- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
dosłownie Asia...jemy i jemy i tyjemy
Zazanna aaaale cudeńka nakupowałaś te pierwsze pajacyki mam też, zresztą kiedyś tez wam wrzucałam ich zdjęcie
zdecydowałaś się na butelkę Avent, ja mam jeszcze dylemat czy właśnie z tej firmy czy tą Lovi kupić...
asiulek_dolls to prawda, każdy pretekst jest dobry żeby tylko otworzyć te szufladki z ciuszkami i je pooglądać zresztą ostatnio jak z mamą gadałam z Skype to tak się akurat złożyło, że siedziałam obok tej komody gdzie trzymam ciuszki Kubusia i już jej kilka tak pokazałam najbardziej śmiała się z trampeczek z H&M ale nie ma jak na żywo popatrzeć i pomacać
do mnie przed chwilą wpadła szwagierką z chłopakiem, dobrze, że jednak ciut się ogarnęłam bo nie chciało mi się dziś robić makijażu skoro i tak miałam być cały dzień sama. no i ustaliłyśmy, że jeszcze na noc wpadnie ale już sama
w ogóle zauważyłam, że jak moja rodzinka dowiaduje się o tym, że powiedzmy zostaję sama na dzień czy dwa bo mąż wyjeżdża to zaraz mnie wszyscy telefonami atakują. dzisiaj tak mi dzień ucieka, miałam coś pozamawiać dla Kubusia a ja cały czas wiszę dziś na telefonie, odpisuję na sms-y, jeszcze siostra mnie na fb dorwała to też tam z nią poskrobałam chwilkę cieszę się, że tak się martwią ale mam sporą rodzinkę i jak jednego dnia wszyscy postanawiają do mnie zadzwonić to ucho mam czerwone
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
najważniejsze, że już jest wszystko w porządeczku :*
anisia moim celem też jest koniec sierpnia więc mam nadzieję, że się uda dotrwać
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Te pajacyki są rewelacyjne ! W ogóle wyprzedaż się zaczęła i ceny są świetne i w ogóle super
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
My z Kornelem juz w domu, dzis nas wypuscili, dwa razxy w tygodniu mamy sie medlowac na kontrolach plus mierzyc temperature (jakby wzrosla to mozliwe zakazenie wiec trzeba jechac spowrotem) no i ogolnie jakby cokolwiek mialo byc choc troche nie tak to sie zglosic.
Super sie ciesze bo juz nie moglam tam wysiedziec jednak to zupelnie inaczej w domku
Anisia, ostroznie wiec, nie przemeczaj sie i w ogole, na wszelki wypadek, lepiej dmuchac na zimne... ale nic sie nie martw tez na zapas, napewno bedzie ok!
Basiek, ja tez chce knoppersa!! choc dzis na obiad barszczyk z tortellini (zamiast uszek) - pysznosci po tym szpitalnym.... sniadania to jeszcze byly ok, ale reszta,,, hmmmmmm..
Zazanna ales sie obkupila i jakie piekne!! widze ze jak sie zabralas to porzadnie za te zakupy fajna poducha
Ja walsnie zabieram sie za zakupy w aptece (online, bo mam sie tez oszczedzac, glownie z przykazu meza), plus musze zamowic porzadny termometr i chyba zamowimy jednak ten wozek z Tutka, a moi rodzice nam go posla kurierem , dodatkowo paczka od szwagierki z ciuszkami powinna z nami byc do tygodnia, dwoch maks!!
wstawiam tez fotki ubranek ktore moja mama zmagazynowala (czesc nawet jeszcze po mnie!!) i wynalazla w szmateksach + kocyki, ten bialo zolto niebieski na koncu jest moim niemowlecym kocykiem ,mozecie uwierzyc?
a w ogole co do terminow, mam nadzieje dziewczynki ze dotrzymacie zgodnie z zaleceniem, trzymam kciuki!!
nam powiedziano ze beda nas starali sie pociagnac w dwupaku do 35 tyg a potem out - no ale tez kwestia tych sterydow, bo chyba jak juz je dostal to tez to przyspiesza jego rozwoj i nie powinien az tak dlugo siedziec ale wyglada na to ze my moze bedziemy sie rozpakowywac w polowie sierpnia jakos.... I ANI MINUTY WCZESNIEJ!!
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik nie został znaleziony
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Zazanka, super ubranka. Ja tez moglabym ciągle wyciągać wszystko i oglądać na okrągło.
Sabina, ja tez mam takie schizy jak się przebudze i nie czuje ruchów. Dzisiaj po 2 wstalam na siku i nie czułam, wiec sie zestresowałam i potem z nerwów zasnąć nie moglam dopóki jej nie obudziłam. Moj mąż mówi, ze jak będę tak małą budzic w nocy to ona potem nam da popalić po porodzie i nas będzie budziła
Jakiś czas temu pisalam Wam o tych wcześniaczkach. Ostatnio dołączyła jeszcze jedna dziewczynka z wagą ponad 900g i tez jest w super kondycji jak na takie maleństwo. Niestety dzisiaj się dowiedzialam, ze tego chłopca nie udało sie uratować. Mial operacje brzuszka, ktora niby sie powiodla, ale niestety problemy z nerkami itd. Lekarze już chyba w 11 tygodniu to wykryli u niego. Niby nie bylo dużych szans, bo urodził sie w 24 Tc, ale jednak mialam nadzieję, ze sie ułoży
Me.ch super, ze jesteście w domku. Odpoczywaj niech maly siedzi grzecznie w brzuszku
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój mąż jeszcze kupił je jak nie były w promocji więc fajnie, że tobie się udało załapać ta niższą cenę
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze ze dziewczynki maja sie dobrze chociaz!
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Na szczęście nasze maluszki sa juz starsze i w razie wcześniejszego porodu mają duże szanse na zdrowy rozwój. Trzeba myśleć pozytywnie. A tak na poprawę humoru wstawiam rodzaje kupek dziecięcych Moze niezbyt apetyczne, ale niedługo nas to czeka
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a z tego obrazka najbardziej rozłożyły mnie leśne granulki i to pytanie czy masz dziecko czy sarne w domu
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Z drugiej strony w tym miesiącu miałam kupić tylko „aptekę”, a mam już tyyyyleee fajnych rzeczy
A w lipcu będę zamawiać wózek Już bym chciała mieć wszystko w domu!
Ciuszki od Mamy super ! I jak dużo ! I kocyś z dzieciństwa… <3
Nam Mama „kupiła” dziś poduchę W sensie „kupiła”, bo jak rozmawiałyśmy przez tel. to powiedziała abym coś kupiła od niej jak mi wpadnie w oko Więc poducha mi wpadła A że droga była, to sama bym jej nie kupiła, bo uważam, że można taniej, ale strasznie mi się podobała i to wypełnienie fajne itd…
Sylwia ja sobie na zdjęcia zerkam heh
Szkoda tego Maluszka Matko.. byle byśmy jak najdłużej wytrzymały w dwupakach… Dla mnie teraz każdy dzień jest sukcesem… i w ogóle każdy dzień to oczekiwanie i byle już było „później”..
Basiek też są Ale zauważyłam to dopiero w domu, już po zrobieniu zdjęć jak je składałam
Sylwia jakie kupki hahahahahahah
A teraz wchodzę w fazę szukania kocyka i rożka. "Macałam" sobie minky w Smyku... ale to mięciusie Ale żaden wzorek mi się nie podobał, więc nie kupiłam, no i teraz zagwozdka... No ale mam trochę jeszcze na to czasu
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ciuszki super oczywiście! w ogóle wszystko co takie małe jest takie urocze i słodkie...
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz, moglabys swoja liste z apteki wkleic raz jeszcze plis? chcialam skorzystac a nie moge jej odkopac jakos....