BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #215151 przez Pyśkaaaa
Dorciation i ja miałam dają maluchowi przy porodzie a poza tym mnie jak przyjmowali na patologię to pytali o badanie na niego także miej go przy sobie :)
Gosia przytulam mocno :kiss: i wspieram duchowo Kochana ja też bym nie mogła dzieciaczka z domu wygnać. też mi się wydaje że jak Jagódka sie nie zaraziła to chora nie będzie głowka do góry :)
Monika ja przez nakładki karmię i tak są zmasakrowane...nawet jak nie karmię o bolą ech...
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #215154 przez beti
Tiaaaa...doktor Google jest zawsze niezastąpiony...żeby się psychicznie wykończyć :P
Trzymam kciuki za Ciebie i Lenkę :D PS. Jakby nasz Fifi był dziewczynką to byłby Lenką :D
13 lata 2 miesiąc temu #215164 przez Dorciaition
A myślałam, że tylko ja mam to badziewie!

Dzięki dziewczyny :kiss:

Beti ładnie miałby ma imię hi hi :silly: choć teraz też ślicznie :lol:

Alanek[*] :(
13 lata 2 miesiąc temu #215182 przez mgielka22
Dorciaition napisał:

Cudowne te Wasze maluszki. Zazdroszę, że macie swoje dzieciaczki juz przy sobie.
Mam pytanie- czy miała któraś z Was paciorkowca? Bo ja mam i strasznie się martwię. Dostałam antybiotyk na to, ale ginka mówiła, że on i tak wróci i w czasie porodu mam powiedziec, że on jest. W trakcie podadzą mi antybiotyk. Ale i tak bardzo się denerwuje. Przeżyłaś któraś z Was to?

Dorciaition ja mialam paciorkowca dostalam antybiotyk 2 dni przed porodem, ale niestety mala go podlapala i miala przez to zapalenie gardla i musialysmy zostac 5 dni dluzej w szpitalu i mala brala antybiotyk, ale lekarze mowili ze to normalka i ze dziecko juz jest wyleczone w 100% wiec sie nie musisz kochana martwic, to wszystko zalezy jak szybko urodzisz, moja wychodzila z rekami na glowie i wyszla juz sina bo ciezko bylo i dlatego sie zachlysnela, 3mam kciuki zeby u Ciebei poszlo szybko i zeby malenstwo nei zlapalo:)
13 lata 2 miesiąc temu #215185 przez mgielka22
Gosia 3mamy kciuki zeby Kubus sie szybko wyleczyl, a Jagodka to silna kobietka i da rade i nie zlapie anginy ;)
13 lata 2 miesiąc temu #215251 przez Dorciaition
Dziękuje Mgiełka.

Dobrze, że do Was napisałam. Lepiej mi :) :kiss:

Pozdrawiam :)

Alanek[*] :(
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #215254 przez monika1984lodz
Pierwsza kapiel bez placzu hi :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dialog miedzypokoleniowy :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #215274 przez beti
Monia i jak okiełznaliście potwora wanienkowego?? :)
13 lata 2 miesiąc temu #215275 przez beti
Rozmowy międzypokoleniowe to moje ulubione :)
13 lata 2 miesiąc temu #215283 przez monika1984lodz
Beti zebym ja to wiedziala hehhe

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #215285 przez beti
Czyli Emilka albo pogodziła się z kiepskim wanienkowym żywotem albo dotarło do niej że to przyjemne jeeeeeeeest :)
13 lata 2 miesiąc temu #215298 przez monika1984lodz
Bardzo mozliwe bardzo, no ale zobaczymy co bedzie jutro

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #215349 przez pati-m
Cześć dziewczynki!
Wpadłam na chwilę póki mój bąbelek śpi. Właśnie wróciłam ze spotkania z moimi dziewczynami z pracy - nie widziałam ich od czasu porodu, a dziś Dzień Nauczyciela był więc sobie w babskim gronie poświętowałyśmy :)

beti - również dołączam się do trzymanych kciuków żeby z tej asymetrii guzik wyszedł i wszystko skończyło się dobrze :)

monika - super, że wanienkowy potwór rozpłynął się w wodzie :) Gratulacje!

A mój Kacperek taki grzeczny był dziś przez cały dzień i tyle spał, że aż się nocy boję :huh: Dam znać jutro jak było.

Dobranoc! Spokojnych nocy z dzieciaczkami życzę i zero kolek! :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #215406 przez Mała
Witam pierwsza.
U mnie noc z tych gorszych, Ola nie wiedziała sama o co jej chodzi, a Kamil o 4 chciał bajki oglądać, a teraz odsypiają nocne wojaże.
Bierze mnie przeziębienie i co ja na to mogę brać?

A zapomniałabym... Moja szwagierka rodzi, o 1:30 była na porodówce, potem skurcze się uciszyły i ok 8 znów ją wzięli na porodówkę. Napisała mi smsa, że jej się tam nie podoba i najchętniej wróciłaby do domu :)
13 lata 2 miesiąc temu #215423 przez beti
Druga! :)
Mała, trzymamy kciuki za szwagierkę :) na przeziębienie możesz kupic syrop prenalen, no i reszta to już metody naturalne, mleko z miodem, herbatka malinowa i ciepełko...może wanna?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia