- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103711 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mala dzieki :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 8 miesiąc temu #103714 przez bewipo
Hej dziewczynki. Ja po wizycie jestem i jestem wkur$$$ jak nie wiem. Oczywiście mojej lekarce nie zechciało się zrobić mi usg, bo teraz juz jej nie płacę prywatnie tylko na fundusz byłam. Więc pacjenta w dup$$ mają!! Wyszłam to prawie się poryczałam. Co za wredne babsko, jej ale jestem zła. Lepiej by było jak bym nie poszła wcale. Stwierdziłam, że się zapiszę na połówkowe gdzieś prywatnie i nie będę czekać aż tą moją najdzie ochota na porządne przeprowadzenie wizyty.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103720 przez slowiczek
bewipo - beznadzieja :/ ciężko znaleźć lekarza na nfz który jest ok, choć nie jest to oczywiście niemożliwe...ale mam porównanie, koleżanka z pracy też ma termin na wrzesień, 10 dni po mnie i ona chodzi na nfz - miała na razie tylko jedno podczas gdy ja miałam ich jużnaprawdę sporo - fajnie jest wiedzieć co u maluszka i sobie go podglądać ponadto lekarz po tym pierwszym usg powiedział kolezance, że ciąża jest ale nie ma co popadać w euforię bo różnie może być........
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103722 przez pati-m
bewipo wiem, że to łatwo pisać, ale oddychaj głęboko i uspokój się bo maluszkowi stres szkodzi. W szoku jestem, że mogła Cię tak potraktować! Ja co prawda też chodzę prywatnie, ale dziwi mnie, że lekarz może odmówić wykonania USG. Czy u nas naprawdę musi tak być, że jak nie zapłacisz, to Cię potraktują po macoszemu... Ech...
Idź sobie tak jak mówiłaś do kogoś innego na połówkowe i przynajmniej dowiesz się wszystkiego, a lekarz porządnie Cię zbada.
Idź sobie tak jak mówiłaś do kogoś innego na połówkowe i przynajmniej dowiesz się wszystkiego, a lekarz porządnie Cię zbada.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103724 przez pati-m
slowiczek napisał:
słowiczek - ja po takim tekście wściekłabym się i na pewno zmieniła lekarza. Matko! W jakim świecie my żyjemy!? Co chwila proponują jakieś dodatkowe ubezpieczenia, a i tak jak nie zapłacimy to w większości maja nas gdzieś
bewipo - beznadzieja :/ ciężko znaleźć lekarza na nfz który jest ok, choć nie jest to oczywiście niemożliwe...ale mam porównanie, koleżanka z pracy też ma termin na wrzesień, 10 dni po mnie i ona chodzi na nfz - miała na razie tylko jedno podczas gdy ja miałam ich jużnaprawdę sporo - fajnie jest wiedzieć co u maluszka i sobie go podglądać ponadto lekarz po tym pierwszym usg powiedział kolezance, że ciąża jest ale nie ma co popadać w euforię bo różnie może być........
słowiczek - ja po takim tekście wściekłabym się i na pewno zmieniła lekarza. Matko! W jakim świecie my żyjemy!? Co chwila proponują jakieś dodatkowe ubezpieczenia, a i tak jak nie zapłacimy to w większości maja nas gdzieś
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #103726 przez Marta M
O ja pierdziu! Co za jedze siedza w tych gabinetach!!! Dlatego ja chodze prywatnie i Bewipo zapisz sie na polowkowe, moze juz teraz znajdz kogos w necie i zadzwon, bo ja dzwonilam tydzien temu i pierwszy wolny termin byl na 18 kwietnia..ale to Krakow i lekarz ma swietne opinie w necie..przyjmuje codziennie od rana do 22, czasem nawet 23, heh...dziani musza byc
A ja nie pisalam wczoraj bo mi sie zapomnialo ze nie bede miec neta, dalam mezowi playa do Deblina i wrocil w nocy, juz nie mialam sil wchodzic tak pozno...no wiec moja pani doktor powiedziala: MNIE TO WYGLADA NA KOBIETKE Wiekszosc rodzinki i znajomych mnie przekonywala ze chlopak, po tacie zostanie lotnikiem, wiec dalam sie przekonac, jeszcze jak czulam takie mocne kopniaki mysle, ze dziewczyna to nie ma tyle pary co chlopak, haha...i doznalam lekkiego szoku, bo bylam przekonana ze chlopak..
NO ALE BEDZIEMY MIEC CORECZKE MAJE IZABELE Po pszczolce Maji
I juz sie przestawilam z mysleniem i juz sie ciesze z naszej ksiezniczki Wazy 270g, jest ruchliwa jak malo ktore dziecko, caly czas ja czuje, nawet lekarz zdziwiony ze tak wczesnie i tak mocno...haha...nawet kopala pania doktor podczas usg brzuch az podskakiwal
Wszystkie narzady sa i ogolnie wyglada ze w porzadku...w poniedzialek idziemy na polowkowe
A ja nie pisalam wczoraj bo mi sie zapomnialo ze nie bede miec neta, dalam mezowi playa do Deblina i wrocil w nocy, juz nie mialam sil wchodzic tak pozno...no wiec moja pani doktor powiedziala: MNIE TO WYGLADA NA KOBIETKE Wiekszosc rodzinki i znajomych mnie przekonywala ze chlopak, po tacie zostanie lotnikiem, wiec dalam sie przekonac, jeszcze jak czulam takie mocne kopniaki mysle, ze dziewczyna to nie ma tyle pary co chlopak, haha...i doznalam lekkiego szoku, bo bylam przekonana ze chlopak..
NO ALE BEDZIEMY MIEC CORECZKE MAJE IZABELE Po pszczolce Maji
I juz sie przestawilam z mysleniem i juz sie ciesze z naszej ksiezniczki Wazy 270g, jest ruchliwa jak malo ktore dziecko, caly czas ja czuje, nawet lekarz zdziwiony ze tak wczesnie i tak mocno...haha...nawet kopala pania doktor podczas usg brzuch az podskakiwal
Wszystkie narzady sa i ogolnie wyglada ze w porzadku...w poniedzialek idziemy na polowkowe
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #103734 przez Pyśkaaaa
Witamy druga dziewczynke Maja sliczne imie nam tez sie bardzo pododba... a wiesz ja slyszalam ze dziewczynki w brzuszku sa bardziej silne super ze zdrowa i ze wszystko ok
o tak jak lekarz ma takie podejscie to trzeba go szybciutko zmienic. bewipo wejdz na znanylekarz.pl i poszukaj ja swojego tam znalazlam i jestem mega zadowowlona
o tak jak lekarz ma takie podejscie to trzeba go szybciutko zmienic. bewipo wejdz na znanylekarz.pl i poszukaj ja swojego tam znalazlam i jestem mega zadowowlona
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #103735 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
No to jest druga dziewczynka gratulacje
Bewipo zmien lekarza, bo nie ma co sie denerwowac. Ja w pierwszej ciazy zmienialam lekarza trzy razy.dopiero teraz trafilam naprawde na niesamowitego lekarza.Szkoda , ze nie jestes z lodzi bo dala bym Ci na niego namiary.
Trzymaj sie cieplo i nie denerwuj sie <przytul>
Bewipo zmien lekarza, bo nie ma co sie denerwowac. Ja w pierwszej ciazy zmienialam lekarza trzy razy.dopiero teraz trafilam naprawde na niesamowitego lekarza.Szkoda , ze nie jestes z lodzi bo dala bym Ci na niego namiary.
Trzymaj sie cieplo i nie denerwuj sie <przytul>
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany