BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #989549 przez kropka 889
Cześć dziewczynki ☺
Ostatnio trochę załatana byłam ale czytałam was na bieżąco.
jutro już wizyta ;)
Poza tym też plecy dają mi się we znaki.
I dodatkowo jak dłużej siedzę to mam takie pieczenie na samej górze brzucha po prawej stronie. Miała może któraś coś takiego?
Jeju ale śliczne wózki. My dopiero pod koniec lipca jedziemy. Ale łóżeczko i komodę juz wybrałam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989551 przez Sylwia-89
Dzień dobry ;)

Mnie osobiście przeraza ten połóg. Kilka tygodni oczyszczania i w ogóle... Miesiączki nigdy nie lubiłam mieć a co dopiero tyle czasu i w ogóle ta ilość... No, ale jakos to przeżyję byleby tylko moja córcia byla zdrowa ;)

Juradka, bardzo ładnie wyglądasz, zdrowiej szybko :*

Do mnie tez dotarło zamówienie od Robika

;) Jestem bardzo zadowolona, ale zobaczymy jak będzie wszystko wygladalo po praniu :)
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #989552 przez kropka 889
A to my ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu #989553 przez Sylwia-89
Oczywiście zdjęcia nie oddają uroku i kolorów ubranek, ale robiłam je telefonem, więc za wiele nie mogę wymagać ;)

9 lata 6 miesiąc temu #989555 przez kropka 889
Coś mi się nie dodało

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu #989556 przez kropka 889
Ehh pisze z tel I to pewnie dlatego nie chce się dodac

9 lata 6 miesiąc temu #989558 przez asiekasiek
Jurada koszula czaderska :D chyba odciągnęłaś uwagę brzucha przez tą koszulę:) ale brzusio śliczny :D

Kassandra weszłam do sklepu mother coś tam i tam były ubranka i wszystko dla dzieci :P te nazwy za bardzo są podobne :whistle:

Zaz ale do porodu myślę że przyślą kocyk ;) droczę się :P też zawsze nie mogę doczekać się kiedy dostanę moje przesyłki :D

Jejku zmęczyłam się układaniem w półce... myślałam że zniknie mi trochę kosmetyków z półki, ale poprzynosiłam z komód z pokoju rzeczy zapasowe itp... i zapełniła się... mąż powie, że zrobił półkę aby poznikały rzeczy a tu klops :whistle: a mówiłam mu żeby jeszcze jedną mi zrobił :angry:

Kropka ja tak mam, już Zaz mi kiedyś pisała że też ma i, że muszę prostować się i faktycznie wtedy pomaga :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989562 przez kasandra9
Sylwia, widzę, że śpioszki mamy te same i kilka wzorków nam się powtórzyło;) Piękne te nasze panienki będą:) To fakt, bo kolory są przepiękne na żywo, takie wyraziste. Ale wszystko zweryfikuje pranie, dokładnie to samo napisałam, że się okaże:P
Asiu, no to mothercare na 100% i ja podobnie - weszłam, przeszłam i wyszłam:P Choć ogólnie śliczne rzeczy tam mieli :)))))))))
Zazanko, pisałam Ci, jak wkleiłaś fotkę poduchy, że mamy ten sam wzór pościeli tylko na pudrowym różu, a Twoja poducha jest na błękicie;)
Zaraz załączę fotkę, tylko muszę edytować przez tel post, a aktualnie piszę z laptopa;)

edit: jeszcze wczoraj dokupiłam sobie portfel w Parfois - nie jest ten sam wzór, co torebka niestety, ale też piękny <3

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989564 przez kasandra9
ahahahahah, właśnie pękam ze śmiechu:D
onet.tv/i/fakt/bitwa-o-buty-crocs/4spqrk
wyobraziłam sobie nas, ale nie w bitwie o crocsy, tylko jakieś rzeczy dla dzieci, hahahaha:D
jejkuuu, czego ludzie nie zrobią za głupi znaczek...ja mam "crocsy" z biedronki, które zakładam chodząc po balkonie i jakoś żyję:D

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989566 przez Sylwia-89
Ja pierdziele, w tym lidlu ciągle jakieś akcje i ludzie jak ogłupieni lecą. Najlepsze jest to, że najczęściej stare babcie, które nie mogą ustać 5 minut w tramwaju wiodą prym w tej nierównej walce hahaha

9 lata 6 miesiąc temu #989567 przez kasandra9
Sylwia, zerknij na filmik, ilu młodych ludzi - to mnie przeraziło:)))))))))))))))))

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989568 przez asiekasiek
Co za ludzie!! Zauważcie że ludzie starsi tam są też ... po co im crocsy?! nie mają na leki wielce ale na takie buty mają 65zł... ja mam z carrefour za 13 zł śliczne koralowe :P hehe

9 lata 6 miesiąc temu #989569 przez Sylwia-89
No niestety, ludziom brak obycia i kultury. Rzucają się na towary w sklepach jak hieny na padlinę. Najgorsze jest to, ze są w stanie staranować wszystkich po drodze, aby osiągnąć cel.

9 lata 6 miesiąc temu #989570 przez kasandra9

Sylwia-89 napisał: . Rzucają się na towary w sklepach jak hieny na padlinę.

hahahahah, pięknie powiedziane:D

Jem w końcu śniadanko, bo taka głodnaaaaaaaaaaa jestem. I coś czuję, że zakupy przede mną, bo znów pusto w lodówce;( Już nie wiem, co kupować, co jeść, co ugotować;(((((((

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989576 przez pesq
Hej dziewczyny.

Ostatnio endokrynolog powiedziała, że te tsh 2,13 i fr4 0.92 nie jest złe tymbardziej że usg tarczycy super, ale moge przyjsc do niej do poradni po 6 lipca zobaczymy co tam sie dzieje nowego w wynikach. Powiedziała, że teraz to tam i tak maluch ma własną tarczycę ale skoro chce to moge.. No cóż. Poszlam po skierowanie na cito, dostalam, dziś poszlam sie zarejestrować.. DZIEWCZYNY! Około 80-100 osob w kolejce do rejestracji. Chciałam przejsc do przodu do okienka żeby zapytać czy moge telefonicznie albo bez kolejki - NIKT MNIE NIE PRZEPUŚCIŁ !! W koncu na siłę łokciami się tam przebiłam, to rejestratorki udawały, że mnie nie słyszą. Tak mi słabo i niedobrze było, ze wyszłam stamtad i siedziałam na krawężniku z 20 minut.

Rezygnuję. Na tym etapie już te wyniki nie mają znaczenia dla dziecka, a moje też nie są wcale złe. Jestem trochę nadgorliwa, dlatego chcialam sie rejestrować.. Teraz mysle, ze muszę odpocząć. Odpuścić, odrobinę wyluzować... ale pomyślałam, że opowiem Wam jaka super sytuacja mnie dziś spotkała :) :pinch:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia