamy jakieś xera papierków i pierwsze co musimy spr, to czy na pewno projekt domku, który nas urzekł, da się postawić na tej działce, bo ma kształt trapezu, a domek jest parterowy, także mimo że mały, to więcej zajmuje miejsca niż te piętrowe lub z podaszem użytkowym.
Potem pojechaliśmy do Arkadii, niestety sukienusi w zeberkę nie było dla Agatki;( Kupiliśmy jej jedynie legginsy:)
Jeszcze później pojechaliśmy na MArywilską, kupiłam sobie tunikę, spodnie i koszulę do szpitala jeszcze jedną, taką na poród, żeby te Italian Fashion nie poleciały od razu do kosza, bo są takie ładne:))))
Jejjku, chce mi się Milki orzechowej od kilku dni;( chyba pójdę do sklepu. Mała dziś cał yczas chyba śpi, prawie wcale jej nie czuję:/ Choć przed chwilą chyba ciut...pewnie czeka na szoko;))

9 lata 6 miesiąc temu #989157 przez asiekasiek
Kassandra lepiej leć po czekoladę :) na pewno mała odezwie się :D

A ja jutro jadę po wóóózek :D chociaż już nie wiem sama ... ale w sumie na droższy mnie nie stać :P

Ja dzisiaj wykąpałam się i do spania założyłam koszulę Italian Fashion, mój mąż nie zadowolony powiedział, że wyglądam jak mamusia z dołu ( czyli teściowa) i z takim przekąsem powiedział, że przebrałam się w koszulkę i spodenki. Ehhhhh ...

Kurcze kupiłam tołpe na początku czerwca i już nie mam pół nie wiem czy przez brzuch więcej mi idzie czy jak/... :huh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu #989158 przez kasandra9
Mężyk poleciał po czekoladę, przy okazji na myjnię;) Oooo, to Ci pojechał Asiek ten Twój:P mnie się moje podobają, tzn. wiadomo, że ujmujące nie są, itp., no ale nie taka ich rola:P Wążne, że nie jak worek po kartoflach i wygodne:)
Wypadałoby się w końcu pouczyć na obronę...bo nic nie zerknęłam:/ Trzymajcie za mnie kciuki jutro!!!!!!!!!!!!!

9 lata 6 miesiąc temu #989161 przez Zazanna
Dziewczyny macie pozdrowienia od Pesqa :)
Odezwie się jutro wieczorkiem dopiero, bo ma słaby net, więc się nie martwić proszę ;)

9 lata 6 miesiąc temu #989162 przez kasandra9
To dobrze, że z nią ok!!!!!!!:)
Jejkuuu, niech już przyjdą rzeczy dla Agatki, nie mogę doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 lata 6 miesiąc temu #989163 przez Zazanna
Asiek ja to nie wiem skąd ludziom przychodzi do głowy takie straszenie :/ Wiadomo, ze to głupi przesąd, ale w głowie potem siedzi :/
Jak kupisz wstaw zdjęcia :D Ja nawet nie oglądam innych, bo nie chce sobie mętliku w głowie narobić :)

Kasandra i jak wybadanie ? Możecie ten domek tam postawić? :)
No i trzymam kciuki :)

Ja się dziś najadłam pizzy i strasznie źle się czuję, ciężko, rozbolał mnie brzuch aż wzięłam nospę, a teraz jeszcze zgaga.. To był jednak ostatni raz w ciąży kiedy jadłam pizzę.. :/
Za to mały po tym jakby się szaleju najadł.. :)

A i znalazłam kocyk, który mi się podoba, ale jest za drogi :( Szkoda mi tyle na kocyk :( A jak go zobaczyłam, to się zakochałam :(
www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-kocyki-kol...odusia-nr1278112.htm

9 lata 6 miesiąc temu #989164 przez glooria
Mech dobrze ze w domku teraz tylko lezec i pachnieć
jezeli jestes zdecydowana to najwazniejsze jakbys kupila inny to by ci i tak tamten tutek wymarzony chodzil po głowie

Zazanna sliczny kocyk faktycznie wzor niepowtarzalny moze poszukaj materialu i daj jakiejs krawcowej zeby przeszyla

Pesq jutro od rana czekamy na melduneczek

Kasandra trzymam kciuki za obrone dasz rade
fajnie ze mezus spelni zachcianke

Co do dzieciaczkow wczesniaczkow to niestety coraz wiecej sie rodzi za wczesnie ale tez medycyna idzie do przodu
szkoda ze ten chlopczyk jednak zmarl
teraz ciezki czas dla jedo rodzicow i rodziny

Oby te dziewczynki jednak szybko wrocily do zdrowia

Asiek po zakupie wozkowym prosimy o fotki

A co do innych zakupow i fotek wszystkie sa sliczne
uwielbiam ogladac i dotykac takie ciuszki
jutro jade na bootfair i mam zamiar cos wypatrzec
chociaż mam duzo po coreczkach ale moze jakaś perelka sie trafi

Dzisiaj bylam w robocie ehhhh nie lubie tych dni jaj za oknem sloneczko i wiem ze mezus zabiera gdzies córki no ale coz trzeba tez pracowac no a my nie mamy niani ani babci i wymieniamy sie dziećmi
ale jeszcze kilka tygodni i urlop a pozniej macierzynski
strasznie wam zazdroszczę ze mizecie miec chorobowe od razu tutaj w uk bardzo ciezko dostać niestety

9 lata 6 miesiąc temu #989166 przez basiek149
Zaz faktycznie cenę jak za kocyk to mają sporą... ja właśnie też myślę, który kocyk wybrać...
allegro.pl/milutka-kocyk-ocieplany-podus...wka-i5273329078.html
i już sama nie wiem... walczę pomiędzy potworki białe/turkus a potworki białe/szary... serce bardziej jest za szarym ale coś i tak mi nie nadje zapomnieć o tym drugim

ale przynajmniej dzisiaj pościel zamówiłam :) jednak tak jak mówiłyście z tymi poduszeczkami :) ale ten sprzedający ma urlop do 30.06 więc ciekawe kiedy wyśle mi towar... byle przed przyjazdem mamy to jej to tez pokażę :D

aaa i mój mąż jednak dzisiaj wraca... :woohoo: za jakieś 20min ma być :) :) :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia