- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #158929 przez Mała
Gosia ja urodziłam 20 czerwca i Kamil tego samego dnia był przewieziony do Poznania 160 km od nas, bo musiał przejść operację. Ja zostałam w szpitalu tam gdzie rodziłam, wypuścili mnie po 2 dobach. Kamil do domu wrócił po dwóch operacjach 6 lipca.
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #159008 przez Agusia83
Dzien dobry moje wrzesnioweczki
Nie czytalam Was wczoraj i juz zdarzylam zatesknic, a na dodatek mnostwo postow mialam do przeczytania...Mysmy wczoraj najpierw wylegiwali sie w lozku, pozniej szybki obiadek u tesciowej i w koncu pojechalismy na wies do rodziny meza...a w domku zjawilismy sie przed 22...i padalam z nog...chociaz nic doslownie nie robilam, bo jedyne co, to siedzialam i jadlam no i kursowalam do kibelka, to wrocilam bardzo zmeczona...
Martus, pewnie, ze mozemy jechac we 4..tylko by sie nasi mezowie zgrali co do czasu....tam chyba trzeba wczesniej zadzwonic i zapytac, czy mozna dzis obejrzec bocianowke Piekny pierscionek, a przeslanie do niego tez sliczne...powiedzialabym, ze basniowe albo wrecz wziete z historii wojennych
Mgielka, sliczne zdjecia nacykal Twoj maz, bardzo ladnie na nich wyszlas, a buciczki przesłodkie
Pyskaa i Gosia, mnie tez czesto bola biodra, a juz najgorzej to mi w nocy przekrecac sie na drugi bok...
Jestescie niesamowite, ja jeszcze nie mam wyprawki dla siebie o tornie mysle, ze bede pakowac na poczatku lub w polowie sierpnia...a chcialabym by dzidzia urodzila sie 4.09...czyli w nasza rocznice slubu
A w sobote udalo mi sie z mezem porozmawiac o wyborze imienia dla malenstwa...i juz mam kilka opcji, ktore nam sie rownoczesnie podobaja
Jak bedzie chlopiec, to:
albo Artur, Rafal, Igor lub Robert...i jestem tu za Igorem
A jak dziewczynka, to:
Karolinka lub Emilka...
Nie czytalam Was wczoraj i juz zdarzylam zatesknic, a na dodatek mnostwo postow mialam do przeczytania...Mysmy wczoraj najpierw wylegiwali sie w lozku, pozniej szybki obiadek u tesciowej i w koncu pojechalismy na wies do rodziny meza...a w domku zjawilismy sie przed 22...i padalam z nog...chociaz nic doslownie nie robilam, bo jedyne co, to siedzialam i jadlam no i kursowalam do kibelka, to wrocilam bardzo zmeczona...
Martus, pewnie, ze mozemy jechac we 4..tylko by sie nasi mezowie zgrali co do czasu....tam chyba trzeba wczesniej zadzwonic i zapytac, czy mozna dzis obejrzec bocianowke Piekny pierscionek, a przeslanie do niego tez sliczne...powiedzialabym, ze basniowe albo wrecz wziete z historii wojennych
Mgielka, sliczne zdjecia nacykal Twoj maz, bardzo ladnie na nich wyszlas, a buciczki przesłodkie
Pyskaa i Gosia, mnie tez czesto bola biodra, a juz najgorzej to mi w nocy przekrecac sie na drugi bok...
Jestescie niesamowite, ja jeszcze nie mam wyprawki dla siebie o tornie mysle, ze bede pakowac na poczatku lub w polowie sierpnia...a chcialabym by dzidzia urodzila sie 4.09...czyli w nasza rocznice slubu
A w sobote udalo mi sie z mezem porozmawiac o wyborze imienia dla malenstwa...i juz mam kilka opcji, ktore nam sie rownoczesnie podobaja
Jak bedzie chlopiec, to:
albo Artur, Rafal, Igor lub Robert...i jestem tu za Igorem
A jak dziewczynka, to:
Karolinka lub Emilka...
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159011 przez ewelinaa
Witam w poniedziałkowy ranek
Wczoraj była taki upał, a my na chrzcinach byliśmy. Obiad i przyjęcie były w domu, masakra jak gorąco było. Na szczęście prawie wszyscy przenieśli się na zewnątrz, więc mogłam siedzieć sobie w altance i bujać się na huśtawce Niby w cieniu, a jak wróciłam do domu to zobaczyłam, że dekolt i ramiona mam czerwone I kolana tez pieką Ja się generalnie nie opalam, i teraz będę głupio wyglądała jak założę bluzkę z dekoltem i tu kawałek opalony, a tu obok białe
Mgiełka - śliczne zdjęcia, ładna kobitka z Ciebie
Agusia - fajne imiona, mi też Igor najbardziej się podoba, a dla dziewczynki Karolina
Wczoraj była taki upał, a my na chrzcinach byliśmy. Obiad i przyjęcie były w domu, masakra jak gorąco było. Na szczęście prawie wszyscy przenieśli się na zewnątrz, więc mogłam siedzieć sobie w altance i bujać się na huśtawce Niby w cieniu, a jak wróciłam do domu to zobaczyłam, że dekolt i ramiona mam czerwone I kolana tez pieką Ja się generalnie nie opalam, i teraz będę głupio wyglądała jak założę bluzkę z dekoltem i tu kawałek opalony, a tu obok białe
Mgiełka - śliczne zdjęcia, ładna kobitka z Ciebie
Agusia - fajne imiona, mi też Igor najbardziej się podoba, a dla dziewczynki Karolina
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159013 przez Agusia83
Ewelina, to masz taki gust jak moj maz...Jemu sie zawsze Karolina podobalo i chce....a ja jestem bardziej za Emilka...ale juz mu wczoraj powiedzialam, ze moze byc Karolcia....moze jestem egoistka, ale czuje, ze to bedzie chlopak i wyjdzie imie na moje...hahaha.....
pamietacie jak ostatnio pisalysmy o problemach jamy ustnej? Ja go od dluzeszego czasu nie mialam, a tu chyba moja buzia sie naczytalam i stwierdzila, ze tez pokaze na co ja stac i od 2 dni bola mnie dziasla...bardzo delikatnie myje zeby, no i zaparzylam juz dzis szalwie i bede plukanki wykonywac...
pamietacie jak ostatnio pisalysmy o problemach jamy ustnej? Ja go od dluzeszego czasu nie mialam, a tu chyba moja buzia sie naczytalam i stwierdzila, ze tez pokaze na co ja stac i od 2 dni bola mnie dziasla...bardzo delikatnie myje zeby, no i zaparzylam juz dzis szalwie i bede plukanki wykonywac...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159015 przez megi2501
Hej,
Cały weekend mnie nie było,a tu tyyyleee do czytania. Zatęskniłam za Wami.
Weekend spędziłam z rodzicami. Świętowaliśmy ich imieninki, więc nic tylko jadłam, jadłam i jadłam:)
W brzuszku 89 cm. To ogólnie mało, jak widzę Wasze obwody, ale ważne, że Julcia rośnie.
Kolejny poniedziałek przed nami U nas deszczowy, więc jest czym oddychać.
Cały weekend mnie nie było,a tu tyyyleee do czytania. Zatęskniłam za Wami.
Weekend spędziłam z rodzicami. Świętowaliśmy ich imieninki, więc nic tylko jadłam, jadłam i jadłam:)
W brzuszku 89 cm. To ogólnie mało, jak widzę Wasze obwody, ale ważne, że Julcia rośnie.
Kolejny poniedziałek przed nami U nas deszczowy, więc jest czym oddychać.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159020 przez ewelinaa
Agusia - mi krwawią dziąsła, kupiłam w aptece pastę Parodontax, w smaku jest ohydna, jak myłam nią pierwszy raz żeby to myślałam, że zaraz wszystko zwrócę A później na tubce zobaczyłam takie śmieszne buźki, że do smaku przyzwyczaję się po ok. 8 dniach, a po 14 to już nie będę chciała innej pasty
A co do toreb szpitalnych - ja nie mam nic, ale liczę, że mała się nie pospieszy i urodzę tak jak planowałam w klinice (oni mogą przyjmować po skończonym 37 tygodniu, bo nie mają oddziału dla wcześniaków), więc nic nie będę kupowała.
Rodzeństwo mojego męża chce kupić dla małej jakiś jeden większy prezent, zastanawiałam się nad leżakiem/huśtawką - podoba mi się taki www.brightstarts.com.pl/index.php?p1562,...maczek-bright-starts albo ewentualnie ten www.brightstarts.com.pl/index.php?p1948,...czek-babelek-do-18kg Co myślicie? Może słyszałyście jakieś opinie? wyglądają ciekawie
A co do toreb szpitalnych - ja nie mam nic, ale liczę, że mała się nie pospieszy i urodzę tak jak planowałam w klinice (oni mogą przyjmować po skończonym 37 tygodniu, bo nie mają oddziału dla wcześniaków), więc nic nie będę kupowała.
Rodzeństwo mojego męża chce kupić dla małej jakiś jeden większy prezent, zastanawiałam się nad leżakiem/huśtawką - podoba mi się taki www.brightstarts.com.pl/index.php?p1562,...maczek-bright-starts albo ewentualnie ten www.brightstarts.com.pl/index.php?p1948,...czek-babelek-do-18kg Co myślicie? Może słyszałyście jakieś opinie? wyglądają ciekawie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez ewelinaa.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159035 przez gosia2324
Witam i ja poniedzialkowo
ewelina fajne te bujaczki, bardzo ułatwiają życie
U nas tez coś się chmurzy, czekam na meza i pryskamy na zakupy.
Noc miałam slabom budziłam sie co trochę ,wiec bez jakiejś kawki z mleczkiem sie nie obędzie
ewelina fajne te bujaczki, bardzo ułatwiają życie
U nas tez coś się chmurzy, czekam na meza i pryskamy na zakupy.
Noc miałam slabom budziłam sie co trochę ,wiec bez jakiejś kawki z mleczkiem sie nie obędzie
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159040 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzieeeeeen doooobry
Agusia moim faworytem jest Artur jak na poczatku nie znalismy plci to wlasnie to imie wybralismy dla chlopca ale Igor rowniez super imie co do imienia dl adziewuszki to nasza najprawdopodobniej bedzie Emilka
Ewcia te lezaczki oba fajne
Mnie cos lewy bok napitala normalnie masakra buuuu
Agusia moim faworytem jest Artur jak na poczatku nie znalismy plci to wlasnie to imie wybralismy dla chlopca ale Igor rowniez super imie co do imienia dl adziewuszki to nasza najprawdopodobniej bedzie Emilka
Ewcia te lezaczki oba fajne
Mnie cos lewy bok napitala normalnie masakra buuuu
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159056 przez ewelinaa
Te leżaczki oba mi się podobają i nie wiem, na który się zdecydować. Będę musiała chyba wybrać się do sklepu, zobaczyć na żywo i wypytać obsługę, który lepszy
Gosiu - to chyba Ty pokazywałaś ten pierścionek ze stópkami, mi tez bardzo się podoba To z allegro? Możesz podesłać link?
Gosiu - to chyba Ty pokazywałaś ten pierścionek ze stópkami, mi tez bardzo się podoba To z allegro? Możesz podesłać link?
Moderatorzy: ilona