- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159756 przez pati-m
Mała - piękne te ubranka! Ale podoba mi się też strasznie to, na czym leżą - nie wiem czy to kocyk czy kołderka, ale jest prześliczne No i super plecak dla małego podróżnika
Gosia - właśnie! Rzeczy na wyjście! Wszystko mam na liście do spakowania, ale o tym nie pomyślałam! Wróciłabym w koszuli! Nie wiem czy dodawałyście na tych listach pomadkę ochronną do ust? Nie po to żeby się "błyszczykować" jak mówią moje maluchy z przedszkola, tylko taką najzwyklejszą bezbarwną, bo wszystkie mamuśki, które rodziły mówią że strasznie usta schną i pękają podczas porodu i nawet picie wody nie pomaga, a posmarowanie taką zwykłą pomadką przynosi ulgę. Więc ja profilaktycznie dopisałam do listy - dużo miejsca nie zajmie
Gosia - właśnie! Rzeczy na wyjście! Wszystko mam na liście do spakowania, ale o tym nie pomyślałam! Wróciłabym w koszuli! Nie wiem czy dodawałyście na tych listach pomadkę ochronną do ust? Nie po to żeby się "błyszczykować" jak mówią moje maluchy z przedszkola, tylko taką najzwyklejszą bezbarwną, bo wszystkie mamuśki, które rodziły mówią że strasznie usta schną i pękają podczas porodu i nawet picie wody nie pomaga, a posmarowanie taką zwykłą pomadką przynosi ulgę. Więc ja profilaktycznie dopisałam do listy - dużo miejsca nie zajmie
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159757 przez pati-m
Mała - piękne te ubranka! Ale podoba mi się też strasznie to, na czym leżą - nie wiem czy to kocyk czy kołderka, ale jest prześliczne No i super plecak dla małego podróżnika
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #159770 przez Mała
pati-m to jest becik. mąż osobiście wybierał, ja nie miałam nic do powiedzenia
MartaM najważniejsze, że Maja zdrowa, a troszkę więcej odpoczynku, mniej spalania kalorii i mała nadrobi. Pamiętam, że moja kuzynka też tak miała, córeczka jakimś olbrzymem się nie urodziła, ale wszystko jest ok.
Gosia a może duże klocki.
U nas dzisiaj upał nieziemski, moi już na plaży,a ja dalej rozpływam się na kanapie.
MartaM najważniejsze, że Maja zdrowa, a troszkę więcej odpoczynku, mniej spalania kalorii i mała nadrobi. Pamiętam, że moja kuzynka też tak miała, córeczka jakimś olbrzymem się nie urodziła, ale wszystko jest ok.
Gosia a może duże klocki.
U nas dzisiaj upał nieziemski, moi już na plaży,a ja dalej rozpływam się na kanapie.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159775 przez Pyśkaaaa
hej
Martusia oszczedzamy się koniec z jeźdzeniem na budowe Majeczka najważniejsza
Monika cieszę się że Malutka zdrowo rośnie ja tez mam tylko 6 na plusie
Mała cudasne te ubranka
Slowiczku moj niestety tez chwile pomasuje ale ciągle mi mało
dziewczyny od rana gdzies na osiedlu piesio tak przeraźliwie piszczy ja nie wiem co oni mu robia ale jak znajdę to uduszę...
Martusia oszczedzamy się koniec z jeźdzeniem na budowe Majeczka najważniejsza
Monika cieszę się że Malutka zdrowo rośnie ja tez mam tylko 6 na plusie
Mała cudasne te ubranka
Slowiczku moj niestety tez chwile pomasuje ale ciągle mi mało
dziewczyny od rana gdzies na osiedlu piesio tak przeraźliwie piszczy ja nie wiem co oni mu robia ale jak znajdę to uduszę...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159781 przez pati-m
Zobaczcie dziewczyny na co się natknęłam www.widelec.pl/widelec/1,111642,9744738,...ejce_do_lekarza.html
Według mnie idealnie się zgadza i pasuje do naszej polskiej rzeczywistości
Miłego czekania w kolejkach do lekarza Mnie to jutro czeka, bo mimo, że wizyta na konkretną godzinę to i tak zawsze swoje muszę odsiedzieć
Mała - no to pogratulować męża, który ma taki świetny gust
Według mnie idealnie się zgadza i pasuje do naszej polskiej rzeczywistości
Miłego czekania w kolejkach do lekarza Mnie to jutro czeka, bo mimo, że wizyta na konkretną godzinę to i tak zawsze swoje muszę odsiedzieć
Mała - no to pogratulować męża, który ma taki świetny gust
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159787 przez slowiczek
Maja jest mniejsza bo ona tak caly czas sie rusza przeciez to i za duzo spala kalorii, mowie Wam
Mnie sie dzis snil porod, Natalka wazyla 2700 i miala mnostwo wlosow na glowie tylko w snie nie moglam urodzic lozyska i mi jakas szczote chcieli wlozyc do srodka
Mala - slodkie ubranka
Mnie sie dzis snil porod, Natalka wazyla 2700 i miala mnostwo wlosow na glowie tylko w snie nie moglam urodzic lozyska i mi jakas szczote chcieli wlozyc do srodka
Mala - slodkie ubranka
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159815 przez megi2501
Maja będzie zgrabna i szczupła po mamusi. Niech się Jej nie czepiają!
Martuś, a Ty się oszczędzaj!
Ja też miałam durnowaty sen. Szkoda gadać. Ale chyba to normalne na tym etapie ciąży. Dobrze, że w ogóle jeszcze śpimy
Ale Wy już wszystko przygotowane macie! Nawet ciuszki dla siebie do szpitala Ja spakuje Torbę za jakieś trzy tygodnie. Wierze, że nic się wcześniej nie wydarzy. Mam nadzieję
Martuś, a Ty się oszczędzaj!
Ja też miałam durnowaty sen. Szkoda gadać. Ale chyba to normalne na tym etapie ciąży. Dobrze, że w ogóle jeszcze śpimy
Ale Wy już wszystko przygotowane macie! Nawet ciuszki dla siebie do szpitala Ja spakuje Torbę za jakieś trzy tygodnie. Wierze, że nic się wcześniej nie wydarzy. Mam nadzieję
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #159835 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
MAla sliczne te ubranka
Bewipo jesli tylko masz ochote ponarzekac to narzekaj:)
Musze sie ogarnac na jakies zakupy, a jest tak duszno, ze pewnie zajmie mi to wieeele czasu
Bewipo jesli tylko masz ochote ponarzekac to narzekaj:)
Musze sie ogarnac na jakies zakupy, a jest tak duszno, ze pewnie zajmie mi to wieeele czasu
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona