- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

Monia eeg wygląda tak. Zakładają ci na głowę taką czapkę z diodami,musisz leżeć nieruchomo, najlepiej ileś tam czasu przespać,a ileś czuwać. A najgorsze jest to jak dziecku kazać na zawołanie zasnąć,ja tak nie umiem i jeszcze leżeć nieruchomo?
A z urolpem to wydaje mi się,że pracodawca nie musi ci dać w tym terminie,którym chcesz,jeżeli ma powód np. brak pracowników z powodu choroby, albo nagłe zlecenie.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
kiedyś też u mnie mogły słodycze leżeć i leżeć zawsze tylko D się objadał a teraz to go już chyba pobiłam z tym ciągłym podjadaniem

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Beti no ja tez probably w marcu musze do pracy isc z tym ze musze szukac nowej bo tam mialam tylko umowe do porodu i juz musze znalezc taka jaka chce a nei isc na chwile... ale moja mala to bedzie na wymianke ze wszytskimi bedzi ejuz miala pol roku i albo z babacia do albo po poludniu z mezem zazwyczaj do poludnia, dziadek jest poi poludniu a non stop sa jeszcze pradziadki takze mam rozwiazan troche
a do zlobka w zyciu jej nei puszcze bo nei zamierzam chodzic co chwile na zwolnienia...
Sluchajcie mysle nad zmiana mleka bo jednak bebilon troche kosztuje a mi tez juz kasa si ekonczy bo zaraz macierzynski sie konczy czy ktoras uzywala bebiko jak tak to ajkie to mleko ewentualnie czy polecacie jakies normalne zwyczajne zadnych alergicznych itd bo mala z tym nie ma problema???
Kuba po 9 mies pil BEBIKO i to bylo jedyne mleko ktore zaakceptowal, wiec ja polecam i cena ok kosztuje ok 12 zl
STO LAT KASIU

A ja po urlopie biore wychowawczy, wiem ze zasiedzialam sie w domu bo od 2009 jak byla w ciazy z Kuba, ale bardzo cenie ten czas z dziećmi!
A zreszta wczesniej w Wawie przez 3 lata opiekowalam sie dzieckiem wiec wprawe mam

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wyniki wyszły dobre

Moniu i Mgiełka, fajnie, że macie to za sobą

Ciekawe, jak tam Maja...straszne badanie, bo jaki maluszek śpi na zawołanie....
Kasiu szczęścia, zdrówka i radości z pociech

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

mgiełka, biedna lili

monia, a emilka dzielna była

Kasia, 100 lat, i wpadaj tu częściej !!!!!!!!!!!!!

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)

Monia, Emisia wlasnie po szczepieniu spala dzis 3 godzinki

Mgielka...niestety baby sie nie patyczkuja tylko wbijaja wielgachna igle i to jeszcze cala...to jest niesamowite...
Wlasnie zajadam sie paluszkami...a powinnam zjesc porzadna kolacje i tyle...a jakiego mam smaka na pepsi

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ale podjelam decyzje przepisze mala 5km dalej tam jest akurat moj akolezanka zapisala swoja i tam jest pediatra a nei lekarz rodzinny i konkretna i ma mega podejscie z tego co mi powiedziala i sa bardzo delikatne wiec chyba to cos znaczy...
A wlasnei jak to jest jesli chce teraz RMUA to musze jechac do zusu po niego czy jak to wyglada ktos wie???
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziewczyny polecam pampersy z Biedronki. Koleżanka mi je chwaliła i kupiłam paczkę na próbę. Są naprawdę dobre. Na noc zakładam pampers, bo nie chcę ryzykować, ale całe dnie mała nosi te z biedronki. Są naprawdę dobre, jak na cenę.