BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #153230 przez madziaska
I jeszcze wyszperalam, ze w tym zakladzie gdzie konczy sie umowa z dniem porodu masz 7 dni aby przyniesc zaswiadzcenie o tym ze juz urodzilas. W takim razie wychodzi, ze i tu i tu musimy zaniesc takie zaswiadczenie ;) Zagmatwane to :)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #153233 przez mYSZA
oj bardzo!
najgorsze, że pracodawca ci często poprostu nie powie co masz zrobić żeby był najlepiej;/

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu #153243 przez Marta M
Taki przerywnik, filmik nagrany wczoraj wieczorem:

13 lata 6 miesiąc temu #153252 przez mYSZA
ale daje czadu;)

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153255 przez ewelinaa
Marta - ale masz ruchliwą córcię :woohoo: :lol: Super filmik :laugh:

Moja się rusza, ale nie aż tak :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #153256 przez mYSZA
mój Janek dokładnie tak samo;)

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu #153259 przez megi2501
Martusia, ale daje czadu! :laugh:
Uśmiałam się!
13 lata 6 miesiąc temu #153260 przez Marta M
A moja daje tak caly dzien, skora mnie juz boli, czasami wydaje mi sie ze pekne, ze mnie rozerwie od tych ruchow..
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #153266 przez Marta M
Wiecie co?? Widac ze mi sie robota przebiera, maz dzis na sluzbie a ja wkolo ogladam te plytki z wesela..szkoda ze nie moge Wam wkleic tu calego filmu bo zajmuje chyba 2 giga...ale na komorce nagralam wstep, wiem jakosc do dupy i glos tez, ale macie tu kawalek tego co ja wkolo ogladam...no i przepraszam ale mnie widac na ekranie jak krece, ale nie dalam rady lepiej..

Jak chcecie wiecej moge dac wiecej, ale poki co nie chce Wam smiecic..wiem ze dla mnie to fajne, dla Was niekoniecznie ;)

TYLKO TEN DUPOWATY TEKST TEJ PIOSENKI, ale jak o nim nie mysle to jest juz ok ;)
13 lata 6 miesiąc temu #153272 przez madziaska
Marta super, az mi sie lezka w oku zakrecila ;) A Majeczka daje czadu, cos czuje ze moja corcia tez taka bedzie, bo juz teraz widze wyrazne wypychanie brzucha ;)
13 lata 6 miesiąc temu #153280 przez Marta M
No to madziaska szykuj sie na niezle dyskoteki w swoim brzusiu ;) Ja tez wczesnie poczulam ruchy i od dawna mam wlasnie takie "mocne wypychanie"

A u mnie burza, skad ona przyszla??
13 lata 6 miesiąc temu #153291 przez madziaska
Marta ja poczulam pierwsze ruchy przez skóre w 16t4d, lekarz sam byl zdziwiony ;) zrzucil na to, ze jestem chuda ;)
13 lata 6 miesiąc temu #153292 przez Marta M
A ja z tego co pamietam to w 15t i chyba 5d, potem mialam tydzien przerwy, potem znow poczulam, kilka dni przerwy i od tamtej pory juz non stop ;) Moja gin tez nie chciala uwierzyc..haha...:)
13 lata 6 miesiąc temu #153295 przez Pyśkaaaa
aj Marta az sie popłakałam...dawaj więcej ja bede oglądac uwielbiam śluby... powiem Ci że wstęp mi sie bardzo podoba i szkoda że te piosenki maja takie słowa a nie inne ech...
wogóle piekna z Ciebie dziewczyna :)

dzieki dziewczyny za wyjaśnienie z tym zusem bo ja mam umowe do grudnia ale jak wspominałam nie chce tam wracać...

ja wróciłam z zakupów kurcze nic sobie nie kupiłam we wszystkim wyglądam jak w worku serio... chyba będę chodzic naga :P ale za to dzidzi nakupowałam :D
13 lata 6 miesiąc temu #153305 przez Marta M
To Pyska dla Ciebie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży