BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #989279 przez me.ch
Sabina, jednak chyba ten Tutek Grander Play :) ja tez mam 7-8kg na plusie narazie, z tym ze ja mysle ze to przez to ze z wysokiej wagi startowalam wiec czesciowo moze schudlam z tluszczu w miedzy czasie ;p

Super wiadomosc Sylwia!! oby same takie! :)

Kasandra, ja juz teraz sama nie wiem czy pisalam czy nie pisalam ze gratulujemy z Kornelkiem razem :)):):)

szukam teraz malej apteczki online, zeby moc trzymac w wozku/torbie dziecka - znalazlam sobie nowy cel zakupow:D

Gloria, dobra mysl, zrobie walizke dla siebie i mala torbe dla Kornelka osobno - widzialam na necie ze w sumie sporo ludzi tak robi tak czy siak.. :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #989280 przez pesq
Dzieki dziewczyny, będą zeberki. Mi one tez się podobaja a najbardziej żyrafy:p ale żyrafy to może ja dostane ;)

Sabina teraz masz niedowagę po przytyciu juz?

Ja nadal -1kg. Zaz zazdroszczę czekolad!

9 lata 6 miesiąc temu #989286 przez asiekasiek
Jutro wstawię zdjęcia bo dzisiaj już padam :) oczywiście kolor szary :p z białą ramą a fotelik czarny :)

Kassandra gartulacje

Gloria właśnie widziałam tą nakładke w smyku 799zł :ohmy: a na allegro trzeba dać do 400zł za używany, fajnie właśnie byłoby to mieć. Zobaczymy może kupimy jakbysmy coś ekstra mieli kasy:) też myślałam że pebble wziąć ale 700zł kosztowała : :unsure:

Zazanna ja bym też kupiła 3w1 ale, że miałam zniżkę w Smyku to wyszło mi za komplet 1550zł to o 50 zł więcej niż na allegro. a fotelik niby lepszy chociaż koleżanka co mi tą zniżkę załatwiała to powiedziała, że ona miała z bexy 3w1 komplet i na fotelik nie narzeka.

Basia i Zazanna ja tez wolę mieć wszystko zorganizowane, poukładane itp... :) i też nie lubię jak mnie ktoś dotyka po brzuchu :S bleeeee ale jak siostra moja to robi to jest ok, ale moja mama czy też szwagierka któraś to hmm.... z siostrą jesteśmy blisko chociaż żremy się i mówimy do siebie wiedźmo, czarwonico, wieprzku itp...

Pesq ale jaja super hahaha:0 mam nadzieję że będziemy zadowolone :) jakie kolorki wózek to taki kolor jak wrzucałaś a cabrio jaki?? www.maxi-cosi.com/pl-pl/produkty/fotelik.../cabriofix/opis.aspx

Pesq zeberki weż :woohoo: to fajnie że miałaś miły weekend:) a i pieprzenie ciotek i mądrych osób ehhh :angry: niech spadają

Basia na męża zła jesteś ?? Co sie stało??

Zazanna Twój T. jest the beściak :D kurde :) to teraz masz ucztę :D

Sylwia no to super że ten chłopczyk żyje!!! Będzie dobrze musi być !!

9 lata 6 miesiąc temu #989289 przez asiekasiek
Sabina to się ciesz że nikt Cię nie maca :P co do ruchów wczoraj i dziś słabiej czuje ruchy moze przez to że zagoniona byłam, ale jak byłam u koleżanki i jeżyka zjadłam i sokiem pomarańczowym popiłam to mała kopniaczki zapodała mi :D i tak różnie je czuje...

Mech patrzyłam na Twojeo Tutka i w sumie taki podobny do mojego :) tylko kolorystycznie inny:)

A tak w ogóle to mąż jakiś zadowolony jest dzisiaj :P kupił jeszcze lakier w końcu na łożeczko i wypróbował już troszkę pomalował łożeczko będzie brązowe a dokładnie orzech amerykański :P no w sumie bardzo się nie zmieni...

A i kupiłam sobie sukienkę na wesele www.happymum.pl/sklep3/d691,sukienki_wiz...ory_dress_sale!.html o taką :P w sumie na modelce lepiej leży :angry: haha ale w sumie mi też pasuje :P co będę dołować się :D

9 lata 6 miesiąc temu #989291 przez asiekasiek
ah i kota przypieliśmy w foteliku. ślicznie siedział taki zapiety :D i oczywiście wchodzi do gondoli i chce tam spać wykurzamy go!!

9 lata 6 miesiąc temu #989292 przez glooria
Ja tutaj czesto używane kupuje
rzadko sie zdarzaja ale jak wiesz ze ci sie nie spieszy to na bootfairze czesto mozna upolowac spiworki wozkowe prawie za free

Widziałam nowy model fotelika cybex cloud

ciekawe co jeszcze wymysla
Kiedys chorowalam na cybex zanim pebble kupilam ale ciezko bylo do niego baze znalesc uzywana i w ostatecznosci kupilam pebble
ale ja w maxi cosi jakos sie lubuje i polecam tata firme chocby ze względu na to ze dziecku po 12 gdzinach w tobim bylo dalej wygodnie
no a my czesto do pl samochodem smigamy

9 lata 6 miesiąc temu #989294 przez glooria
Zeby nie bylo to fotelik mam nowy tzn po emilce czyli 2 letni a uzywane to bazy do samochodu i spiworki

9 lata 6 miesiąc temu #989297 przez basiek149
Asia w takim razie jutro masz ostatnią szansę na wstawienie zdjęcia! ;)

ja w ten weekend trochę nakupowałam małemu i tak liczę, że lekko ponad 4stówki wydałam w ciągu 2dni :blink: nie wiem jak to się stało :P fakt, że za pościel z tymi poduszeczkami i jeszcze dodatkową pościelą zapłaciłam ponad 200zł, kocyk prawie pod 100zł z przesyłką podchodził, kupiłam też butelkę Lovi, dodatkowy smoczek, czapeczki, ochraniacz na materac i tak jakoś wyszło. ale cieszę, już teraz naprawdę niewiele mi brakuje xD

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu #989298 przez sabina
dziewczyny ale glupote zrobilam.......najwieksza pod sloncem......naogladalam sie porodow na you tubie ...... :pinch:

9 lata 6 miesiąc temu #989299 przez asiekasiek
oj elegancki jest z Cybex-a :D ale 999zł cena ... co do śpiworka w sumie tak sobie myślę że może kupię bo i tak w domu będe zapinać małą to kombinezonika nie będzie trzeba lepszego :) a ładnie wyglądałaby w foteliku i do tego pod kolor kombinezonik.... :whistle:

powiem Wam że zawsze dziwiłam się jak rodzice rozpieszczają swoje dzieci kupują im różności i w ogóle, a widzę, że sama nie lepsza jestem/będę :whistle: :whistle:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989300 przez asiekasiek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jejku kot wszedł do spacerówki i oczywiście legowisko sobie urządził B) oczywiście out stamtąd był, już widzę jak wcześńiej wyłożymy łóżeczko... to pierwszy znajdzie się w nim...

Sabina to lepiej poogladaj wyprawkę dla dziecka teraz żebyś przestała o porodzie mysleć :pinch:

9 lata 6 miesiąc temu #989301 przez me.ch
Super sukienka Asiek!

A z wozkiem wlasnie zaczela sie droga pod gorke, bo oczywiscie teraz szukamy stu innych do porownania :D

Nie iwem na czym sie skonczy, na szczescie pizza jest w drodze!

9 lata 6 miesiąc temu #989302 przez Sylwia-89
Kasandra, gratuluję! :)

Basiek, ja tez sie z moim dzisiaj poklocilam, bo chcialam z nim spędzić czas a on zabrał się za ogarniecie swoich rzeczy, bo pozbywamy sie biurka i musial cos z tym zrobic. W sumie mial rację, ale nakrzyczałam na niego i pól dnia wyjęte z zycia, bo sprowokowałam kłótnie i usłyszałam kilka słów (jestem bardzo wrażliwa jak on mi cos powie niemiłego :P ) . Na szczęście juz mi przeszło, przeprosilam i jest ok :)

Co do macania po brzuszku, to tez strasznie tego nie lubię :angry: Jak bylam chyba w 15tc. pojechalam zawieźć zwolnienie i moja dyrektorka wlasnie tak mnie poglaskala. W sumie wtedy to juz mialam świadomość, ze dzidzi jest jeszcze nisko i śmiać mi sie chcialo, ze w sumie po zoladku mnie pogłaskała :evil: :laugh:
Ale teraz to tylko tylko takie zachowania rodziny akceptuję

Sabina, aż takie straszne te filmiki? Ja kiedys oglądałam i widziałam jak położna rozcina w tym miejscu i wtedy bylam przerazona, ale teraz jej chodzę do szkoły rodzenia i słyszę co to może sie zdarzyć, to jakos sie z tym oswajam. Czasami tez ogladam sobie porody i jakoś tak mnie nie razi to. Gorzej jak widziałam cesarkę ostatnio...

9 lata 6 miesiąc temu #989304 przez Sylwia-89
W ogóle dzisiaj uświadomiłam sobie, ze po porodzie mój mąż będzie z nami przez 2 tygodnie a potem wiadomo praca no i... niestety jeszcze studia... Zaczyna kolejny kierunek zaocznie i weekendy tez będzie mial zajęte :( Juz teraz wariuje i czekam na weekend zeby spędzić z nim czas i nie byc sama w domu a co to będzie pozniej. Cieszę się, ze będę miala moją malutka, bo będzie zajecie, ale z drugiej strony, to ani ja nie będę miała możliwości odpoczynku ani mój mąż, także zastanawiam sie jak to będzie.

9 lata 6 miesiąc temu #989305 przez basiek149

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia