- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz - dzięki że pozdrowiłaś dziewczyny Ale i tak masz kopa w d... za to że sie przemęczyłaś czyścioszku! Odpuszczaj! I piękne ubranka kochana Strasznie mi się podobają te połączenia czapka + półśpiochy.
Kasandra - wieeeeeeelkie gratulacje Teraz torebka i odpoczywaj
Meszka - dobrze że jesteś już w domu. Trzymaj rękę na pulsie !
Anisia - to dobrze że jednak masz takie tsh a nie jakieś 4, teraz byle do przodu i jak najdłużej wytrzymać
Asiek - my też kupiliśmy pajero + maxi cosi cabrio Ale bedziemy mieć dopiero lipiec/sierpień bo tyle czekamy na realizację zamówienia - podobno pracownicy pajero mają jakiś urlop.. No mi sie nie spieszy teraz
Basia - nienawidzę, jak ktoś mnie dotyka bez pytania! O Jezu! Przecież brzuch to MÓJ BRZUCH.. Dobrze, że po udach nikt nie maca.. Ja wiem, że tam jest dzidzia ale nie dotykasz dzidzi kurcze.. Wczoraj własnie ciotka jedna aż tak mi "zatrzęsła" brzuchem....
W ogole przepraszam że nie wstawiłam zdjęcia, ale tak szybko wszystko się stało a jak teść rozpakował prezent to sobie przypomniałam że miałam wstawić. Był zadowolony i to bardzo . W ogóle miły weekend, odpoczęłam od wszystkiego. Powrót mnie trochę wymęczył bo to 120 km, a jescze pojechaliśmy siostrze po prezent bo też ma urodziny.. No i znajomi zaprosili nas zobaczyć małą, która urodziła się 15 maja (mówiłam Wam o niej) więc myśleliśmy o prezencie i chyba jednak kupimy jej nosidełko od męża z pracy bo możemy je wyjątkowo za 150 zł kupić a kosztuje 465... I wiemy że ona chce sama kupić mimo tego, że to taki wydatek, więc bardzo ją odciążymy. Tu mam nadzieję, ze coś doradzicie.. Mamy do wyboru w tej cenie takie wzory - KTÓRY WYBRAĆ ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tyle chociaż dobrego, że mnie nie pomacali.
wracam na allegro robić zakupy na poprawę humoru
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Ciotkę bym zabiła za ten tekst :/ Ja bardzo emocjonalnie na takie reaguję i od razu zwracam uwagę, że takich pierdół mają mi nie gadać i mnie nie straszyć -to jedyny moment, kiedy umiem się obronić 2 razy mi się zdarzyło póki co i 2 razy bardzo ostro odpowiedziałam
To jest nie do pojęcia z tymi ludźmi! :/
Poprosiłam T. o czekolade kasztankową, a on mi przyniósł jak w załączeniu z tekstem "w razie jakby Ci się zmieniło przez ten czas co byłem w sklepie" <3
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Pesq - zeberki albo zyrafki w ogóle śliczne są te nosidełka... Nasze jest całe czarne, może znajdę coś żeby naszyc? Np sloniki:)
Basiek, ja też tego strasznie nie lubię.... Mój mąż może ale nikt inny! Zwłaszcza z nienacka. Zdarzyło mi się już kilka razy i strasznie mnie to wkurza za każdym...
Gloria, dzięki za proszki - w sumie używam tego non bio cały czas, persil zazwyczaj;) nie wiedzieliśmy że to dla dzieci jest;) potem będę zwracać uwagę bardziej, ale pewnie zostaniemy przy tym albo ewentualnie fairy właśnie, Do naczyń też używam fairy, muszę sprawdzić czy to też jest non bio? Czy wszystkie fairy do naczyń są ok dla dzieci?
Zazanna, wiem że chciałam coś do Ciebie napisać ale za nic nie mogę sobie przypomnieć co (babybrain)
U nas dziś było lepiej pierogów, pyszności Cześć już zjedzona a część zamrożona:)
A wiem.
Zazanna, przydała się, właściwie to wkleilam ja do Excela i wykreslalam po kolei co dalej kupować prawie wszystko już mam zamówioje chyba, może zamówimy wózek dziś wieczorem jeszcze...
Jak Wasze paczuszki przyjdą to róbcie fotki i się chwalic )))
Jutro zapakuje torbę wstępnie chyba, To Wam powiem co w niej mam
Coś bym jeszcze kupiła ale już powoli nie.mam co....
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
Jaki wybór czekoladek
mezusiowi nie chce sie chodzic
ale gdzie ogorki malosolne
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
ja kilka razy ladowalam w szpitalu z emilka i dopiero za trzecim razem zabralam rzeczy dla dzidziusia i jechalam jakos tak nastawiona ze juz bez dziecka nie wrócę
A jak do pl jechalismy 5lst temu to wszyscy sie smiali ze mam fotelik ze soba a pozniej mowili ze chyba cos przeczuwalsm ze z nim az z uk przyjechalam zeby w pl urodzić
Możliwe ze to jakas podświadomość
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
basiek ja tez wole miec poukladne wszystko pozapina na ostatni guzik byc po prostu gotowa .....a jeszcze tyle rzeczy mam do kupienia
zmieniajac temat przytylam okolo 7-8 kg i pisze mi w aplikacji ze mam lekka niedowage ....powinnam sie martwic?
a mnie nikt po brzuchu nie maca..... jakos musze odstraszajaco wygladac chyba
syliwa super !!jak jeszcze kupke zrobi to juz bd z gorki
odnosnie ruchow dziecka jak czesto czujecie kopniaki?w jakich miejscach?czytalam ze jak czuje sie je wokolicy zeber to dziecko jest juz glowka w dol ja czuje po boku glownie wiec mala siedzi .....
ja bym pringelsy zjadla...........omnomnomn
mech jaki wozek kupujesz?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189