BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #175163 przez monika1984lodz
MArta napisala:Przepraszam, ze nie napisalam, ale spedzilamm caly dzien w kolejce, jak wrocilam poszlam odrazu spac bo tak zmeczona bylam... a dzis nie mam internetu i maz mial wam wszystko napisac ale pewnie nie mial jeszcze okazji...z nami wszystko dobrze,za dwa tygodnie mam sie zglosic , jesli roznica 3 tygodni sie nie powiekszy to nie ma sie czym martwic :) Pozdrawiam i nie nie moge sie doczekac jutra jak wreszcie bede miala internet i dostep do forum

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #175170 przez basia89
hej dziewczyny :)

ja dzisiaj tylko na chwilę bo nie najlepiej się czuje :( całe krocze i brzuch mnie boli :( chodzić nie mogę zbytnio, leżeć też nie bo mnie już plecy od tego bolą. sama juz nie wiem co mam ze sobą zrobić. a brzus ani na cm się nie obniżył. i coś mi się wydaje że małemu nie będzie się spieszyć i przyjdzie na świat po terminie.

chyba się położe jednak. miłego dnia :kiss: :kiss:

to dobrze że marta napisała :) czyli wszystko jest ok :)
13 lata 4 miesiąc temu #175171 przez mYSZA
Basia, a czy aj dobrze widze, ze Ty masz ślub zaraz po porodzie???? hardcorowo!

a macie tak dziewczyny, że Wam czasem krocze tak drga jakby małe trzesienie ziemi było? tak delikatniutko? ja tak mam już chyba z tydzien!

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #175174 przez monika1984lodz
Mysza mialam to samo napisac hehhe :) smieszne uczucie, moze to Nunulka ma takie trzeotki....

Wogole to dzisj w nocy tak mnie brzuch zabolal jak bym zyletek sie nalkala :( nie wiem co to bylo, ale ostatnio coraz czesciej mam takie uczucie

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #175175 przez basia89
nie zaraz po porodzie a jakiś miesiąc później :P no tak jakoś wyszło :) ale to będzie mała uroczystość więc termin jakoś ważny nie jest :) ważne że już będziemy razem jako rodzinka :)
13 lata 4 miesiąc temu #175177 przez mYSZA
ciekawe skad to trzesienie- może główką rozgarniają juz wyjście?

a ja mam ostatnio znowu nudnosci z pierwszego trymestru- brrrrr

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #175179 przez monika1984lodz
JAk w poniedzialek jechalam na wizyte do gina to po drodze musielismy sie zatrzymac na stacji benzynowej bo musialam pawika puscic, az lekarz sie smial jak mu powiedzialam, ze mi pierwszy trymestr wrocil :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #175189 przez bewipo
Hej dziewczyny.
Agusia ja mam tak samo z biodrami, już stwierdziłam, że chyba nie będę chodzić spać ;)
Zgagę też mam na wieczór zawsze i czasem mnie jakieś mdłości biorą. Ale to chyba przez te nasze duże maluchy, pewnie czasem przyduszą jakieś narządy.
A hormony to już mi padły na głowę całkowicie, wczoraj mąż wrócił z pracy, a ja cała zabeczana. On już przestraszony, że jestem na niego zła, bo wrócił 20 min później... Ale nie, ja się rozbeczałam, bo mamie się nie spodobał kolor wózka jaki wybraliśmy :D No nic, wybraliśmy inny dla świętego spokoju, co prawda mi to i tak nie robi jaki będzie kolor.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #175211 przez gosia2324
ewelinaa napisał:

Dzień Dobry :)

Mysza - ale masz wyobraźnię, świetny pomysł na rocznicę, mąż na pewno będzie zadowolony :woohoo:

Śliczne staniki pokazujecie, ja zamówię sobie w szkole rodzenie z firmy Alles Mama - mają na miejscu różne rozmiary i wzory, można zmierzyć i zamówić. I cena też korzystniejsza niż przez internet.
Zastanawiam się nad tym: www.lovemum.pl/products/biustonosz-alles-mama-dream
W SR zapłacę za niego 55 zł :silly:

Dziś jest zdecydowanie chłodniej i wybieram się po ostatnie zakupy:
prześcieradła, pieluszki pampers oraz mleczko modyfikowane :) I już będę miała WSZYSTKO ;) I będę GOTOWA :woohoo:

Ewelina po co Ci mleko ???? :ohmy:
Przeciez bedzie w piersiach ! :)
13 lata 4 miesiąc temu #175212 przez Agusia83
Oj Bewipo, a to Twojej mamie sie nie spodobal kolor wozka, czy tesciowej? Ale kochana, Ty sie tym nie przejmuj, przeciez to Wasze dziecie i Wasze decyzje...glowka do gory...i prosze mi tu nie plakac....
13 lata 4 miesiąc temu #175217 przez slowiczek
bewipo, to przecież Wam się ma podobać a nie mamie...w moje wybory na szczęście nikt nawet nie próbuje się wtrącać, bo i tak wszyscy wiedzą, że nie pozwolę sobie wejść na głowę :D

ja też mogłabym sobie ponarzekać co mnie boli ale nawet nie zaczynam :P
13 lata 4 miesiąc temu #175220 przez gosia2324
Agusia GRATULUJE 9 miesiaca :)
Za tydzień do Was dołączam :silly:

Bewipo dziewczyny maja racje !!!!
Nia dawaj sie, a na pewno nie jesli chodz o wybory dotyczące dziecka ...
Granica babć jest cieniutka i niech siedzą po swojej stronie a wy po swojej !!!! :blink:
13 lata 4 miesiąc temu #175230 przez beti
Pyska...on jest miękki, ale trzyma ładnie, więc się nie stresuj dziewczyno :D
13 lata 4 miesiąc temu #175232 przez mgielka22
Czesc dziewczyny w srode i juz polowe tygodnia kolejnego :kiss:

Ja dzis rano bylam w lab na bad moczu i morfologi, ale wyniki dopiero za tydzien se wezme jak do lekarza bede jechac bo nie oplaca mi sie jechac cale miasto ;)

Mnie tez boli krocze i czuje sie jakby walec mnei przejechal i doslownei czuje jak mi sie ta poszerze wszystko na dole jakby mala juz sie wpasowywala w kanal rodny... nie wiem gdzie jej sie tak spieszy :P

Dzis nie mam zadnych planow, mam mega spiocha i lenia razem, ale mama dzis jest w domu wiec nei bedzie mi sie nudzic :P czekam na miarke wzrostu bo zamowilam na allegro :D

Bewipo popieram Gosie i reszte dziewczyn, nie daj sie zadnej babci!!! To Wasze dziecko i wasz wybor jak im sie cos nei podoba to maja problem wazne by Wam sie podobalo ;)
13 lata 4 miesiąc temu #175234 przez gosia2324
Dziewczyny, a piersiami sie nie martwcie ...
Nawet jak będziemy je podtrzymywać betonowymi podpórkami to i tak ... oklapną :(
Moje teraz po 2 ciazy to chyba bede mogla w kieszeniach upychac :(

A kiedys byly takie ładne 75 B :dry: :dry: :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży