BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #159299 przez Pyśkaaaa
Pati cudaśna tabelka :*
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #159300 przez bewipo
No Pati, super :)
13 lata 5 miesiąc temu #159325 przez kasia79
Super Pati! Dziękuję
13 lata 5 miesiąc temu #159326 przez gosia2324
Mgielka (Mam pytanko do Laseczek ktore rodzily, jak po porodzie zrzucic bioderka i w ogole brzuszek, zeby wrocic chociaz do swoich spodni??? Macie jakies sposoby?? ja juz kupilam sobie majtki i spodenki poporodowe modelujace sylwetke ale nie wiem czy to cos da. Oczywiscie bede karmila piersia jak najdluzej )

Ja uwazam ze to kwestia, nie wiem moze genow :)?
Ja juz pisalam ze przytyłam z Kuba 17 kg a schudłam w 2 miesiące 22 kg!
I nic nie robiłam, zadnych diet ani cwiczen. karmilam piersia (9 mies)
Jak Kuba mial miesiac jadlam juz WSZYSTKO łącznie ze smażonym itd, jemu nic nie bylo!

Ale opieka nad maluchem zajmuje mnóstwo czasu, jak nie karmienie to przewijanie, potem dziecko śpi to trzeba sprzątnąć, poprać, poprasować, ugotować i ..... tak w kolko :)
A kilogramki lecą w dół :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #159327 przez Agusia83
Dziewczynki, jak zamawialyscie te witaminki w aptece "dbam o zdrowie" to dostalyscie moze maila, ze zamowienie zrealizowane i wsio czeka do odbioru w aptece?
13 lata 5 miesiąc temu #159329 przez Edyta1986
widze ze i ja sie znalazlam w tabelce mimo ze sie nie udzielam na forum bo ja jakos tak nie lubie nie wiem czemu ale czytam was codziennie i jestem na biezaco. A nasz dzidziolek bedzie synusiem i bedzie Wojtuś, ostatnio bylismy u lekarza i wazy 1900g i jest ulozony juz glowkowo takze wszystko jest ok :)
Pozdrawiam :)
13 lata 5 miesiąc temu #159332 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Dziewczynki, jak zamawialyscie te witaminki w aptece "dbam o zdrowie" to dostalyscie moze maila, ze zamowienie zrealizowane i wsio czeka do odbioru w aptece?

do mnie dzwonili z apteki, ze juz jest przesylka.
Edyta fajnie ze jests, Grauluje Wojtusia :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159333 przez Agusia83
Pati, piekna tabelka :laugh:

Gosia, dzieki za odpowiedz :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #159334 przez pati-m
Edyta - to super, że Wojtuś zdrowy :)
I już oczywiście uzupełniam tabelkę :)
13 lata 5 miesiąc temu #159336 przez gosia2324
Pati jak zobaczylam ta tabelke to ciarki mi przeszly po plecach, matko niedługo zaczniemy ja uzupełniać datami porodow :ohmy: :woohoo: :kiss: :blink: :side: :S
13 lata 5 miesiąc temu #159337 przez pati-m
Ciekawe, która z nas będzie pierwsza :) Bo przecież termin z OM niczego nie przesądza :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #159347 przez bewipo
Agusia83 napisał:

Do mnie nigdy nie dzwonią, ani maila nie przysyłają. Idę na 2, 3 dzień od zamówienia do apteki i zawsze wszystko czeka.
13 lata 5 miesiąc temu #159348 przez kasia79
Gosiu ja tylko dostałam maila że zamówienie zostanie zrealizowane w ciągu 24-72 godzin in po 2 dniach zadzwoniłam do apteki czy zamówienie już doszło. Nie było żadnych problemów, zapytałam jaką mają cenę tych witamin gdybym nie zamówiła przez neta, powiedziała że kosztują 33 zł, więc nam się udało.
13 lata 5 miesiąc temu #159351 przez mgielka22
Ojj Gosiu mam nadzieje ze sie sprawdzi to wszystko ze tak szybko sie spada z wagi, bo szkoda by mi bylo wywalac tyle spodni i uzupelniac garderobe na wieksze:) dziekuje za odpowiedz:)

Megi ja bylam w 28tc na 3D 2 raz ponoc do 32 tygodnai mozna zrobic i naprawde warto, wprawdzie wtedy lekarz skupia sie na przeplywach w pepowinie tym jak dziecko przybiera na wadze, ale ogolem tez pokaze buzie, serduszko, potwierdzi plec. Ja nie zaluje ze poszlam a mala byla juz duza bo jak na 30 tc (jest 2 tyg do przodu) polecam:) a na plytce zawszew fajna pamiatka, usmiechnela sie do nas i puscila buziaka i to bylo mega przeslodkie :D

Ale super ze mamy tabelke :D ja bym chciala rodzic albo wp olowie wrzesnia albo 23 :) moze sie sprawdzi :P
13 lata 5 miesiąc temu #159367 przez monika1984lodz
tabelka suuper :) i rzeczywiscie niewiele czasu nam zostalo :ohmy:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama