- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #97491 przez magdamagda1988
Witajcie dziewczyny ja mam wizyte na czwartek wczoraj bylam i nawet szybko jedynie co mnie wdziwilo to ze powiedzielie ze przysluguje mi tylko 3 usg w ciazy ale mam nadzie ze za doplata mozna zrobic tez
spac mi sie chce od rana moze dlatego ze zmiana klimatu...
Na rozstepy kupilam krem z vichy podobno jest dobry ale jeszcze stosuje.. ale niedlugo zaczne... ale podobno rozstepy to sprawa genetyczna.. moja mama miala tylko pare u dolu brzucha no i ja mam nadzieje ze tez tak bede miala nie wiecej
spac mi sie chce od rana moze dlatego ze zmiana klimatu...
Na rozstepy kupilam krem z vichy podobno jest dobry ale jeszcze stosuje.. ale niedlugo zaczne... ale podobno rozstepy to sprawa genetyczna.. moja mama miala tylko pare u dolu brzucha no i ja mam nadzieje ze tez tak bede miala nie wiecej
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #97525 przez Pyśkaaaa
ja musze powtorzyc toxo i przed kazda wizyta morfologia i mocz...a siniaki mam po izbie przyjec bo chyba mi sie jakas studentka wkuwala i nie chciala mnie sluchac ze tylko w prawej rece mam widoczne zyly...i probowala do skutku teraz mam piekne zielono zolte siniaki
- martysia0110
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #97677 przez martysia0110
Cześć dziewczyny! Jak mnie tu dawno nie było oj bardzo dawno...
Ostatnio się nam ciepluśko zrobiło:) można sporo spacerować a ja mam z kim bo dwa psiaki:P więc czasami nie ma wyjścia ale to dobrze chociaż przymuszą trochę
Byłam ostatnio na usg wszystko oki ale było odwrócone pleckami obraziło się i nie chciało pokazać śmiałyśmy się z moją ginką
A za 18.04 kolejne to już będzie połówkowe więc wstawię zdjątko:)
Jest któraś z was może z okolic Szczecina ??
Ostatnio się nam ciepluśko zrobiło:) można sporo spacerować a ja mam z kim bo dwa psiaki:P więc czasami nie ma wyjścia ale to dobrze chociaż przymuszą trochę
Byłam ostatnio na usg wszystko oki ale było odwrócone pleckami obraziło się i nie chciało pokazać śmiałyśmy się z moją ginką
A za 18.04 kolejne to już będzie połówkowe więc wstawię zdjątko:)
Jest któraś z was może z okolic Szczecina ??
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #97754 przez Agusia83
Hej dziewczynki...dopiero teraz wlaczylam komputer....wczoraj maz przyszedl z pracy (oczywiscie sie nie odzywalismy do siebie ), ale wieczorkiem wchodze do sypialni a on bida lezy w lozku i ledwo mowi....mierzymy temp a tam 39 stopni. No to od razu fervex, rutinoscorbin i zimne oklady na czolo...i tak cala noc...malo co spalam, bo jak mu spadla temp do 38 to ponownie zaczela wzrastac do 39....rano zarejestrowalam go do lekarza i trzeba bylo jechac....o dziwo, dodzwonilam sie do przychodni bez wiekszych problemow....no i okazuje sie, ze grypka...antybiotyk, oslona, witaminki...itd itd...obym tylko ja sie nie zarazila...narazie chodze kicham i smarkam ...ale cytryna i sok z cebuli pomagaja ...
Pyskaa, jak na suwaczku pojawi sie 18tc, to bedzie oznaczalo rozpoczecie 5 miesiaca ciazy ...oczywiscie jest kilka kalendarzy ciazy, ktore twierdza, ze gdy jest 17tc to, to juz oznacza 5miesiac, ale ja przyjmuje ta druga rozpiske.
Martysia, dobrze, ze w koncu zagladnelas do nas...super, ze z dzidzia wszystko w porzadku
Edyta, witaj, tak jak napisala bewipo....my tez podczytujemy sierpioweczki
Pyskaa, jak na suwaczku pojawi sie 18tc, to bedzie oznaczalo rozpoczecie 5 miesiaca ciazy ...oczywiscie jest kilka kalendarzy ciazy, ktore twierdza, ze gdy jest 17tc to, to juz oznacza 5miesiac, ale ja przyjmuje ta druga rozpiske.
Martysia, dobrze, ze w koncu zagladnelas do nas...super, ze z dzidzia wszystko w porzadku
Edyta, witaj, tak jak napisala bewipo....my tez podczytujemy sierpioweczki
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #97821 przez Mała
Ja po wizycie, wszystko ok. Szyjka od zeszłej wizyty się nie skróciła, tętno dzidziusia na ktg w normie. W poniedziałek na badania i wizyta 4 maja. 1 kg na +, ale od początku ciąży jeszcze - 2,5kg.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #97827 przez Agusia83
Mala, to super, ze u Ciebie wszystko dobrze...tak trzymaj dalej ...ja na 2 usg genetyczne zapisze sie chyba kolo 25 kwietnia...to bedzie juz 21tc...
Niedawno wrocilam z wynikami cytologii...ogolna ocena rozmazu : prawidlowy...
mam tez jeszcze dziwne rzeczy, ktorych nie rozumiem, ale skoro jest napisane cos takiego to chyba jest dobrze, nie?Nie mam napisane, jaka mam grupe wg Papanicolau...ale wydaje mi sie, ze moze byc II...jak bede na wizycie u lekarza to sie wszystkiego dowiem...
Mozna powiedziec, ze wrecz zajadam sie cytryna, by nie zarazic sie od meza
Niedawno wrocilam z wynikami cytologii...ogolna ocena rozmazu : prawidlowy...
mam tez jeszcze dziwne rzeczy, ktorych nie rozumiem, ale skoro jest napisane cos takiego to chyba jest dobrze, nie?Nie mam napisane, jaka mam grupe wg Papanicolau...ale wydaje mi sie, ze moze byc II...jak bede na wizycie u lekarza to sie wszystkiego dowiem...
Mozna powiedziec, ze wrecz zajadam sie cytryna, by nie zarazic sie od meza
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #97891 przez slowiczek
Mała - super, że wszystko w porządku
mówicie o badaniach, coś mi się przypomniało i Wam napiszę jak byłam na tych pierwszych badaniach krwi, gdzie się robi toxo, cytomegal. i te wszystkie śmieszne rzeczy, w tym HIV to mi Pani w recepcji wstydu narobiła dałam jej karteczkę z badaniami, zapłaciłam, siedzęjuż na poczekalni a ona się wydziera przez całą poczekalnię "Proszę Pani, Pani musi tu jeszcze podpisać zgodę na badanie HIV" ludzie się wszyscy obejrzeli na mnue, pewnie pomyśleli , że jestem narkomanką albo sypiam zkim popadnie wiecie, stereotypy, poza tym nie było nic widać że jestem w ciąży a poza tym komu by do głowy przyszło, że badanie na HIV w ciąży jest teraz standardem....
a zmieniając temat, właśnie się objadłam lodami bosko mi
mówicie o badaniach, coś mi się przypomniało i Wam napiszę jak byłam na tych pierwszych badaniach krwi, gdzie się robi toxo, cytomegal. i te wszystkie śmieszne rzeczy, w tym HIV to mi Pani w recepcji wstydu narobiła dałam jej karteczkę z badaniami, zapłaciłam, siedzęjuż na poczekalni a ona się wydziera przez całą poczekalnię "Proszę Pani, Pani musi tu jeszcze podpisać zgodę na badanie HIV" ludzie się wszyscy obejrzeli na mnue, pewnie pomyśleli , że jestem narkomanką albo sypiam zkim popadnie wiecie, stereotypy, poza tym nie było nic widać że jestem w ciąży a poza tym komu by do głowy przyszło, że badanie na HIV w ciąży jest teraz standardem....
a zmieniając temat, właśnie się objadłam lodami bosko mi
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona