- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja byłam dzisiaj w Krakowie bo siostra z dzieciakami pojechała do ortodonty więc zabrałam się z nimi weszłam do ciuchów oczywiście i zakupiłam małej znowu taki polarek na wyjścia jesienne i dwa półśpiochy takie spodnie tyle śliczności widziałam, body przecudne i w ogóle ale mam pełno już ubranek i coś dodatkowo kupić to bezsensu... mąż przyjechał dam mu obiad zaraz przychodzę do was poczytać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
anisia tak jestem bardzo zadowolona z tej pościeli niby szara zwyczajna ale ma to coś jak dla mnie ja jestem w niej zakochana
a jakiego masz cudownego pajacyka i tego bodziaka!
Agusia oj też mnie rozśmieszyła ta historia z siusianiem hehe
ale fajnego masz tego synka i już przy sobie, możesz go tulić i całować do woli ach...
co do pościeli to ja mam tam poszewkę na poduszkę, poszewkę na kołderkę, ochraniacz składający się z 6poduszeczek, przybornik, dokupiłam jeszcze dodatkową pościel na zmianę ale taką samą w te gwiazdki i paseczki, kołderkę też mam od nich i poduszeczkę. ale zdjęć już nie robiłam bo zwykłe białe wypełnienie to co tam będę pstrykać tak więc to co powinno znaleźć się w łóżeczku już mam. muszę teraz kupić samo łóżeczko i materacyk.
no i dziś zrobiłam wpłatę za wózek ale teraz ciekawe kiedy przyjdzie. bo zaczął się sezon urlopowy i ten znajomy napisał, że przez to realizacja zamówień się trochę przeciąga i może potrwać około miesiąca, a nawet 4-5tyg. ale mam nadzieję, że ciut szybciej mi ten wózeczek wyprodukują tak więc czekamy
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq cieszę się, że podoba Ci się imię Laura my nie znamy nikogo o takim imieniu, nie ma dzieci o takim imieniu więc u nas to taka nowość co do męża koleżanki to jakiś burak... jak ja nie rozumiem takich kobiet co dają się wykorzystywać tak mężom, przynieść-podaj -pozamiataj. U mnie tak mąż nie ma jak jest w domu to pomoże. Ja ochraniacze będę miała jakoś nie wyobrażam sobie ich nie mieć może dlatego że u siostry i innych wszystkich znajomych były... a ta koleżanka ma elektryczny laktator??
Basia kocyk przecudny ja też w końcu zamówię jaką grubość masz?? a pościel też właśnie myślałam o takim kolorze stonowanym
Jurada jak Ty to zrobiłaś, że przytyłaś 1kg !?? Zazdroszczę... ja oczywiście jak nic nie tyłam to kolejne 4kg przez 4ry tugonie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiulek to dobrze, że jeszcze komuś podoba się to imię, bo u mnie mama oczywiście narzeka ale ona tak ma ze wszystkim
Agusia Franio już taki duży!! Dobrze,, że ładnie rozwija sie to sikanie do buzi wypomnij mu za 20 lat jak przyprowadzi dziewczynę do domu
I w ogóle wszystkie rzeczy śliczne
Jurada ja mam tylko 4-ry body nowe i skarpeteczki a wszsytsko inne używane heh zdałam sobie teraz z tego sprawę
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Wyniki glukozy miałam 71->135->144, także chyba w normie.
IGG ujemny, IGM ujemny, odczyn Coombsa ujemny.
Zakupy wszystkie piękne, i rożki i ciuszki!
A Franio...jest niesamowity! Taki już duży i wesoły!
edit: słyszałyście o tej sytuacji we wsio Niebo i śmieci tej kobiety:(?
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasandra9 napisał: Kobieta zmarła:( 4 dziecko, cesarkę miała i najprawdopodobniej ciśnienie jej spadło i chyba niewydolność krążeniowa - jakoś tak powiedzieli. Straszne:(
o jejku masakra współczuje takich rzeczy u nas w tamtym roku kobieta też przy porodzie zmarła:( miała już córeczkę 3letnią, a przy drugim dziecku zmarła
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jeszcze jak patrzę jak Jurada wynajduje takie cuda za grosze to aż jej zazdroszczę z jej dzisiejszych zakupach mojej uwadze oczywiście nie mogły umknąć te szare spodenki <3 no i bardzo podoba mi się ten jej pajacyk w kwiatki bardzo ładny, naprawdę
kasandra łaaaa....ale masz szyjkę! zazdroszczę i dobrze, że wszystko dobrze
mój mąż dzisiaj patrząc na te rzeczy, które przyszły pyta się kiedy ja to wszystko zamówiłam. a ja, że w niedzielę jak nie miał dla mnie czasu i w ogóle się mną nie interesował to co się teraz dziwi fakt, że zamówiłam w sobotę ale jakie to ma znaczenie ważne, że mu się głupio zrobiło no i bardzo spodobał mu się ten kocyk, tez go dzisiaj wymacał
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Co do przytycia to nie jem prawie w ogole słodyczy i pilnuje się. Jak juz mam ochotę na słodkie to np. Tak jak ostatnio kupiłam sobie 3bita zjadłam kawałeczek a resztę oddalam synkowi. Chłopaki często jedza chipsy a ja sobie kupiłam chleb razowy pokroiłam w kosteczkę polałam oliwa i posypałam czosnkiem w proszku i do piekarnika i wyszły mi pyszne grzanki o wiele zdrowsze od chipsów. Wiec oni to ja to. A i jem na małych talerzach a nie na takich obiadowych... I o dziwo najadam się do syta a porcja o polowe mniejsza...