BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152570 przez MagdaM
Co do wozka TAKO - mamy juz w domu :) Bardzo polecam :) Wcale nie sa takie ciezkie a przynajmniej tak tego nie czuc okropnie. Prowadza sie swietnie, gondola duza. Wszyscy znajomi zachwyceni :) WYbieralam miedzy Tako a Jedo ale Jedo przegral bo jest brzydszy, ma gorsze wykonczenie i niestety niedopracowana spacerowke a szkoda :(

edit: zapomnialam, ze polecaja Warrior bo z Jumper X cos jest nie tak. My mamy Warriora ale z 2010 ktory ma jedna wade Jumpera ciezko samemu zamontowac gondole bo naraz wciska sie 4 przyciski ale luzik w sumie ;)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #152577 przez kasia79
MagdaM można wiedzieć co to za data w twoim opisie?
13 lata 6 miesiąc temu #152578 przez Agusia83
Magda, dzieki za opinie...dzis bedac na zakupach zaczepilam pania, ktora miala wlasnie tako jumper x i powiedziala, ze warrior lepszy, bo ponoc ma wieksza gondole..
Z tego co kojarze, to mieszkasz w domku, wiec nie masz problemu z dzwiganiem...ja sie wlasnie tego obawiam...niby 1 pietro, ale tych schodow troche trzeba pokonac...
13 lata 6 miesiąc temu #152579 przez bewipo
Czy brzydszy to kwestia gustu. Jednym się podoba bardziej innym mniej. Jak nie trzeba go wnosić na 1 piętro to jasne, że nie czuć że jest ciężki.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152581 przez Agusia83
Wlasnie patrzylam na jedo i wcale nie jest brzydszy...niektore egzemplarze batdzo ladne...a do tego 2kg mniej od tako...

lece po cos dobrego.... :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #152582 przez beti
Cześć dziewczynki, jestem po USG, Filip waży 2469g, więc tak jak na 35 tc, ale niestety serduszko nie bije miarowo i musimy iść do kardiologa dziecięcego na echo serca...zryczałam się przez to....lekarz kazał jechać do szpitala na karową a tam nas nie przyjęli bo nie miałam skierowania z NFZ tylko prywatne, więc szybko pojechałam do lekarza z NFZ i mam skierowanie i jestem umówiona na Echo na poniedziałek na 16:00, dziś jeszcze jedziemy prywatnie do lekarza na echo, bo ja psychicznie nie wyrobię do poniedziałku...a w niedzielę mieliśmy jechać na urlop...dupa....
13 lata 6 miesiąc temu #152586 przez Agusia83
Beti, nie denerwuj sie...sama wiesz, ze dokladniej zbada kardiolog dzieciecy...moze ten lekarz wcale az tak sie nie zna na serduszkach maluszkow....dlatego kazal Wam jechac na echo....trzymam kciuki, oby wszystko bylo dobrze i nie placz..
13 lata 6 miesiąc temu #152587 przez MagdaM
Ja mowilam o Jedo w sensie wykonczenia ;) Dol stelaza, spacerowka - ponoc narzekaja. Ale kwestia gustu bo wygodny jest i sie dobrze jezdzi.
Agusia83, bewipo no mieszkam ale wozek trzeba bylo wniesc na 3 pietro do rodzicow a to wiecej niz 1 stad moja opinia ;)
kasia79 data odejscia mojego Aniołka :(

Pozdrawiamy

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #152588 przez beti
Agusia Jedo ma chyba większy kosz jeszcze pod spodem, ja też kiedyś obstawiałam Tako ale w finale mamy Jedo Fyn 4 ds...
13 lata 6 miesiąc temu #152590 przez ewelinaa
Dziś mam ciężki dzień coś mnie brzuch pobolewa, więc staram się leżeć i czytać - książkę albo "dzieciowe" gazetki :silly:
I właśnie dziś niespodziewanie dostałam paczkę od wydawcy miesięcznika Twoje Dziecko - zaprenumerowałam sobie pod koniec zeszłego miesiąca, wczoraj dostałam pierwszą gazetkę, a dziś dostałam paczkę z prezentem za prenumeratę :woohoo: - niczego się nie spodziewałam, aż się pochwalę :lol:

A właśnie dziś trochę czytałam na temat tych kosmetyków Bubchen- co to za wynalazki, więc będę miała okazję przetestować (dostałam krem do pupy) ;)
A rano robiłam zakupy na allegro i do pupy kupiłam Sudocrem - wszystkie znane mi mamy go używały i polecają - lepiej zapobiegać odparzeniom niż leczyć.
13 lata 6 miesiąc temu #152591 przez beti
Agusia83 napisał:

Beti, nie denerwuj sie...sama wiesz, ze dokladniej zbada kardiolog dzieciecy...moze ten lekarz wcale az tak sie nie zna na serduszkach maluszkow....dlatego kazal Wam jechac na echo....trzymam kciuki, oby wszystko bylo dobrze i nie placz..

Raczej się nie pomylił, bo miałam dziś 2 usg u różnych lekarzy +KTG... :(
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152592 przez Agusia83
Beti a moze to nic powaznego....moze wszystko sie ureguluje po porodzie? daj znac w poniedzialek co lekarz powiedzial :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Zreszta tak mi przychodzi do glowy, ze gdzies czytalam, iz w zyciu plodowym czesto sie zdarza, ze maluchy maja arytmie, ktora zanika po porodzie lub po kilku tygodniach od narodzin...
13 lata 6 miesiąc temu #152595 przez kasia79
Już wiem MagdaM poczytałam twojego bloga, strasznie ci współczuję kochana na szczęście teraz jest ok i tak pozostanie. Pozdrawiam
13 lata 6 miesiąc temu #152598 przez ewelinaa
Beti - rozumiem, że się martwisz, trzymam kciuki żeby wszystko było ok :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #152602 przez MagdaM
Kasia nie dziekuje :kiss:
Beti Agusia ma racje :) Jestem pewna, ze wszystko jest dobrze. Trzymaj sie cieplusko

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży