BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #989917 przez kropka 889
My też po wizycie. Z mala wszystko ok ; ) a i moje wyniki super.
Miałam coś napisać i zapomniałam hmm
A to wczoraj kupiłam ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #989925 przez kropka 889
A już wiem
Ja przytyłam 2.5 kg z czego tez bardzo się ciesze bo nie jest 4 tak jak w tamtym miesiącu mimo że niczego sobie nie odmawiałam
A jutro jadę do mamy na pierogi z jagodami :):):)
Tak wyglądamy

9 lata 6 miesiąc temu #989930 przez kropka 889
Tak wygladamy :)

9 lata 6 miesiąc temu #989934 przez jurada
Kropeczko, śpiworek śliczny!!! I ty tez śliczna! Szczuplutka jesteś jak szczypiorek :)

9 lata 6 miesiąc temu #989935 przez jurada
Aaaa pierogi z jagodami....
Zjadłoby się :P

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #989937 przez Zazanna
Hej, doczytałam Was ale się nie odniosę, bo się dziś nerwów najadłam jak głupia :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Na pocieszenie przyszły mi dziś 3 paczuszki, już się trochę uspokoiłam i leżę i porobiłam zdjęcia :) i Mały się troszkę zaczął wiercić -w prawdzie bardzo delikatnie ale po tym stresie się nie dziwię, najważniejsze, ze się ruszył, więc mi trochę lepiej :)

W ogóle Dziewczyny piękne zakupy macie i pięknie wyglądacie i bardzo się cieszę, że wyniki ok ! :) :*

9 lata 6 miesiąc temu #989938 przez jurada
Zaz pokaz co tam ci przyszlo!

9 lata 6 miesiąc temu #989939 przez pesq
Asia - mam ciary. Ja bym uciekła do innego pokoju i czekala na męża aż sprzątnie chyba.. strasznie slaba w takie masakry
Kasandra i kropeczka - super ! Zazdroszczę ze juz po wizytach.wiecie ile maluchy waza ?

Zaz- dobrze ze taki czujny sasiad. Napij sie herbaty weź nawet czwarta nospe jak trzeba i odpocznij.

9 lata 6 miesiąc temu #989940 przez Zazanna
Juradka zapomniałam, już dorzuciłam zdjęcia :)

Pesqu już jestem spokojna, to było kilka godzin temu, już nie piję dziś, bo jak się stresuję to własnie piję i nie jem i jeszcze częsciej do łazienki biegałam :P
Już zjadłam też oczywiście :)

Asiek ja też bym teraz tego nie sprzatneła, ale to dlatego, że bym się bała, że ptaszałek mógł mieć jakieś bakterie

9 lata 6 miesiąc temu #989942 przez jurada
Zaz ja szaleje z różami a ty w niebieskościami :) śliczne pajace i pościel minky!!!

9 lata 6 miesiąc temu #989944 przez kropka 889
Pesq ja niestety nie bo dzisiaj tylko serduszko było sprawdzane. Dopiero na koniec lipca mam kolejna wizytę i wtedy dokładnie się dowiem.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu #989945 przez asiekasiek
To nie ruszają mnie takie rzeczy... właśnie mąż sprzątał a ja myłam ściereczką ściany, bo dobrze że świeża krew to dobrze schodziła ;) kurcze zapomniałam zamknąć balkon bo przynosi swoje zdobycze na balkon na piętro bo wspina się po drzewie i łazi po całym dachu kociamber... właśnie trzy miesiące temu kota odbrobaczałam i znowu tym bardziej, że ja jestem w ciąży...

Zazanna kurcze, ale Twoja mamuśka niezła jest... moja babcia trzy lata temu jak żyła to spaliła pół kuchni bo na piecu takim kaflowym położyła ściereczki bo chciała wysuszyć, na szczęscie nic poważnego nie stało się... kuchnię trzeba było malować tylko i wietrzyć... Ale dobrze, że nic poważnego nie stało się i nie dziwię się, że najadłaś się strachu :( a tak na pocieszenie to śliczniutkie te ubranka i kocyk :)

9 lata 6 miesiąc temu #989946 przez Zazanna
Pajacyki były za grosze, a są fajnej jakości -jestem zadowolona :) Jedyne co to te półśpiochy w paseczki mają taką sobie gumkę -ale kosztowały chyba 7 zł ? Więc wzięłam na próbę. A reszta jest bardzo fajna :)

Oj zakochałam się w niebieskim obecnie :)

Mój kocyk jest bardzo gruby hmm..... idealny na dwór na zimę etc.... w związku z tym muszę zamówić drugi -cienki -do użytku domowego :evil:
Więc znów poszukuję wzoru B)

9 lata 6 miesiąc temu #989949 przez Zazanna
Asiek no pierwszy raz się taki numer zdarzył... Teraz się pewnie nie powtórzy już nigdy, bo będzie miała traumę.
Zwłaszcza, ze moja Mamusia toz tych "młodych babć" a nie babcinych ;) W sensie 47 lat, jeansy, tenisówki itp. Kompletnie nie wygląda nie te 47 :P
A tu taka wtopa ;)
Jakby mi ktos zostawił sciereczkę nawet na wyłączonej kuchence to zaraz gonię wgrrrrr strzeżonego itd...

9 lata 6 miesiąc temu #989950 przez kropka 889
Zaz czyli my w jednym wieku nasze mamy też a teraz jeszcze maleństwa ;)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia