BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #158879 przez slowiczek
Pyska 15 sierpnia to chyba u Ciebie za wczesnie by bylo...franek bylby wczesniakiem :(
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #158880 przez Pyśkaaaa
slowiczku zle napisałam chodzilo mi o września... mysle o czym innym a pisze co innego :P
migielka i ja cały tydz sama no ale dziś siła wyższa... wytrzymam :D
13 lata 5 miesiąc temu #158881 przez pati-m
Ja bym się nie obraziła gdyby Kacper urodził się 28 sierpnia - w moje imieniny :)
Albo 09.09. też mi się podoba. To taka mini tradycja rodzinna by była, bo mąż urodził się 06.06., a ja 07.07. :)

Dziękuję dziewczyny za pocieszenie. Wypłakałam się, ale postanowiłam się już pozbierać, bo nie mogę rozpaczać nad rzeczami nad którymi nie mam wpływu.
13 lata 5 miesiąc temu #158883 przez Pyśkaaaa
ide kupic sobie coś na obiad bo pusto w lodowce :P
13 lata 5 miesiąc temu #158887 przez mgielka22
Pyska no ladnie karmisz dzidziusia w brzuszku :P :P :P

A u mnie taka nuuuda powiewa ze nie wiem co robic, a moj M siedzi przed kompem i pocina w Minercrafta a pomyslu zero jak spedzic czas...ehhh
13 lata 5 miesiąc temu #158892 przez Pyśkaaaa
Migielka ale sniadanie duże dostał :P
łoooo matko jaki skwar... już sie dzis z domu nie ruszam więc dołączam się do nudzących się :P
13 lata 5 miesiąc temu #158901 przez bewipo
Mój m. ma jakiś cichy dzień, więc też siedzę jak sama. Ale cóż zrobić...
13 lata 5 miesiąc temu #158903 przez pati-m
Ja nie wiem czy to wina pogody, ale chyba większość z nas ma dziś jakiś taki "cichy" dzień.
13 lata 5 miesiąc temu #158904 przez bewipo
Nie wiem, ale mam ochotę walnąć mojego w łepetynę :D 3 dni mnie nie było w domu, a dzisiaj ma jakieś fochy... Ręce opadają...
13 lata 5 miesiąc temu #158906 przez pati-m
A my się posprzeczaliśmy jakiś czas temu i teraz się do siebie nie odzywamy. Ja nie mam zamiaru pierwsza odpuścić, bo w tym przypadku mam rację. :angry: Więc siedzę sobie niby razem, ale i tak jakbym sama była.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158907 przez gosia2324
bewipo to moze go tak walnij profilaktycznie :silly:

A ja wlasnie wrocilam od mamy z obiadku :blink:

Maz od piatku w pracy, nie cierpie takich maratonow :( ale jutro ok 9.00 juz bedzie :)
i musimy jechac na jakies wieksze zakupy, moze do Selgrosa?!
musze porobic mu walowke na zas tj na wrzesien :)

A w ogóle to moj wziol sobie urlop od 12go do 18 wrzesnia, mam nadz ze wsrtzeli sie w date porodu :)
Jak rodzial Kube, to mial urlop od wtorku i juz w ten dzien siedzial ze mna na porodowce :woohoo:
13 lata 5 miesiąc temu #158908 przez Mała
Nieźle Gosia się zgrali z Kubą.
Mój mąż wziął koniec września początek października i teraz się zastanawiam czy nie za późno. Ale jakby co to będziemy kombinować, bo z Kamilem musi zostać, rodzice i teście 350 km od nas mieszkają, także błyskawicznie nie daliby rady dotrzeć. Ale to będziemy się martwić, jak skurcze przyjdą :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #158911 przez gosia2324
Mala a dlugo siedzialas z Kamilem w szpitalu?
Ja od poniedzialku do niedzieli... myślałam ze jajko zniosę, juz ryczalam co dzień, nie chcieli nas wypościć bo Kuba miał żółtaczkę
13 lata 5 miesiąc temu #158915 przez monika1984lodz
Martusia super ten pierscionek i historia do niego przypisana, nawet nie wiedzialam, ze jest taki zwyczaj :)
Pati kochanie nie smutaj sie , chlopy sa glupie :P nie ma co sie przejmowac :) przytulam Cie mooooocno :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Bewipo zgadzam sie z Gosia walnij tak profilaktycznie na zas hihi :P moze mu sie odblokuje :P
:blink:
Moj M wezmie urlop dopiero jak sie zacznie wszystko, naszczescie ma taka mozliwosc wiec czemu nie skorzystac.Poinformowal tylko w pracy , ze jak cos to go we wrzesniu nie ma 2 tygodnie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #158916 przez mgielka22
Popieram trzepnij go :D :P

Moj z szefostwem moze sie dogadac wiec jak bede rodzic to mowi ze rodze i go nie bedzie :D

Ale dzis z nudow oszalec mozna masakra jakas :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka