BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #122646 przez bewipo
Mysza to zakupy dzisiaj pełną parą :D
My też byliśmy na zakupach, głównie dla męża, ale udało mi się trafić fajną tunikę. Teraz padam całkowicie...
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #122652 przez Pyśkaaaa
mysza cóż za szaleństwo :D

dziewczyny jeszcze 2 egz i sesja z glowy :Dja blisko szkoły mam outleta i tak weszłam i zobaczcie co zakupiłam :D

body coccodrillo po 7 zł i reserved po 10:)

body sa dl rekawkiem i kurteczka :D
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #122674 przez gosia2324
Witam :)
U mnie tez popadalo ale tylko troszke, My dzis caly dzien na dworze.
Bylismy w muzeum i na grilu.
Jak tylko Jagódka poczula zapach kielbasy to tak zaczela sie wiercic ze szok :) Az sie brzuch trzasl :) Fajne to bylo... :woohoo:

Myszka to powazny zakup masz juz za soba :)
JA tez juz kupiulam wozek, Godnolka i spacerowka z Coneco za 300 zl :) (najwazniejsze ze czerwonay )
Juz nie bede taka glupia jak przy Kubie ze dalam za wozek 1500, maly pojezdzil w gondoli 4 mies i Tyle, musielismy kupic lekka, parasolke, ktora latwo wszedzie spakowac i zabrac Z Espiro.

Pyska fajne ubranka trafilas. W 5 10 15 tez widzialam jakies przeceny.
Pozdrawiam
13 lata 11 miesiąc temu #122676 przez gosia2324
Pati Gratuluje 6 miesiaca :) :kiss:
13 lata 11 miesiąc temu #122698 przez katy25
hey dziewczynki,

Mysza super zakupy, Twoja mała żabka obkupiona:)
Ja dziś też zaszalałam! Kupiłam sobie super spodnie ciążowe w h&m ale musze je podłożyć bo sa za długie. Mężulkowi kupiłam perfumki a niech ma a dla maluszka trafiłam w Smyku śliczny kocyk biało-niebieski za 29zł oraz zestaw pieluszek za 26zł. Wszystko przecenione! Teraz jest jakiś katalog i sa w nim niezłe propozycje... tzn mnie zainteresowały te 2 rzeczy bo były w takiej cenie jak na allegro:) Ufff ciężki dzień, ale już prawie minął... jeszcze jutro uczelnia...

Ja też bym chętnie kupiła używany wózek, ale nie ma tego co chce... jeszcze nawet nie wiem czy na bank zdecydujemy sie na gracco ale na 99% TAK:) Ostatnio widziałam go w kolorze czarnym i super sie prezentował:):) no ale nie oto chodzi...

A zobaczcie co trafiłam na allegro dla mojego szkraba nówki:) za małe pieniądze
allegro.pl/tygrysek-disney-nowy-sliczny-...ato-i1619395065.html

i jeszcze ten
allegro.pl/sliczny-pajacyk-babaluno-roz-...osc-i1612811903.html

Ja z ub :side: rankami musze już przystopować bo trochę ich mam a muszę skoncentorwać sie na bardziej potrzebnych :woohoo: ale tego tygryska nie mogłam odpuścić...

ide myc ineske i tez sie poloze bo padam...
13 lata 11 miesiąc temu #122699 przez mYSZA
ale masakra... napisałam maila mamie że kupiliśmy wózek i wklepiłam link z YouTube a moja mama zamiast sie ucieszyć to zrobiła awanturę, ze przecież ona wózek ma po moich bracie ( który ma obecnie 10 lat) i fotelik też i że ona to specjalnie wszysto trzyma, a my bez sesnu kase wydajemy. Tyle, ze wcześniej ja nic nie wiedizałam o tym wózku o foteliki, i powiedziałąm, że ten jest taki super a foteli ma najlepsze crash testy, to moja mama odczytałą to tak, ze ja twierdzę, że ona o bezpieczeństwo mojego brata nie dbała itp i masakra jakaś. tak mi strasznie przykro...

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu #122706 przez pati-m
Katy super ciuszki :) Widzę, że Ty masz tak samo jak ja - jak się jakieś ubranko spodoba, to nie potrafię sobie odmówić żeby go nie kupić :silly: A tygrysek przesłodki :kiss:

Myszka - nie martw się :kiss: Mama po prostu zareagowała emocjonalnie, ale na pewno nie chciała sprawić Ci przykrości. Jak ochłonie to może Cię jeszcze przeprosi. Skąd mogłaś wiedzieć o tym wózku, poza tym uważam, że ten co kupiliście jest świetny i w super cenie Wam się udało go dostać. Głowa do góry, uśmiech na twarzy, bo dzidzia woli uśmiechniętą mamusię :blink:
13 lata 11 miesiąc temu #122712 przez Emme
mYSZA napisał:

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

wlasnie kupilismy wózek na allegro,

SKATE PEG PEREGO!!

Oto pokaz z YOU TUBE

normalna cena 4 tysiace! a myśmy dali za to 5 stówek a w zestawie jest odrazu fotelik z najwyższym crasch testem!!

matko jaka szczęśliwa jestem!

super ten wózek :)
i jak Wam się udało :D!
13 lata 11 miesiąc temu #122734 przez katy25
Emme wpisz sobie na allegro nazwe wózeczka, któy kupiła Mysza - można je licytować wystarczy poobserwować:) Nawet w chwili obecnej sa 2 czy 3? Ja za takie pieniądze max. do 800 zł też bym kupiła! Wózek fajnie sie prezentuje no i renomowana firma...
Zaznaczyłam sobie 2 aukcje pokaze ten wóżek mężowi, może też coś zalicytuje??
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #122748 przez gosia2324
Witam serdecznie w niedziele :)

Konic spania o 5.30 :)
Zycze Wszystkim Mama i Brzuszkom miłego dnia :)

A Oto My w 6 mies :silly:
13 lata 11 miesiąc temu #122762 przez pati-m
Gosia - 5.30 pobudka, oj dla mnie to środek nocy :silly: Piękny brzuchalek :) I pomyśleć, że niedawno kilkumilimetrowe fasolki nosiłyśmy a tu już 6 miesięcy :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #122764 przez beti
Mysza, super ten wózek!! A widziałaś go może na żywo, chodzi mi szczególnie o spacerówkę, czy nie będzie malutka?? Taki mega sprytny się wydaje ;-)) no i za te pieniądze macie szansę go jeszcze potem sprzedać, jak nie drożej :-) a fotelik sprzed 10 lat...obawiałabym się troszkę....

Gosia...kawał brzuszka już :-)) Ja mam sporo niżej położony :-)
13 lata 11 miesiąc temu #122767 przez monika1984lodz
dzien dobry Brzuszki :)

Gosia piekny brzusio :)

Zycze Wszystkim milej niedzieli :) buziaczki :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #122769 przez pati-m
Koleżanka przesłała mi na pocztę taką oto fotkę :)

Już sobie wyobraziłam nasz zapracowany dzień za kilka miesięcy, który jest ułożony pod takiego szkraba, no a tutaj mamy jego punkt widzenia :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #122825 przez bewipo
Witam dziewczyny.
Ubranka fajne pokupowałyście :)
Gosia brzuszek super :)
Mysza mamą się nie martw, moja też czasem zbyt emocjonalnie reaguje. One się chyba martwią, że ich "małe córcie" mogą sobie z czymś nie poradzić, bo robimy coś inaczej niż one robiły, by zrobiły... Główka do góry ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia