BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #989617 przez asiulek_dolls
sorry za bałagan w szafie ale to wszystko i tak jeszcze do prania idzie więc nie chciało mi się układać tak tylko mniej więcej poukładałam żeby sobie przypomnieć ile czego mam, no i to są ciuszki do rozmiaru 74
a skoro z ciuchami nie mam co szaleć to jak widać zaopatruję sie w podkłady i chusteczki hahahaha :laugh: zawsze lepsze to niż nic :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #989618 przez asiulek_dolls
a w ramach popchnięcia postu zaznaczam że ostatnie foto jest z dedykacja dla Kasandry ;) :P

9 lata 6 miesiąc temu #989620 przez pesq
Dziewczyny ja sie pochwale swoja jedna szuflada z 3 chociaż blado to wyglada przy Asiuli :P Asia kurcze ale tego masz! :whistle: :whistle:

Ps. Mech czy Ty przypadkiem nie masz z primarka takich bodziakow w miisie szarych jak ja? Mi siostra ostatnio przywiozla :)
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #989622 przez pesq
Asiek - widze ze Twoja mama doskonale dogadalaby sie z moją :pinch:

Asiulek - ale i bałagan, eh :P

9 lata 6 miesiąc temu #989623 przez asiulek_dolls
pesq przy Kacperku trochę przesadzilam z zakupami ale spoko bo nie musialam tak często prac ale za to teraz dla dwójki będzie jak znalazł, a wam dla jednego dziecka spokojnie wystarczy rzeczy :) a wogole to jak kupuje cos dla Kacpra to się nie umiem powstrzymać, a teraz jak wiem ze później dla dwóch lobuzow te ciuchy będą to tym bardziej

9 lata 6 miesiąc temu #989624 przez me.ch
Pesq, właśnie chciałam powiedzieć, bo pierwsze co mi się rzuciło w oczy to te misie:) Ja mam te same miski ale na białym body z krótkim rękawem :) przesłodkie są co nie? Się Kornel z Agatka dogadali;)

9 lata 6 miesiąc temu #989625 przez jurada
Asiulek niczym w sklepie:) dużo masz...
Ja właśnie dzis tak pomyślałam ze chyba zacznę powoli tez składować sobie pieluchy i chusteczki bo tego nigdy dość...
Patrzyłam w Rossmannie to te najmniejsze pieluchy1 sa po 11.99 za 30szt. Wiec chyba kupie na próbę. Z Danielem uzywalam rossmanowych i byłam zadowolona ale to od rozmiaru 3do pielucho majtek.
Chce przetestować właśnie Rossmanna, dada z biedry bo ma dobre opinie i może happy.
Kurde zastanawiam się tez ile paczek jakiego rozmiaru... Wyczytalam ze +-10 pieluch na dobę... Ahhh ja juz nie pamiętam jak bylo z danielem...

9 lata 6 miesiąc temu #989630 przez glooria

Zazanna napisał: Kropka jakie łóżeczko i jaką komodę? Pokaż :)

Sylwia czerwone śpiochy są piękne ! :)

Kasandra śliczna ta pościelka faktycznie <3 Kurcze, to może i ja zainwestuję w „lepszą” :) Tylko, że pościeli będę musiała mieć kilka później i tu mi się spory wydatek zrobi :P

Ja pierdzielę ten filmik rządzi !!! hahahahaahhahahah :D Szczerze to ja bym się bała podejść, że niechcący (lub chcący) dostanę w przysłowiowy łeb :P

U nas też pusta lodówka… T. miał dziś zrobić zakupy, ale będziemy mieli gości, więc nie zdąży, więc musze wymyślić „coś z niczego”, a on kupi ciasto wracając z pracy, bo nawet nie mam jajek aby upiec :P
Byłam już po chlebek i truskawki i zapachniało mi jagodziankami i poszłam jeszcze do cukierni i kupiłam ..cztery :blush: I właśnie zjadam drugą.. B) / Szkoda, że T. zadzwonił do mnie jak już wróciłam do domu, bo bym kupiła od razu coś na obiad :P
Może macie pomysł co zrobić z piersi kurczaka, jednego jajka i fasolki? :P

Pesq MASAKRA :blink: Ludzie są okropni :angry: Szkoda, że mnie tam nie było, bo bym im powiedziała co o tym myślę :angry:
A z drugiej strony masz rację, odpuść troszkę, daj sobie chwilę wytchnienia i staraj się cieszyć ostatnimi chwilami z brzusiem :)

A jaka fasolke nasz sparagowa to polecam saladke
ugotowac jajko na twardo fasolke
piers upiec lub usmazyc
ostudzic
pomieszac wszystko lub poprzekladac arstwami polac sosem czosnkowym z jogurtem

Mozna zrobic taka samo ale zamiast fasolki dac brokul gotowac go 7 minut

Ja daje jogurt grecki i wymieszany z przyprawa tzatziki pryzmat

9 lata 6 miesiąc temu #989635 przez basiek149
Zaz dostałam info, że wysłali kocyk :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu #989636 przez basiek149
asiulek_dolls śliczna szafa! też chcę taką... :P a jakie bogate wyposażenie :) ale co się dziwić, synek jeden jest już na świecie, a 2 w drodze :) będziesz miała kolorowo w szafie :)

9 lata 6 miesiąc temu #989639 przez kropka 889
Zaz podoba mi się ten zestaw, i pasuje kolorystycznie do naszych mebli, a mała bedzie z nami
allegro.pl/lozeczko-dzieciece-miki-szuf-...jak-i5031332148.html
tyle tylko, że musze zobaczyc to na zywo.
Byłam dzisiaj w smyku i bardzo spodobał mi się wózek pajero
Poza tym kupilam troche rzeczy kosmetycznych, rajstopki i pajaca takiego cieplejszego :)

9 lata 6 miesiąc temu #989653 przez glooria
A ja dzisiaj zamiast zalatwiac sprawy to siedzialam 3 godziny u siostry
he he i opalalam nogi

Mielismy z mezem po poludniu jechać ale tak goraco ze byczymy sie w domu

9 lata 6 miesiąc temu #989669 przez Zazanna
Basiek ja tez ! Wysłali kocyk o 16 :woohoo:

Kropka bardzo ładnie ten zestaw wygląda :) Ale ja też zawsze muszę obejrzeć na żywo :) –Przynajmniej te droższe rzeczy, bo nie chciałabym się zawieść.. :)

Myślałam, ze z 10 stron naskrobiecie, a tu cisza :P

Koleżanka już pojechała, była z piesą swoją i Graża się tak wybawiła, ze teraz padła i nie przeszkadza nawet w jedzeniu :P

Pesq jedzonko pycha! Jeszcze raz dzięki ! :) :*

9 lata 6 miesiąc temu #989673 przez basiek149
Zaz to jutro pomacamy nasze kocyki :evil:

a tu wstawiam to co dzisiaj przyszło w tej pierwszej paczce bo ta druga dziś nie dotarła :angry:
tak więc wrzucam czapeczki <3 i gruszkę do noska. bo ochraniacz na materac wygląda jak prześcieradełko więc nie będę cykać zdjęć.

9 lata 6 miesiąc temu #989675 przez basiek149
no i majtkom poporodowym też nie strzelałam fotek :blink: :lol:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia