BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #989508 przez jurada
Jestem żyje...
Pesq o mnie wspomniała wiec zalogowałam się i daje znak.

U mnie kiepsko, leżę i chrypie...
Dopadł mnie jakiś wirus a nic mi nie pozwalają brać. Gardło boli jak cholera. Kaszel meczy... Ah. Nawet nie mam sily pisac ale czytam was na bierzaco. W środę mam wizytę wiec może doktorek cos poradzi. A po za tym wakacje i młody w domu więc tez mie chce mu dawać przykładu ze cały czas nos w telefonie:P

Pozdrawiam was i wasze maluszki.
Uciekam...
Podziękowania: pesq

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #989510 przez jurada
:angry: Ahhh! Popycham!!!!

9 lata 6 miesiąc temu #989511 przez me.ch
No to dobrze Juradka ze jestes! melduj sie raz na jakis czas :)

mam nadzieje ze szybko wrocisz do zdrowia! Sciskamy razem z Kornelkiem :)

9 lata 6 miesiąc temu #989512 przez glooria
Jejku jak gorąco

Co do podklsdow to niestety one nie maja skrzydelek taka ich uroda he he
a jezeli chcecie kupic podpaski to odradzam z siateczka czy z zelem bo one często powoduja jakies odparzenia lub inne problemy
polecam tez z naturalnych powłok
najwazniejsze to czest zmieniac bo jednak krwawienia po porodzie to cos innego niz okres
i moze trwac 2 jak i 3 tyg
zreszta popytajcie położnych
agatagama super ze wizyta ok i jestes happy :)
juranda duzo zdrówka zycze

Piekne wozki
super zakupy i
sliczne brzuszki

9 lata 6 miesiąc temu #989516 przez kasandra9
Hej, ale tu dzis szalaly te mamuśki!:)))
Zakupy piękne, fajnie, ze juz powoli juz wszystko mamy ogarnięte:)
Ja spędziłam mile popołudnie z kolezanka, film Najdłuższą droga, baaardzo fajny, kilka razy sie wzruszylam;)
Kokezanka kupiła juz prezent dla Agatki, zebrowy strój:D ja dokupilam jej skarpetki do kompletu:))))
No i pokazuje zamówienie z allegro:)))

9 lata 6 miesiąc temu #989519 przez Lidziun
hejka widze ze pelna para wszystko idzie, ja troche na dworku z dziecmi troche ogarniam, jutro wyjezdzamy na dzialke bo maz remont zaczyna mam nadzieje ze pojdzie mu to baaaardzo szybko bo wszedzie dobrze ale w domu najlepiej, czeka mnie jeszcze pakowanie ale w ogole nie mam sily na to najchetniej polozylabym sie do lozka i tyle o :P
zakupy pierwsza klasa sliczne sa te wasze ubranka i wozki tez ja to mam tak ze cos mi sie podoba i kupuje ale w domu jakos tak niebardzo, ale jak widze inne dziecko w tych samych rzeczach to wtedy mi sie to jakos podoba, no jakis dziwak ze mnie :ohmy: :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu #989520 przez Zazanna
Basiek wystarczyły zwykłe ?? O nieee.... a ja 3 paczki kupiłam tych podkładów.... :P
Cod o szczotki to były niebieskie na bank, bo aptekę sprawdzałam dokładnie kupując -nie to co kocyk ;)
Dostałam dziś 3 maile z wysłaniem paczki, ale żaden z nich nie dotyczył niestety naszego kocysia ehh

Pesqu ale Ci dobrze, że już w piątek.. ja dopiero w poniedziałek..
Agatka mi lekarz powiedział z kolei, ze mały ma ciut większą główkę, ale oczywiście też się mam nie martwić, bo to indywidualne i bla bla i wszystkie parametry dobre, a weź tu nie myśl o tym człowieku :P
Pamiętajcie abym spytała w poniedziałek o wagę ! Bo ostatnio zapomniałam -.-'

Juradka kuruj się ! Ooooo Juradka jak się spotkamy na USG to dostaniesz szczotkę i grzebyczek dla małej, wiec nie kupuj ;)

Mi też gorąco.. ale mi w ogóle ostatnio gorąco bez przerwy....

Bartuś strzelił focha, że marudziłam, że za spokojny i jak mnie kopnął parę godzin temu to podskoczyłam -dosłownie :woohoo: Kopnął mnie w coś z lewej strony w środku, ale zakuło nieprzeciętnie :D
A teraz właśnie "faluje" jak u Meszka :) Uwielbiam to falowanie :) Siedzę wtedy i jak głupia gapię się na brzuch :D
A i jeszcze dziś się ruszał jak kładłam rękę na brzuch, a jak zabierałam to przestawał :) <3

9 lata 6 miesiąc temu #989532 przez basiek149
Zaz no mi przy pierwszym porodzie wystarczyły zwykłe, nie wiem jak to będzie teraz. wtedy miałam szybki poród, który tak naprawdę mnie fizycznie niewiele bolał. W takie większe też się zaopatrzę ale nie będę przesadzała z ilością. I u mnie połóg też długo nie trwał, szybko doszłam tam do siebie.

9 lata 6 miesiąc temu #989536 przez asiekasiek
Dzień dobry:) ja oczywiście o 6 obudziłam się już...

Ale dzisiaj mam co robić bo wczoraj mąż zrobił półkę słupek do łazienki :D więc będę sprzątać w łazience układać itp :woohoo: a może do końca tygodnia zrobi komodę więc zacznę prać ubranka małej :woohoo: i dzisiaj mam wizytę u ginekologa :woohoo:

Kassandra ciuszki śliczne :D a materiał jaki?? mięciutki?? ja w niedzielę weszłam do sklepu motherhood jejku jakie milusie są ubranka stamtąd, body mięciuteńkie!! Ale ceny odstraszające :( jak możesz to wklej linka do tych ubranek ;)

Zazanna jak coś to będziesz tych wkładów używała do okresu ;) ale ja mam 30szt też takich wielkich :P ale np koleżanka powiedziała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lidziun to prawie odpoczniesz sobie od miasta, ładna pogoda zapowiada się :D

Jurada to tam kuruj się, żeby nie było żadnych komplikacji :(

9 lata 6 miesiąc temu #989537 przez kasandra9
Asiu, materiał wydaje się spoko, niby 100% bawełna. Zobaczymy w praktyce:)
Ja tez w Nd zajrzalam do mothercare, ale mimo przecen, to drogowo:/ pisze z Tel, wiec linka nie wkleję, ale maja tez stonkę robik radom czy jakos tak, wiec myślę, ze znajdziesz:)
U mnie dzien bez planów, doslownie zero. Chyba jedyni posciel wypiorę i wywietrze bo cieplutko.

9 lata 6 miesiąc temu #989538 przez asiekasiek
Kass dzięki znalazłam :) no ja weszłam właśnie bo zobaczyłam przeceny :P ale jak zobaczyłam jak wyglądają ceny po przecenie to wyszłam ;)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989541 przez jurada
Hej!
Spać nie mogłam... Kaszel mnie w nocy budził :(
Zaobserwowałam cos dziwnego ze jak kaszle to mnie czasem ciągnie brzuch tak jakby rwie na dole... Jutro się dowiem co i jak. Na razie popijam syrop z cebuli :unsure:

A tu ja na koniec 29tc... Zdjęcie jeszcze cieple w koszuli do spania :P
Kassandra to nie celowe te zeberki... ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu #989542 przez Zazanna
Dzień dobry :)

To ja też mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie :)
A potem, że szybko odzyskam moją kobiecość.. Bo teraz nie czuję się kobieco w sensie intymnym. Czuję się kobietą ciężarną i kropka ;) Jakie to szczęście, że T. jest taki wyrozumiały :)

Asiek pochwal się słupkiem :) Ja dziś też muszę poukładać w szafeczce w łazience :)
I przeczytałam na serum do biustu, że nie polecają go w trakcie karmienia.. a czytałam wcześniej w necie i pisali, że można :( No i teraz nie wiem co będę miała używać :(

Motherhood nie wiem czy jest drogo, ale wiem, że poduszka w smyku była droga ich –bo 90 zł. Jakby nie była taka miła i ładna, to bym w życiu nie kupiła :P Ale w sumie to Wasza wina, bo mnie nastraszyłyście wypełnieniem z netu i poduszkę musiałam kupić „pomacaną” osobiście, a w tej się zakochałam :D

Ja dziś też zero planów :) Będę kolejny dzień odpoczywać :) No może pazurki zrobię :) I może tą szafeczkę, ale to jeszcze zobaczę :)

Juradka śliczny brzuszek ! :)

A w ogóle to już mi za gorąco :( Chcę ziiimnoooo :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989545 przez kasandra9
Juradka, uroczy brzuszek i koszulka:)))
Juz prawie zasnęłam, to mnie moja uczennica z korków obudzila, bo dzis wyniki matur:) ale fajnie, bo jej dobrze poszlo:)))
Zazanka, dlatego my kupiliśmy pościel z motherhood (polski producent), mimo ze taka tania nie byla:) Asia chyba przekrecila nazwę sklepu i ma ją myśli ten, o ktorym napisalam mothercare(chyba sieciowka z wysp, ale to mize dziewczyny z uk wiedza najlepiej, bo ja tylko ceny w funtach widzialam:)))

9 lata 6 miesiąc temu #989548 przez Zazanna
Kasandra a przypomnij jaką macie tą pościel? :) Bo ja teraz na tym etapie w poszukiwaniach jestem :)

Basiek dalej nie dostałam maila o kocyyyku :( Mogliby już wysłać, bo się nie wyrobią w tym tygodniu jak tak dalej pójdzie :(

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia