- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq o mnie wspomniała wiec zalogowałam się i daje znak.
U mnie kiepsko, leżę i chrypie...
Dopadł mnie jakiś wirus a nic mi nie pozwalają brać. Gardło boli jak cholera. Kaszel meczy... Ah. Nawet nie mam sily pisac ale czytam was na bierzaco. W środę mam wizytę wiec może doktorek cos poradzi. A po za tym wakacje i młody w domu więc tez mie chce mu dawać przykładu ze cały czas nos w telefonie:P
Pozdrawiam was i wasze maluszki.
Uciekam...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
mam nadzieje ze szybko wrocisz do zdrowia! Sciskamy razem z Kornelkiem
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Co do podklsdow to niestety one nie maja skrzydelek taka ich uroda he he
a jezeli chcecie kupic podpaski to odradzam z siateczka czy z zelem bo one często powoduja jakies odparzenia lub inne problemy
polecam tez z naturalnych powłok
najwazniejsze to czest zmieniac bo jednak krwawienia po porodzie to cos innego niz okres
i moze trwac 2 jak i 3 tyg
zreszta popytajcie położnych
agatagama super ze wizyta ok i jestes happy
juranda duzo zdrówka zycze
Piekne wozki
super zakupy i
sliczne brzuszki
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Zakupy piękne, fajnie, ze juz powoli juz wszystko mamy ogarnięte:)
Ja spędziłam mile popołudnie z kolezanka, film Najdłuższą droga, baaardzo fajny, kilka razy sie wzruszylam;)
Kokezanka kupiła juz prezent dla Agatki, zebrowy strój:D ja dokupilam jej skarpetki do kompletu:))))
No i pokazuje zamówienie z allegro:)))
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
zakupy pierwsza klasa sliczne sa te wasze ubranka i wozki tez ja to mam tak ze cos mi sie podoba i kupuje ale w domu jakos tak niebardzo, ale jak widze inne dziecko w tych samych rzeczach to wtedy mi sie to jakos podoba, no jakis dziwak ze mnie
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Cod o szczotki to były niebieskie na bank, bo aptekę sprawdzałam dokładnie kupując -nie to co kocyk
Dostałam dziś 3 maile z wysłaniem paczki, ale żaden z nich nie dotyczył niestety naszego kocysia ehh
Pesqu ale Ci dobrze, że już w piątek.. ja dopiero w poniedziałek..
Agatka mi lekarz powiedział z kolei, ze mały ma ciut większą główkę, ale oczywiście też się mam nie martwić, bo to indywidualne i bla bla i wszystkie parametry dobre, a weź tu nie myśl o tym człowieku
Pamiętajcie abym spytała w poniedziałek o wagę ! Bo ostatnio zapomniałam -.-'
Juradka kuruj się ! Ooooo Juradka jak się spotkamy na USG to dostaniesz szczotkę i grzebyczek dla małej, wiec nie kupuj
Mi też gorąco.. ale mi w ogóle ostatnio gorąco bez przerwy....
Bartuś strzelił focha, że marudziłam, że za spokojny i jak mnie kopnął parę godzin temu to podskoczyłam -dosłownie Kopnął mnie w coś z lewej strony w środku, ale zakuło nieprzeciętnie
A teraz właśnie "faluje" jak u Meszka Uwielbiam to falowanie Siedzę wtedy i jak głupia gapię się na brzuch
A i jeszcze dziś się ruszał jak kładłam rękę na brzuch, a jak zabierałam to przestawał <3
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Ale dzisiaj mam co robić bo wczoraj mąż zrobił półkę słupek do łazienki więc będę sprzątać w łazience układać itp a może do końca tygodnia zrobi komodę więc zacznę prać ubranka małej i dzisiaj mam wizytę u ginekologa
Kassandra ciuszki śliczne a materiał jaki?? mięciutki?? ja w niedzielę weszłam do sklepu motherhood jejku jakie milusie są ubranka stamtąd, body mięciuteńkie!! Ale ceny odstraszające jak możesz to wklej linka do tych ubranek
Zazanna jak coś to będziesz tych wkładów używała do okresu ale ja mam 30szt też takich wielkich ale np koleżanka powiedziała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lidziun to prawie odpoczniesz sobie od miasta, ładna pogoda zapowiada się
Jurada to tam kuruj się, żeby nie było żadnych komplikacji
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez w Nd zajrzalam do mothercare, ale mimo przecen, to drogowo:/ pisze z Tel, wiec linka nie wkleję, ale maja tez stonkę robik radom czy jakos tak, wiec myślę, ze znajdziesz:)
U mnie dzien bez planów, doslownie zero. Chyba jedyni posciel wypiorę i wywietrze bo cieplutko.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spać nie mogłam... Kaszel mnie w nocy budził
Zaobserwowałam cos dziwnego ze jak kaszle to mnie czasem ciągnie brzuch tak jakby rwie na dole... Jutro się dowiem co i jak. Na razie popijam syrop z cebuli
A tu ja na koniec 29tc... Zdjęcie jeszcze cieple w koszuli do spania
Kassandra to nie celowe te zeberki...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To ja też mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie
A potem, że szybko odzyskam moją kobiecość.. Bo teraz nie czuję się kobieco w sensie intymnym. Czuję się kobietą ciężarną i kropka Jakie to szczęście, że T. jest taki wyrozumiały
Asiek pochwal się słupkiem Ja dziś też muszę poukładać w szafeczce w łazience
I przeczytałam na serum do biustu, że nie polecają go w trakcie karmienia.. a czytałam wcześniej w necie i pisali, że można No i teraz nie wiem co będę miała używać
Motherhood nie wiem czy jest drogo, ale wiem, że poduszka w smyku była droga ich –bo 90 zł. Jakby nie była taka miła i ładna, to bym w życiu nie kupiła Ale w sumie to Wasza wina, bo mnie nastraszyłyście wypełnieniem z netu i poduszkę musiałam kupić „pomacaną” osobiście, a w tej się zakochałam
Ja dziś też zero planów Będę kolejny dzień odpoczywać No może pazurki zrobię I może tą szafeczkę, ale to jeszcze zobaczę
Juradka śliczny brzuszek !
A w ogóle to już mi za gorąco Chcę ziiimnoooo
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Juz prawie zasnęłam, to mnie moja uczennica z korków obudzila, bo dzis wyniki matur:) ale fajnie, bo jej dobrze poszlo:)))
Zazanka, dlatego my kupiliśmy pościel z motherhood (polski producent), mimo ze taka tania nie byla:) Asia chyba przekrecila nazwę sklepu i ma ją myśli ten, o ktorym napisalam mothercare(chyba sieciowka z wysp, ale to mize dziewczyny z uk wiedza najlepiej, bo ja tylko ceny w funtach widzialam:)))
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basiek dalej nie dostałam maila o kocyyyku Mogliby już wysłać, bo się nie wyrobią w tym tygodniu jak tak dalej pójdzie