- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #150905 przez katy25
czesc dziewczynki
ja padam z nóg...
poszłam wczoraj spać o 1.30, wstałam obudzona telefonem przed 9...
Posprzatałam w kuchni, w lodówce bo moja mama ma tam totalny meksyk...
potem pranie wywiesic... i obrządzić psy i papugi bo moja mama hoduje papugi:) dobrze, że ona juz wraca jutro bo kurcze jakoś mi ciężko z tym wszystkim tutaj.
wieczorem jade z Ines do psiapsiółki:) nareszcie mam głowę wolna od egzaminów to trzeba się trochę ruszyć z domu.
Ja miałam stojak do wanienki ale nie był przydatny i moim zdaniem podobnie jak gosi wszystkie te komody kapielowe to zbyteczny wydatek i zagracanie sobie miejsca...
Ja kupię ta wanienke w IKEA za 20 zł z IKEA FAMILY i wsio. Mam jeszcze ta foczkę do kąpania małego i myslę, że z wanienki dużo nie będę korzystała tylko od razu w wannie tzn nie od razu tylko tak po 2 miesiącach...
beti ja kupiłam jeden smoczek (zobaczcie sobie firme DIFREX na allegro) ale nie chce dawac smoka. Ines nie używała i miałam święty spokój, ona uspakajała sie swoim kciukiem na serio. Zreszta do dziś dnia tak zasypia... byłam z nia u stomatologa i nie stweirdził żadnych nieprawidłowości w zgryzie. A mówią że dzieci od ssania kciuka mają krzywe zęby... Przynajmniej ominął mnie problem oduczania od smoka:)
ja padam z nóg...
poszłam wczoraj spać o 1.30, wstałam obudzona telefonem przed 9...
Posprzatałam w kuchni, w lodówce bo moja mama ma tam totalny meksyk...
potem pranie wywiesic... i obrządzić psy i papugi bo moja mama hoduje papugi:) dobrze, że ona juz wraca jutro bo kurcze jakoś mi ciężko z tym wszystkim tutaj.
wieczorem jade z Ines do psiapsiółki:) nareszcie mam głowę wolna od egzaminów to trzeba się trochę ruszyć z domu.
Ja miałam stojak do wanienki ale nie był przydatny i moim zdaniem podobnie jak gosi wszystkie te komody kapielowe to zbyteczny wydatek i zagracanie sobie miejsca...
Ja kupię ta wanienke w IKEA za 20 zł z IKEA FAMILY i wsio. Mam jeszcze ta foczkę do kąpania małego i myslę, że z wanienki dużo nie będę korzystała tylko od razu w wannie tzn nie od razu tylko tak po 2 miesiącach...
beti ja kupiłam jeden smoczek (zobaczcie sobie firme DIFREX na allegro) ale nie chce dawac smoka. Ines nie używała i miałam święty spokój, ona uspakajała sie swoim kciukiem na serio. Zreszta do dziś dnia tak zasypia... byłam z nia u stomatologa i nie stweirdził żadnych nieprawidłowości w zgryzie. A mówią że dzieci od ssania kciuka mają krzywe zęby... Przynajmniej ominął mnie problem oduczania od smoka:)
Temat został zablokowany.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150927 przez Agusia83
A ja wlasnie wierniczam czeresnie...i zastanawiam sie czy zostawic cos mezowi????hmmm 1kg to nie za duzo ...
kurcze, zaczelo padac
Megi, ja nie mam...zreszta zastanawiam sie czy na moje cycuchy to znajdzie sie stanik?????
kurcze, zaczelo padac
Megi, ja nie mam...zreszta zastanawiam sie czy na moje cycuchy to znajdzie sie stanik?????
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150935 przez Pyśkaaaa
a ja wpierniczam maliny i powiem wam że miałam taką chęć a jakies takie mało słodkie bez szału
wogole dostałam smsa ze speak up że wygrałam darmowy wakacyjny kurs nauki jezyka i muszę odebrać w ciągu 7 dni a co jest najlepsze ja nic nigdzie nie wysyłałam więc nie wiem skad to..
stanika też jeszcze nie mam ale kupię go na sam koniec bo cycuchy jeszcze urosną
wogole dostałam smsa ze speak up że wygrałam darmowy wakacyjny kurs nauki jezyka i muszę odebrać w ciągu 7 dni a co jest najlepsze ja nic nigdzie nie wysyłałam więc nie wiem skad to..
stanika też jeszcze nie mam ale kupię go na sam koniec bo cycuchy jeszcze urosną
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150949 przez Agusia83
A mnie to sie geba nie zamyka od jakis 2h ....co prawda zostawilam troche czeresni mezowi, ale chwycilam sie za ogorki malosolne wlasnej roboty i cos czuje, ze ten 1kg dlugo sie nie uchowa...i chyba trzeba nastepnym razem kupic od razu ze 2kg...hahaha..
A do tego juz mysle o obiadku...a mam dzis kurczaka w sosie slodko kwasnym z ryzem
A do tego juz mysle o obiadku...a mam dzis kurczaka w sosie slodko kwasnym z ryzem
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150967 przez Pyśkaaaa
Sylwia ja dostaje paski płacowe za zeszły miesiąc więc myśle że problemu Ci nie powinni zrobić chyba że Ty funkcjonujesz na książeczce ubezpieczeniowej... ale probuj przecież ciężarnej nie wyrzucą zawsze mozesz powiedzieć że doniesiesz (ja tak zrobiłam )
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150968 przez Agusia83
No musisz to miec...niby teraz trzeba miec ksiazeczke podbita co miesiac, ale gdzies kiedys czytalam, ze do 2 miesiecy rezpektuja w szpitalu...nie martw sie...a masz moze jakis kwitek z wyplaty?....najlepiej wez ten dokument i jesli nadal boli brzuch to jedz szybko na IP
Moderatorzy: ilona