- Otrzymane podziękowania: 47
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ostatnio trochę załatana byłam ale czytałam was na bieżąco.
jutro już wizyta
Poza tym też plecy dają mi się we znaki.
I dodatkowo jak dłużej siedzę to mam takie pieczenie na samej górze brzucha po prawej stronie. Miała może któraś coś takiego?
Jeju ale śliczne wózki. My dopiero pod koniec lipca jedziemy. Ale łóżeczko i komodę juz wybrałam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Mnie osobiście przeraza ten połóg. Kilka tygodni oczyszczania i w ogóle... Miesiączki nigdy nie lubiłam mieć a co dopiero tyle czasu i w ogóle ta ilość... No, ale jakos to przeżyję byleby tylko moja córcia byla zdrowa
Juradka, bardzo ładnie wyglądasz, zdrowiej szybko :*
Do mnie tez dotarło zamówienie od Robika
Jestem bardzo zadowolona, ale zobaczymy jak będzie wszystko wygladalo po praniu
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kassandra weszłam do sklepu mother coś tam i tam były ubranka i wszystko dla dzieci te nazwy za bardzo są podobne
Zaz ale do porodu myślę że przyślą kocyk droczę się też zawsze nie mogę doczekać się kiedy dostanę moje przesyłki
Jejku zmęczyłam się układaniem w półce... myślałam że zniknie mi trochę kosmetyków z półki, ale poprzynosiłam z komód z pokoju rzeczy zapasowe itp... i zapełniła się... mąż powie, że zrobił półkę aby poznikały rzeczy a tu klops a mówiłam mu żeby jeszcze jedną mi zrobił
Kropka ja tak mam, już Zaz mi kiedyś pisała że też ma i, że muszę prostować się i faktycznie wtedy pomaga
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Asiu, no to mothercare na 100% i ja podobnie - weszłam, przeszłam i wyszłam:P Choć ogólnie śliczne rzeczy tam mieli ))))))))
Zazanko, pisałam Ci, jak wkleiłaś fotkę poduchy, że mamy ten sam wzór pościeli tylko na pudrowym różu, a Twoja poducha jest na błękicie;)
Zaraz załączę fotkę, tylko muszę edytować przez tel post, a aktualnie piszę z laptopa;)
edit: jeszcze wczoraj dokupiłam sobie portfel w Parfois - nie jest ten sam wzór, co torebka niestety, ale też piękny <3
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
onet.tv/i/fakt/bitwa-o-buty-crocs/4spqrk
wyobraziłam sobie nas, ale nie w bitwie o crocsy, tylko jakieś rzeczy dla dzieci, hahahaha:D
jejkuuu, czego ludzie nie zrobią za głupi znaczek...ja mam "crocsy" z biedronki, które zakładam chodząc po balkonie i jakoś żyję
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hahahahah, pięknie powiedziane:DSylwia-89 napisał: . Rzucają się na towary w sklepach jak hieny na padlinę.
Jem w końcu śniadanko, bo taka głodnaaaaaaaaaaa jestem. I coś czuję, że zakupy przede mną, bo znów pusto w lodówce;( Już nie wiem, co kupować, co jeść, co ugotować;(((((((
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Ostatnio endokrynolog powiedziała, że te tsh 2,13 i fr4 0.92 nie jest złe tymbardziej że usg tarczycy super, ale moge przyjsc do niej do poradni po 6 lipca zobaczymy co tam sie dzieje nowego w wynikach. Powiedziała, że teraz to tam i tak maluch ma własną tarczycę ale skoro chce to moge.. No cóż. Poszlam po skierowanie na cito, dostalam, dziś poszlam sie zarejestrować.. DZIEWCZYNY! Około 80-100 osob w kolejce do rejestracji. Chciałam przejsc do przodu do okienka żeby zapytać czy moge telefonicznie albo bez kolejki - NIKT MNIE NIE PRZEPUŚCIŁ !! W koncu na siłę łokciami się tam przebiłam, to rejestratorki udawały, że mnie nie słyszą. Tak mi słabo i niedobrze było, ze wyszłam stamtad i siedziałam na krawężniku z 20 minut.
Rezygnuję. Na tym etapie już te wyniki nie mają znaczenia dla dziecka, a moje też nie są wcale złe. Jestem trochę nadgorliwa, dlatego chcialam sie rejestrować.. Teraz mysle, ze muszę odpocząć. Odpuścić, odrobinę wyluzować... ale pomyślałam, że opowiem Wam jaka super sytuacja mnie dziś spotkała