- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152570 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Co do wozka TAKO - mamy juz w domu Bardzo polecam Wcale nie sa takie ciezkie a przynajmniej tak tego nie czuc okropnie. Prowadza sie swietnie, gondola duza. Wszyscy znajomi zachwyceni WYbieralam miedzy Tako a Jedo ale Jedo przegral bo jest brzydszy, ma gorsze wykonczenie i niestety niedopracowana spacerowke a szkoda
edit: zapomnialam, ze polecaja Warrior bo z Jumper X cos jest nie tak. My mamy Warriora ale z 2010 ktory ma jedna wade Jumpera ciezko samemu zamontowac gondole bo naraz wciska sie 4 przyciski ale luzik w sumie
edit: zapomnialam, ze polecaja Warrior bo z Jumper X cos jest nie tak. My mamy Warriora ale z 2010 ktory ma jedna wade Jumpera ciezko samemu zamontowac gondole bo naraz wciska sie 4 przyciski ale luzik w sumie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez MagdaM.
Temat został zablokowany.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #152578 przez Agusia83
Magda, dzieki za opinie...dzis bedac na zakupach zaczepilam pania, ktora miala wlasnie tako jumper x i powiedziala, ze warrior lepszy, bo ponoc ma wieksza gondole..
Z tego co kojarze, to mieszkasz w domku, wiec nie masz problemu z dzwiganiem...ja sie wlasnie tego obawiam...niby 1 pietro, ale tych schodow troche trzeba pokonac...
Z tego co kojarze, to mieszkasz w domku, wiec nie masz problemu z dzwiganiem...ja sie wlasnie tego obawiam...niby 1 pietro, ale tych schodow troche trzeba pokonac...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152581 przez Agusia83
Wlasnie patrzylam na jedo i wcale nie jest brzydszy...niektore egzemplarze batdzo ladne...a do tego 2kg mniej od tako...
lece po cos dobrego....
lece po cos dobrego....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152582 przez beti
Cześć dziewczynki, jestem po USG, Filip waży 2469g, więc tak jak na 35 tc, ale niestety serduszko nie bije miarowo i musimy iść do kardiologa dziecięcego na echo serca...zryczałam się przez to....lekarz kazał jechać do szpitala na karową a tam nas nie przyjęli bo nie miałam skierowania z NFZ tylko prywatne, więc szybko pojechałam do lekarza z NFZ i mam skierowanie i jestem umówiona na Echo na poniedziałek na 16:00, dziś jeszcze jedziemy prywatnie do lekarza na echo, bo ja psychicznie nie wyrobię do poniedziałku...a w niedzielę mieliśmy jechać na urlop...dupa....
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152586 przez Agusia83
Beti, nie denerwuj sie...sama wiesz, ze dokladniej zbada kardiolog dzieciecy...moze ten lekarz wcale az tak sie nie zna na serduszkach maluszkow....dlatego kazal Wam jechac na echo....trzymam kciuki, oby wszystko bylo dobrze i nie placz..
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #152587 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ja mowilam o Jedo w sensie wykonczenia Dol stelaza, spacerowka - ponoc narzekaja. Ale kwestia gustu bo wygodny jest i sie dobrze jezdzi.
Agusia83, bewipo no mieszkam ale wozek trzeba bylo wniesc na 3 pietro do rodzicow a to wiecej niz 1 stad moja opinia
kasia79 data odejscia mojego Aniołka
Pozdrawiamy
Agusia83, bewipo no mieszkam ale wozek trzeba bylo wniesc na 3 pietro do rodzicow a to wiecej niz 1 stad moja opinia
kasia79 data odejscia mojego Aniołka
Pozdrawiamy
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152590 przez ewelinaa
Dziś mam ciężki dzień coś mnie brzuch pobolewa, więc staram się leżeć i czytać - książkę albo "dzieciowe" gazetki
I właśnie dziś niespodziewanie dostałam paczkę od wydawcy miesięcznika Twoje Dziecko - zaprenumerowałam sobie pod koniec zeszłego miesiąca, wczoraj dostałam pierwszą gazetkę, a dziś dostałam paczkę z prezentem za prenumeratę - niczego się nie spodziewałam, aż się pochwalę
A właśnie dziś trochę czytałam na temat tych kosmetyków Bubchen- co to za wynalazki, więc będę miała okazję przetestować (dostałam krem do pupy)
A rano robiłam zakupy na allegro i do pupy kupiłam Sudocrem - wszystkie znane mi mamy go używały i polecają - lepiej zapobiegać odparzeniom niż leczyć.
I właśnie dziś niespodziewanie dostałam paczkę od wydawcy miesięcznika Twoje Dziecko - zaprenumerowałam sobie pod koniec zeszłego miesiąca, wczoraj dostałam pierwszą gazetkę, a dziś dostałam paczkę z prezentem za prenumeratę - niczego się nie spodziewałam, aż się pochwalę
A właśnie dziś trochę czytałam na temat tych kosmetyków Bubchen- co to za wynalazki, więc będę miała okazję przetestować (dostałam krem do pupy)
A rano robiłam zakupy na allegro i do pupy kupiłam Sudocrem - wszystkie znane mi mamy go używały i polecają - lepiej zapobiegać odparzeniom niż leczyć.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152591 przez beti
Agusia83 napisał:
Raczej się nie pomylił, bo miałam dziś 2 usg u różnych lekarzy +KTG...
Beti, nie denerwuj sie...sama wiesz, ze dokladniej zbada kardiolog dzieciecy...moze ten lekarz wcale az tak sie nie zna na serduszkach maluszkow....dlatego kazal Wam jechac na echo....trzymam kciuki, oby wszystko bylo dobrze i nie placz..
Raczej się nie pomylił, bo miałam dziś 2 usg u różnych lekarzy +KTG...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152592 przez Agusia83
Beti a moze to nic powaznego....moze wszystko sie ureguluje po porodzie? daj znac w poniedzialek co lekarz powiedzial
Zreszta tak mi przychodzi do glowy, ze gdzies czytalam, iz w zyciu plodowym czesto sie zdarza, ze maluchy maja arytmie, ktora zanika po porodzie lub po kilku tygodniach od narodzin...
Zreszta tak mi przychodzi do glowy, ze gdzies czytalam, iz w zyciu plodowym czesto sie zdarza, ze maluchy maja arytmie, ktora zanika po porodzie lub po kilku tygodniach od narodzin...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #152602 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Kasia nie dziekuje
Beti Agusia ma racje Jestem pewna, ze wszystko jest dobrze. Trzymaj sie cieplusko
Beti Agusia ma racje Jestem pewna, ze wszystko jest dobrze. Trzymaj sie cieplusko
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: ilona