- Otrzymane podziękowania: 170
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Juradka - gratulacje wagi! Ja nadal -1kg i w piatek czeka mnie od gina pochwała, natomiast w przyszlym tygodniu od diabetologa zjebka JA się boje tego momentu jak zacznie spadac hemo (moze juz teraz?) bo ja tak zle reagowalam na witaminy ojeju.. a na zelazo pewnie jeszcze gorzej. Kasanderka chyba tak miala tez :/.
Zaz dorzuć tam jakieś prześcieradło czy coś. Ja prałam normalnie w pralce, nie popadajmy w paranoję .
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Ja myślałam że może można prac nasze razem z rzeczami malucha? Byle żeby w tym dzieciowym proszku?
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Jeszcze laktovaginal przepisał dla utrzymania prawidłowe flory.
A na kaszel syrop z cebuli :/
Kurde wy tu się nowiuśkimi rzeczami chwalicie a ja z drugiej ręki :|
Az mi głupio....
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
allegro.pl/kolorowe-pieluchy-flanelowe-7...zki-i5492499257.html
i w sumie wzorki w serduszka i krowy takie same jak me.ch:)
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
No i po zakupach, jeszcze po męża podjechałam, przed chwilą zjadłam porządną kanapkę, jeszcze pranie powiesić, ogarnąć się i do lekarza!
Zaraz pokazuję kocyś
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Piękny ten kombinezonik w kwiatki <3
Kasnadra kocyś rządzi
To będę prała z prześcieradłem. I nie kolorami bo to już w ogóle bez sensu Na szczęście wszystko mam jasne
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Jurada - ja mam 95% używanych..
Kasandra - kocham te kosteczke!!!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Ja jeszcze nowych rzeczy nie piorę, dopiero myślę w sierpniu albo w jakiś inny upalny dzień w lipcu, żeby wszystko szybko wyschło, itp. Kupiłam kiedyś tam mleczka czy płyny do prania z Loveli do białego i kolorów, nie mam jeszcze żadnego płynu do płukania tylko....no i te pieluchy tetrowe, flanelowe, ręczniki - wszystko pierzecie?? Swoje rzeczy do szpitala też? W sensie koszule czy piżamy, ręczniki, itp.??
edit: a używane prałam wszystkie na razie normalnie, tzn. w swoim proszku, płynie, prasowałam wszystko, ale będę też j jeszcze raz prać już w dzieciowych chemikaliach, ale też później;) Tylko nie wszystkie...te 68 i jakieś ew. większe (mam kilka 74), to dopiero jak będzie potrzeba.
No i ogólnie to pranie już po malowaniu chcę zrobić. I nie będę prać w 60 póki co...wydaje mi się, że w 60 to już jakieś zaplamione czy coś; może jakoś tam mam, bo naszych rzeczy też na 60 nie nastawiam, najczęściej piorę "szybie 30", bo przecież raz czy dwa założone i sru do kosza, bez sensu to tak męczyć temperaturą
Pesq, ja kostka super - nie dość, że ładna i naprawdę spora, to ja te różne wstążeczki, różne kolory, poza tym szeleści z jednej strony gdzieś
No i czuję, że poducha też spełni swoją rolę, dla mnie co prawda za mała, no ale faktycznie fajnie przytrzymuje główkę, żeby na boki nie uciekała
jeszcze jeden edit:)
Było już pytanie ostatnio, no ale ...myśliscie, że z 10 tetrowych i 2 flanelowe pieluszki na razie wystarczą na początek? Bo tak sobie myślę, że one "do wszystkiego", ale dokładnie nie wiem, kiedy będą mi potrzebne i w jakiej ilości...na pewno będzie trzeba dokupić, jak się poplamią czy coś, no ale chyba nie domawiać n razie?
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Świetne te Wasze kocyki i ubranka
Ja też muszę zamówić kocyk z minky. Moze dzisiaj zabiorę sie za skladanie zamówień. Ostatnio z mężem umówiłam sie na kwotę, jaka wydajemy w danym miesiącu na ubranka itd. Oczywiscie nie dotrzymalam słowa, bo musialam kupic ubranka, które wczoraj wrzucalam Na szczęście nie musialam sie tłumaczyć, bo to przeciez dla jego ukochanej córci No a dzisiaj mamy nowy miesiąc, wiec mozna dalej tworzyć zamówienia
Ja od rana na nogach. Robię ciasta na jutro do pracy dla męża, a na obiad mam dzis leczo. Kurczę, czuje ze ostatnio coraz mniej sily mam na wszystko. Trochę postoje w kuchni i juz nogi i plecy mnie bolą Czuje sie jak "stara dupa" za przeproszeniem, a tyle chciałabym zrobic...
Me.ch, Kornelek na pewno posiedzi jeszcze w brzuszku, bo jest grzecznym chłopcem
Basiek, ale z Ciebie agentka Ja sie nie dotykam do sprzętu fotograficznego mojego męża, bo to troche za drogi interes i jakbym popsuła, to wesoło by nie bylo