- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gloria może faktycznie poszukam materiału
A w ogóle to podziwiam Cię, że dajesz radę pracować.. ja po 15 minutach spędzonych w pozycji siedzącej zaczynam odczuwać dyskomfort, a po kolejnych 10 brzuś robi się twardy jak kamień i boli.. I w ogóle skupić się nie mogę na niczym i wszystko na opak robię Ostatnio wzięłam kalkulator by dodać do siebie 67 + 28 –bo mój mózg nie ogarnął tak skomplikowanej matematyki
Basiek potworki też super ! Ale już je wcześniej chciałam i tyle razy oglądałam, że mi się opatrzyły A teraz jeszcze mi w oko wpadło zoo na tej aukcji co wstawiłaś Może na to zoo się zdecyduję
Ja sobie piję kawkę, a w planach mam doczyszczenie salonu, b wieczorkiem Mamusia przyjeżdża I będę jej pokazywac ubranka !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tej aukcji co Basiek wstawiła Koniec męczarni hah Dziś mi się śniły kocyki minky A teraz już tylko czekać
Miałam już nic nie kupować w tym miesiącu.... Ale za to jak mi paczuszki zaczną przychodzić, to będę się czułą jakby była druga gwiazdka heh
Wybrałam ten:
Załącznik nie został znaleziony
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kassandra trzymamy kciuki oczywiście
Dziewczyny przesądy przesądami ale powiedzenie: "wiesz że w ciąży nie wolno przechodzić przed sznurkiem bo dziecko będzie owiniętę pępowiną wokół szyji i może udusić, chcesz tego?!" ehhh ku*wa trochę takie gadanie idiotyczne, te siostry są takie przesądne i w ogóle, przesadzają ze wszsytkim, ale takie powiedzenie czy chce tego to jest nie na miejscu. Oczywiście wyśmiałam ją wtedy!!
Zazanna ja właśnie też czuję się źle po pizzy, brzuch mnie boli i kłuje po niej i faktycznie drogi strasznie ten kocyk, kurcze koncepcja mi się zmieniła jak Basia dała linka spodobały mi sie osiołki na różowym minky
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiek w ogóle mówienie o takich rzeczach przy ciężarnej jest nie na miejscu :/ Ludzie sobie w ogóle nie zdają sprawy ile skzody mogą narobić takim tekstem :/
Hahah Asiek zamawiaj pierwsze co Ci wleci do głowy i nie oglądaj więcej ! Chyba, ze chcesz aby w śnie Cię ganiały kocyki minky -wtedy polecam oglądanie -zwłaszcza przed snem
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gloria dwójka dzieci i trzecie w drodze, masz powera kobieto!! Ale w sumie im człowiek ma więcej na głowie, tym jest bardziej zorganizowany.
Zazanna kocyk świetnie śliczny, taki inny ja miałam fioła na punkcie sówek ale właśnie jakiś inny motyw wymyślę
a ja dzisiaj już zakupy jejku śniło mi sie dzisiaj że w smykach nie było fotelików samochodowych, i jeździliśmy po wszystkich smykach i w całym KRK brak fotelików ale przejęlam się zakupem chyba...
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
W ogóle wczoraj taka torebka w Parfois mi się spodobała i na nią chyba zachorowałam;(
Myślałam, że od tego bujaczka leżaczka kobitka odpisze (ma też karuzelę nad łóżeczko) i podoba mi się, bo ma takie wyraziste kolory wszystko, podobnie jak mata edu, którą mamy...miałam nadzieję, że załatwimy dziś No ale może jeszcze się odezwą do popołudnia ....
Wiecie, że mnie też się śnił ten kocyk minky tuz po zamówieniu?????? One coś muszą w sobie mieć
Trzymajcie kciukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za mnie!!!! Agatka na szczęście ok. 8:00 się odzywała, więc chociaż się nie będę stresować, że dziś milczy;) ona przy tacie taka grzeczna chyba;))) już ja wiem, jak to będzie!! Mnie będzie dawać popalić, a pewnie jak gdzieś się z nią pojedzie albo ktoś do nas wpadnie to będzie aniołek i nikt nie będzie chciał uwierzyć, że to mała terrorystka:P
wkurzaaaaaa mnie ten suwaczek fajnamama, bo się nie aktualizuje jak trzeba!!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
zmieniłam suwaczek zgodnie z planowanym terminem rozpakowania, nie zaś od miesiączki:) tylko się nie mogę przyzwyczaić
Bleee, niedobrze mi, naprawdę mnie stres obleciał.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też przerwa na śniadanko Razowiec z twarożkiem ze szczypiorkiem i rzodkiewką
Kasandra dasz radę ! Trzymam kciuki z całej siły !
Teraz wymyśliłam, że chciałabym mieć coś z tym wzorkiem w łóżeczku i nic znaleźć nie mogę wrgggrrr
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
A torebka w nagrodę jak najbardziej zasłużona, wiec się nie zastanawiaj;)
Asiek mam podobnie, Jak już mu wlezie do głowy to będzie męczyć aż w końcu kupie;)
Zazanka, super wzorek:) tez tak mam że lubię jak mi pasuje, więc mam nadzieję że Ci się uda znaleźć coś jeszcze z tym wzorem
Ogólnie widzę że zakupy się nie kończą, wiec super;) u nas tez apteka/kosmetyki po części załatwione - dziękuje za listę Zaz:)
Kilku rzeczy nie kupiłam jeszcze, ale zamówienie u mamy złożone żeby mi ziajke dla bobasa kupiła i proszek dzieciowy bo tu tylko zwykłe jakoś....paczka z ciuszkami już do nas i tak będzie szła wieć się dorzuci tam tylko, a ciuszków od szwagierki mamy tyle na 56 i 62 że kupować już raczej nie powinnam.....
Gloria, Sabina w czym Wy pierzecie dziecięce w uk?
Z wózkiem chyba decyzja zapadła, ten co Gloria poleca też jest fajny ale co miłość od pierwszego wejrzenia to jednak miłość
Dodatkowo kupiłam klapki prysznicowe dla siebie i Sama już nie pamiętam co jeszcze, ale myślę że na wszelki wypadek jutro już spakuje walizkę na szpital w razie czego chociaż częściowo, jak zakupy dojada to dodam jeszcze kosmetyki itp no i będziemy przygotowani gdyby jednak trzeba było - oczywiście plan zakłada ewakuację dopiero za 52 dni i tego się trzymamy!! Ale wiadomo, przezorny zawsze ubezpieczony
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Zaz fajny ten kocyk mi jeszcze wczoraj p głowie chodził ten co ty wybrałaś zoo tylko jasnozielony ale koniec końców jeszcze wczoraj na wieczór zamówiłam jednak potworki białe - szary więc w tygodniu też czekam na swoją paczuszkę
dzisiaj jeszcze muszę popatrzeć coś z tymi koszulami do szpitala do karmienia ale tak tego nie mam chęci kupować, że szok. jak dla mnie szkoda kasy. ale co zrobić.
Kasandra powodzenia! mocny trzymamy kciuki
a co do pizzy to mam nadzieję, że mi nic po niej nie będzie bo dzisiaj chcemy sobie z moim T. na obiad zamówić zresztą tyle razy co jadłam pizze w ciąży i nic mi nie było więc mam nadzieję, że i tym razem przejdzie
co do wózka to i ja w końcu wybrałam. oczywiście będzie szary ciemnoszary Tako Captiva, chodził za mną od początku i wybór w końcu padł na niego pisałam też wczoraj do mojego znajomego w tej sprawie, jaki byłby czas oczekiwania i w tym miesiącu też chcę do już zamówić. znaczy w lipcu bo czerwiec już nam się kończy
www.sklep-smile.pl/kolorystyka-tako3 imitacja lnu kol.04
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
me.ch napisał: Kasandra, powodzenia trzymamy kciuki Kochana!
Zazanka, super wzorek:) tez tak mam że lubię jak mi pasuje, więc mam nadzieję że Ci się uda znaleźć coś jeszcze z tym wzorem
Kilku rzeczy nie kupiłam jeszcze, ale zamówienie u mamy złożone żeby mi ziajke dla bobasa kupiła i proszek dzieciowy bo tu tylko zwykłe jakoś....paczka z ciuszkami już do nas i tak będzie szła wieć się dorzuci tam tylko, a ciuszków od szwagierki mamy tyle na 56 i 62 że kupować już raczej nie powinnam.....
Gloria, Sabina w czym Wy pierzecie dziecięce w uk?
Z wózkiem chyba decyzja zapadła, ten co Gloria poleca też jest fajny ale co miłość od pierwszego wejrzenia to jednak miłość
Dodatkowo kupiłam klapki prysznicowe dla siebie i Sama już nie pamiętam co jeszcze, ale myślę że na wszelki wypadek jutro już spakuje walizkę na szpital w razie czego chociaż częściowo, jak zakupy dojada to dodam jeszcze kosmetyki itp no i będziemy przygotowani gdyby jednak trzeba było - oczywiście plan zakłada ewakuację dopiero za 52 dni i tego się trzymamy!! Ale wiadomo, przezorny zawsze ubezpieczony
Ja piore w persil non bio lub fairy z dzidziusiem
Wszystkie non bio sa przeznaczone dla dzieci
polecaja tez platki myslane w savers sa dostepne ale ja juz nie kombinowalam
plyn do mycia naczyn tez fairy bo moznac myc w nim dzieciowe butelki
Mech a wiesz ze tutaj nie kaza kąpać do 2 tyg po porodzie dziecka tylko podrywać wacikami
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Tak a propo super zakupy i ten kocyk no rewelacja, tez sie zastanawiam wlasnie. A jaki ma wymiar kocyk??
Basiek damy rade wszystkie ! Koniec sierpnia i mozemy sie rozpakowywac
Tak dziewczyny pedzicie z tymi postami ze konca nie widac !!!)
Meszku 3maj sie ! I odpoczywaj jak najwiecej, wakacje juz sa wiec lez do gory brzuchem i leniuchuj !))