- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #122879 przez gosia2324
Agusia kupuj zawsze z promocji w Supermarketach,
Ja zawsze poluje na pieluchy za 0,50 gr. i wtedy kupuje 2-3 paczki, nie ma co przeplacac, bo szybko sie zuzywaja i laduja w koszu,
tak jak pisalam wczesniej teraz uzywam Babydreem i sa b.dobre i wychodzi wlasnie 50 gr za sztuke
Ja zawsze poluje na pieluchy za 0,50 gr. i wtedy kupuje 2-3 paczki, nie ma co przeplacac, bo szybko sie zuzywaja i laduja w koszu,
tak jak pisalam wczesniej teraz uzywam Babydreem i sa b.dobre i wychodzi wlasnie 50 gr za sztuke

Temat został zablokowany.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #122882 przez gosia2324
Dziewczyny, Super Opcja 
Mozna wybrac sobie kolor motyw i napisac cos Wyjatkowego dla naszego Maluszka
allegro.pl/kocyk-koc-kocyki-z-super-miec...alu-i1617824189.html
Fajna pamiatka!

Mozna wybrac sobie kolor motyw i napisac cos Wyjatkowego dla naszego Maluszka

allegro.pl/kocyk-koc-kocyki-z-super-miec...alu-i1617824189.html
Fajna pamiatka!
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #122888 przez pati-m
Oj to u mnie chyba najwięcej bo 7-8kg na plusie, zależy kiedy się ważę. Tylko w moim przypadku wszystkie kilogramy idą w brzuch, uda, tyłek i ogólnie nogi
No i biust mam numer większy, z czego ja się akurat nie cieszę, bo zawsze narzekałam, że mógłby być mniejszy, a tu jeszcze rośnie
Mi się wydaje, że to troszku dużo, no ale cóż, przecież nie zacznę się odchudzać
Poza tym lekarka mówi, że przy moich 178cm wzrostu wszystko jest w normie
No więc pączkuję dalej, zobaczymy ile będzie na plusie na końcu
Po ciąży trzeba się będzie wziąć za siebie, no i też po cichutku liczę, że przy dziecku szybciej mi się uda zrzucić te kg, bo przecież człowiek cały czas na nogach

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #122889 przez pati-m
To Ty myszka zdolniacha jesteś
Ja na drutach to tylko szalik ledwo ledwo zrobię i to tylko przy użyciu najprostszych oczek lewych i prawych, o wzorach zapomnijmy
Z niecierpliwością czekam na efekty
Może zacznij oferować swojego usługi na kocyki dziecięce

- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #122890 przez mYSZA
to wysoka jesteś Pati!
u mnie to nie wiem gdzie to poszło- no fakt brzuszek- i tam Janek o wadze 4 i pół czekolady, biust no i trochę tłuszczyku biodrach, ale na tyle mało, że kolce biodrowe nadal widoczne. wiec zakładam, ze to wody płodowe;P
u mnie to nie wiem gdzie to poszło- no fakt brzuszek- i tam Janek o wadze 4 i pół czekolady, biust no i trochę tłuszczyku biodrach, ale na tyle mało, że kolce biodrowe nadal widoczne. wiec zakładam, ze to wody płodowe;P
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #122892 przez beti
Gosia, u mnie tylko 3 kg, sama jestem w szoku, bo właściwie nic nie ograniczam, jem 6-8 x dziennie ze względu na zawirowania cukrowe, ale nie mam żadnych wykluczeń z tym, że do czekolady nigdy mnie nie ciągnęło jakoś strasznie
) moja siostra jak rodziła w 8 m-cu miała na plusie 5,5 kg, więc u nas to może tak genetycznie jakoś
)
Za to biust już mam 80G!!!!!! masakra, niedługo się w namiot nie zmieszczę ;P No i brzuszek też ponad 100cm ;-P

Za to biust już mam 80G!!!!!! masakra, niedługo się w namiot nie zmieszczę ;P No i brzuszek też ponad 100cm ;-P
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #122893 przez mYSZA
heh, nie no bez przesady- ja się dopiero nauczyłam w ogóle drutami obsługiwać jakoś tydzień przed zajściem w ciąże;P tak sobie myślałam, ze jak zajdę to akurat mi się to przyda;P potrenowałam na kołnierzach takich szalikowych i zaczęłam te kwadraty- te początkowe wyglądają tak sobie, ale się rozwijam- dostaję gazetki, książki o drutach od kilku osób no i mam google;) No i nie zapomnijcie, że ja od samego poczatku na L4 jestem;P to tak między magisterką a robieniem obiadu sobie drutuje;)
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #122902 przez Agusia83
Dziewczynki, faktycznie duze dzieciaki macie....moj tez wyprzedzal tydzien w rozwoju, ale jesli chodzi o dl...bo w rownym 21tc wazyl sobie 370g
a z dl. to mial az 26cm
teraz dzidzia na pewno ma ponad pol kilo...chyba nawet to czuje 
Mysza, fajnie, ze masz takie zdolnosci
ja sie jakis czas temu zastanawialam czy nie zrobic taka kolderke ale na szydelku, bo akurat takie druciki lubie, ale jakos odpuscilam...moze z lenistwa

Mysza, fajnie, ze masz takie zdolnosci

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Agusia83.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #122908 przez slowiczek
pati, weż się w ogóle nie przejmuj takim gadaniem, brzuchy to jest mega indywidualna sprawa
mogłabym tu cały wywód na ten temat napisać, ale po co, skoro wiecie doskonale o co chodzi 
ja raportuję że w brzuchalu mam 95 i też jest caaaałkiem całkiem bo jestem szczupłej postury
na chwilę obecną +7 kg do przodu - poszło mi w biust(już na początku 4 m-ca miałam rozstępy
) i brzuch
może minimalnie w pupę 
właśnie wróciłam ze szkoły - mam taką jędzowatą lektorkę od angielskiego i haha wyobraźcie sobie, że dziś jej przeszło przez gardło przy sprawdzaniu listy obecności, że bardzo ładnie wyglądam
beti -opisy z tych suwaczków są średnie bo średnio się mają do rzeczywistości :]

ja raportuję że w brzuchalu mam 95 i też jest caaaałkiem całkiem bo jestem szczupłej postury

właśnie wróciłam ze szkoły - mam taką jędzowatą lektorkę od angielskiego i haha wyobraźcie sobie, że dziś jej przeszło przez gardło przy sprawdzaniu listy obecności, że bardzo ładnie wyglądam

beti -opisy z tych suwaczków są średnie bo średnio się mają do rzeczywistości :]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez slowiczek.
Moderatorzy: ilona