BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #989850 przez me.ch
Po raz nie wiem już który, Franio jest superrrrrr, prześliczny chłopak!!:)

Agusia, a może jako świeża mamusia mogłabyś nam napisać czy są jakieś rzeczy które kupiłaś a nic a nic się nie przydały? A może coś co koniecznie powinnyśmy mieć?:)

A tak przy okazji, jeszxze jedna paczuszka przyszła, tym razem takie mini 30x30 chusteczko pieluszki na jakieś wycieranie buźki czy coś może, kupiłam bi mnie poniosło szczerze mówiąc a były tanie ;)

Załącznik nie został znaleziony

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #989851 przez asiulek_dolls
Agusia hahaha właśnie patrzę ze jest post od ciebie i sobie myślę o jak fajnie ze szybko odpisalas ale jak zobaczylam ile tego napisalas to stwierdziłam ze jednak cie przywołałam :laugh:
Franulek jest poprostu przeuroczy!!!!!! :woohoo: i aż mi łzy w oczach stanęły jak go zobaczyłam, jest super dzielnym i pięknym chłopcem i spojrzenie ma takie czarujące aaaaaaaaa słdziak mały :kiss: a na tym drugim zdjęciu wygląda jakby robił bruuuuuummm hahaha prawdziwy facet! Super! :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989853 przez AgusiaKRK
A, jeszcze mi się przypomniało, że zadziwiły i rozbawiły mnie te kapturki na siurki dla chłopców :-) Na pewno wymyślił je ktoś kto ma synka haha:-) Franio uwielbia siknąć sobie podczas przewijania, często trafia w swoje ubranko a potem niecierpliwi się że go znów przebieram, raz siknął na podłogę, wczoraj na panią pielęgniarkę, ale najbardziej śmiałam się jak sobie nasikał...do buzi!!! :-P A żebyście widziały przy tym jego minę jak się zdziwił ;-)

9 lata 6 miesiąc temu #989854 przez asiulek_dolls
:) ale mam teraz dobry humor :) zawsze jak słyszę albo czytam o tym jak takie maleństwa jak Franio dzielnie sobie radzą i robią super postępy to strasznie się cieszę :)
Agusia oby tak dalej!! Wyobrażam sobie jak pękacie z dumy kiedy lekarze chwalą Franulka ;)

9 lata 6 miesiąc temu #989856 przez asiulek_dolls
Nasikal sobie do budzi? Hahahaha zdolny chłopak nie ma co hahahaha :laugh:

9 lata 6 miesiąc temu #989858 przez asiulek_dolls
me.ch super te male pieluszki!!! Tez takie chcę!!! Muszę upolować, jak możesz to podaj linka :)

9 lata 6 miesiąc temu #989859 przez anisia27
Wooooow Dziewczyny szal cial z zakupami,
Basiek widze posciel doszla tez sie zastanawialam nad tym wzorem :D ogolnie zadowolona jestes:))))

Cudne zakupy ja jeszcze nie zamawialam nic do szpitala ale w tym miesiacu juz tez sie ogarne :D

Wszystkie piszecie z predkoscia swiatla !!! A u mnie remonty w koncu sie zaczely i jakas masakra jest ... mam nadzieje ze chlopaki zdaza przed porodem bo istnie nie mam miejsca na nic.... :(

9 lata 6 miesiąc temu #989861 przez anisia27
Agusia jaki przystojniak !! :D niech sie chowa zdrowo ! :kiss:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989862 przez anisia27

To moj nowy rozek :D
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #989863 przez anisia27

Stary (o ile sie wyswietli zdjecie :angry: )

Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #989864 przez me.ch
Agusia, usmialam sie! no to jeszcze sie nie raz Franio w zyciu zdziwi, ale az tak to juz nie chyba ;p

Anisia super rozki!

Asiulek, a Ty jestes w Uk tez czy w PL? bo ja na ebay.co.uk kupuje wiec moje linki dla wiekszosci nie przydatne....

9 lata 6 miesiąc temu #989866 przez AgusiaKRK
Dziękuję dziewczyny! :-)

Asiulek, ja też uwielbiam czytać jak takie maluchy robią postępy i cały czas jestem w kontakcie z mamami ze szpitala. Piszemy sobie co tam słychać u naszych brzdąców, ile już ważą, ile zjadają, niektóre są jeszcze w szpitalu to zawsze taką radość mi sprawia jak mamy piszą że już wychodzą i jeszcze wrzucają fotkę. A pamiętam jak niektóre z tych maleństw ważyły 800 g i były na respiratorze! A teraz patrzę, kawał dziecka i jeszcze wyniki badań mają wzorowe :-)

Me.ch, nam się nie przydały łapki niedrapki które właściwie dostaliśmy nowiutkie od mamy która też ich nie użyła. I aspirator do noska leży nie otwarty w szafeczce,ale on kiedyś się pewnie przyda. Pieluszki się baaardzo przydają, czy to żeby na nich położyć,czy przykryć, włożyć do wózka, podłożyć przy karmieniu, wytrzeć buzię, zawinąć przed kąpielą... Śliczne wybrałaś :-)

9 lata 6 miesiąc temu #989867 przez asiulek_dolls
me.ch ja w Pl, no to muszę poszukać na allego albo po sklepach, a jak nie znajdę to kupie duże i potne na mniejsze i dam cioci do obszycia :)

9 lata 6 miesiąc temu #989868 przez Kasia888
Wróciliśmy z zakupów i jestem padnięta jak nie wiem co :dry: , a prawie nic nie niosłam, a mój mąż obładowany jak wielbłąd :lol:
Agusia Franio jest prześliczny, też chcę takiego ślicznego synka :P
fajne rzeczy Anisia, fakt Jurada potrafisz znaleźć fajne rzeczy wyglądają jak nowe, kolorki żywe :)
Kasandra Twój kocyk też śliczny ;)
Może macie racje co do prania też tych nowych rzeczy.
A propo rożków to ja Wam swojego nie wstawiłam, jest w folii ale będzie widać jak coś ;)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989870 przez Kasia888

Rożek Jasia :silly: tylko w folii, rozpakuje go jak będe wybierać się do szpitala ;)
Załączniki:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia