- Otrzymane podziękowania: 91
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
jutro proszę o obowiązkowe foto kocykowego zoo i kocykowych potworków
Basiek oj tak tylko z zewnątrz tak spokojnie to wygląda a w środku szał kolorów hahaha mam wrażenie że na białym te kolory są jeszcze bardziej wyraziste, myślałam tylko że pomieszczę ich w jednej szafie, no ale sie przeliczyłam i trzeba było spełnić zachcianke na drugą tak właściwie to stoją w dwóch rogach pokoju ale przy jednej ścianie i między nimi zostało 1,5m czyli tyle że zmieściłaby się i trzecia i każdy miałby swoją no ale narazie odpuszczę póki co te nam wystarczą, jak chłopaki będą mieli swoje pokoje na górze to wtedy kupię jeszcze jedną i tam się je wyniesie
no i tak w ogóle to zastanawiam sie jak to jest że jak zaglądam tu kilka razy w ciągu dnia to jest cisza a jak tylko mam jeden dzień zabiegany (no a czasami kilka dni) to sie odgrzebać z postów nie mogę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ale foteczki jutro będą napewno
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Ktg w porządku, krew pobrali, jakiś wymaz dodatkowo też, Wyniki jak będa źle to do mnie zadzwonia a jak dobre to nie, wtedy mam się zgłosić w piątek do kontroli znowu.
Tymczasem w czwartek mam mój "regularny appointment" z położna Więc zapowiada się co chwila wizyta
A my też na obiad zrobiliśmy beszamel Z kurczakiem do makaronu z tym ze u nas wersja ze szpinakiem, tak mnie ta rozmowa poranna natchnela i nie puściła;) pyszności:)
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq o widzę, że ja muszę zacząć wszystko też prać i składać
Gloria co sobie będziesz żałować w końcu odpoczynek należy Ci się
Basia jutro prawie przyjdą dwie paczki a trzeba było zrobić majtką zdjęcie
Asiulek im będą się śniły po nocach te kocyki
Ja byłam u lekarza mała waży 1,330kg jejku a pamietam jak dwa miesiące temu pisałam, że 40dag... i dobrze rozwija się kurcze noi przytyłyłam w miesiąc kolejne 4kg!!! Jejku to chyba słodycze mnie gubią czy jak...??!! bo w sumie jem normalne posiłki jak przed ciążą ale słodyczy nawpycham się
i byłam zawieźć zwolenienie do pracy...ehhhh chłopaki się śmiali ze mnie że napuchłam coś w sumie tam większość chłopaków jest i aż zateskniłam za nimi bo fajnie z nimi miało się zmiany i nawet jeden co zawsze mało mówi wypytał się o dziecko ile waży kiedy poród jak na imie itp... a zawsze taki niemowa był, no podobno był taki bo zmiany z nim nie miałam... ehhh a jak poszłam do papierów na górę to już tak w pracy fajnie nie było
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Me.ch wyniki muszą być dobre. musicie się jeszcze trzymać w dwupaku z Kornelkiem
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
me.ch super ze na kontroli wszystko dobrze, oby tak dalej i jak najdłużej
asiek ale Laurka juz duża aż się zastanawiam jak tam moje Lobuzy... ciekawe czy mi 9.07 na wizycie chłopaków lekarka zmierzy
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Asiulek śliczna szafa i bardzo fajnie pomyślana w środku
Ja też się nie mogę doczekać każdej paczki Np. dziś przyszła piżama i półśpioszki –piżama ok, nawet ładnie w niej wyglądam Fajna, bo ma ten pas od spodni w ogóle nie uciskający, a ja strasznie nie lubię gumek i „ucisków”, bo mi to przeszkadza, a jej prawie nie czuję I guziczki się łatwo rozpina Zdecydowanie będę się w niej czuła lepiej niż w koszuli
A półśpiochy super –to te tanie, materiał jest jak najbardziej ok i są ładnie uszyte, nigdzie nitki nie sterczą, kolor jest ładny i jednolity Jedyne co to oczywiście „śmierdzą” nowością, ale i tak trzeba poprać i tak A ogólnie jestem z nich bardzo zadowolona W załączeniu fotki
Meszku super, że wszystko dobrze ! A jak robisz ze szpinakiem?
Asiek jaka duża pannica już !!! Aaaaaaaaaaaaa nie wytrzymam do poniedziałku
Jak to dobrze, że mi T. zawozi papiery do pracy…
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Dziś oficjalnie zaczynam swoje "całkiem wolne",
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wieczorem strasznie źle się czułam, Jasiek się nie ruszył i zaczęłam podobnie jak ostatnio Sabinka bezsensownie jeść, aby go pobudzić: a to jogurt a to nutelle. I skończyło się to wymiotami i zgagą w środku nocy i jeszcze mojego męża o 3 w nocy wysłałam po tabletki na zgagę, bo te jak na złość mi się skończyły (szczęście, że mamy koło siebie aptekę całodobową )
Mech cieszę się, że wszystko dobrze i cały czas trzymam kciuki, żebyś dotrwała przynajmniej do 36 tygodnia.
Asiek woow jaka duża już Twoja Laura supeer też jestem ciekawa ile waży mój Jasio niestety na ostatniej wizycie się nie dowiedziałam, ale dowiem się za tydzień na usg i już mąż zrobił sobie wolne i pójdzie ze mną także się cieszę masz rację miałam mały brzuszek, ale przez ostatnie tygodnie mi tak wysokoczył, że już nikt nie ma wątpliwości, że jestem w ciąży
Zazanka widzę, że dalej szalejesz z zakupami, rzeczy śliczne Pesq uwielbiam sos beszamelowy, zjadłabym lasagne ale to strasznie dużo roboty i coś czuję, że mi się nie będzie chciało spędzić 3h w kuchni
Asiulek Dolls super szafa, jak już mówiłam jestem fanką rzeczy z ikei
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my już też na nogach. czekamy na kuriera
wczoraj jak przyjechała paczka kurierska ale z poczty polskiej to facet był pod bramą chwilę po 9.00. tylko wczoraj przed domem był mąż więc on ją odebrał, fakt - trochę zdziwiony bo nie mówiłam mu, że coś zamawiałam a dzisiaj pojechał z rana do Poznania i muszę sama czatować i za kurierem z kocykiem i za panem z poczty.
Zaz fajne te półśpiochy. to dobrze, że mówisz, że wszystko z nimi w porządku bo cena naprawdę na nie była atrakcyjna i ciężko się nie skusić. a ja bardzo lubię takie jednolite kolorki więc bardzo by mi odpowiadały. a to chyba nawet polski producent tych półśpioszków i tej twojej pidżamki był więc jeszcze lepiej
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
I jadłam tamtejsze jagodzianki, najlepsze na świecie!!!!!!! W ogóle 21:15 już leżeliśmy w łóżku, także dziś wyspana jestem Juz się pranie kończy, ja zjadłam trochę na śniadanie, ale lodówka pusta, pieczywo stare i bleeeeee wszystko, więc tylko symbolicznie. Zaraz wieszam na balkonie wsio i się stroję, a następnie lecę na zakupy, tylko oczywiście...co ja bym jadła, co ugotować, co kupić;( nie wiem, Piotrek też nie wie:( Wczoraj te racuchy super wyszły i się najedliśmy przed wyjazdem straszliwie:) A dziś już nie wiem:( rozmraża mi się schab, ale nie wiem, co z niego zrobię, na pewno nie schabowe:/ może ktoś coś podpowie????????
Mój kocyk minky też dziś powinien dotrzeć, bo wczoraj wysłany kurierem:) Nie zdążyłam jeszcze tylko nadrobić wszystkiego, co tam naskrobałyście, potem to zrobię, ale na pewno wszystko ładne:))) Asiu, Laura to już kobita! Ciekawe, ile moja waży, ale biorąc pod uwagę mój rozmiar bębenka, to na pewno podobnie;)
Dziś 15:20 wizyta, mają to nowe usg, zapytam, czy chociaż na chwilkę nie podejrzy Agatki <proszę>)))
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
A piżamka i śpiochy przyszły wczoraj, a T. mi dopiero dziś dał -małpa
To dziś mamy dzień minky