BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #175238 przez beti
Bewipo, ale to Ty będziesz z tym wózkiem chodziła, nie daj się dziewczyno....
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #175240 przez slowiczek
wiadomo, że po ciąży biust się zmienia, ale dobry stanik to podstawa...z tym, że jakieś 90 % kobiet ma źle dobrany rozmiar :D
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #175242 przez gosia2324
Mi po porodzie to sie piersi zmienialy chyba co tydzien :angry:
Jak szlam na wesele do mojego brata miesiąc po ur Kuby to musialam uszyc sukienke rozmiar 38 w pasie a w biuscie rozmiar 44 :silly:
Plakac mi sie chcialo, ale zostawialm ja na pamiatke :)
13 lata 4 miesiąc temu #175253 przez Pyśkaaaa
no właśnie tez mi sie wydaję że dobry stanik to podstawa dlatego chcoiałabym do karmienia porządny ale chyba oszaleje bo albo nie ma rozmiaru albo same miekkie robią wrrr...
13 lata 4 miesiąc temu #175255 przez mYSZA
nie podoba mi się zdjecie tej babeczki w ttym biustonoszu dla mam. Wygląda jakby w życiu nie rodziła- idelane małe piersi, płaski brzuszek, zero rozstępów. aż mnie zdołowało to zdjecie!

jak mam przetłumaczyć szwagierce że jestem w zagrożonej ciąży i nie chcę iść do nich na wesele? że nie chcę leżeć na jakimś leżaku żeby się wszysyc na mnie gapili? że będę ryczeć jak wszyscy będą tanczyć a ja będę musiała leżeć? że jak urodzę na jej weselu to mnie potem zamorduje?

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #175262 przez mYSZA
ej a co myślicie żeby zamias bielizny kupić takie cos?

www.dladwojga.pl/lamour-romantyczna-gra-...kochanych-p-186.html

mój Sławek uwielbia gry ;P

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #175269 przez Pyśkaaaa
Mysza masz rację z tymi Paniami
13 lata 4 miesiąc temu #175299 przez basia89
wy to dziewczyny nie macie na co narzekać :) ja to mam mega brzuch i cały od dołu w rozstępach :( już nawet patrzeć nie mogę na to. a od początku sie kremami itp smarowałam a to chyba nic nie dało. więc nawet teraz zdjęć sobie nie robie. żeby się nie dołować :( a tylko ciągle się smaruje, może więcej już mi nie wyjdzie. zobaczymy.

a mam do was pytanie :) po czym można poznać że brzusio już opadł????

a wszędzie modelki to panie które są zagłodzone, a takiej już normalnej to dawno w żadnej reklamie czy na zdjęciu nie widziałam ;)
13 lata 4 miesiąc temu #175302 przez mYSZA
tj mi się wydaje, że w ogóle już na stronie dla KARMIACYCH MATEK takie zdjecie to w ogóle fou pau na maxa!

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #175304 przez monika1984lodz
Przyszedl!!! przyszedl!!! Jest!!! JEste!!! wozek !!!!!! Wlasnie go zmontowalam z mama hihihi i teraz nie mam sie jak w domu ruszyc :P :blink: :silly: :silly: :silly:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #175307 przez mYSZA
hehehehe, ale emocje;P to co będzie jak urodzisz???

a swoją drogą- masakrycznie dużo miejsca zajmują te wózki!

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #175312 przez monika1984lodz
No Myszka masz racje, az strach sie bac co to bedzie jak rodzic zaczne hihi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #175322 przez pati-m
Hej dziewczynki!
Nareszcie udało mi się Was nadrobić :)
Wróciliśmy znad tego morza wczoraj wieczorem, ale strasznie byłam padnięta i od razu po prysznicu poszłam spać. Nie obyło się bez niespodzianek. Pisałam Wam, że dopadł mnie na wyjeździe jakiś wirus i wymiotowałam przez całą noc, a potem cały dzień przeleżałam z obolałym żołądkiem. No i dzień przed wyjazdem to samo dopadło mojego męża! Leczyłam go jak mogłam, ale też swoje wycierpiał i wracał z bólem żołądka :( Właśnie wstawiłam rosołek dla niego żeby taki delikatny obiad miał.

A tak poza tym to dziś mam wizytę i już nie mogę się doczekać :) Wyszły mi jakieś bakterie w moczu i zastanawiam się co powie lekarz, ale nie ma co się zamartwiać na zapas. Cieszę się, że podejrzę małego, no i jadę potem do mamy odebrać wózek bo przyszedł na jej adres :)

Zdjecia brzuchalków rewelacyjne! No i najważniejsze, że same dobre wieści po wizytach :)

Buziaki dla wszystkich! :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #175329 przez monika1984lodz
Witaj PAti :kiss: :kiss: dobrze, ze juz jetses :) kciuki za wizyte oczywiscie beda trzymane. Pozdrow meza od Nas to moze mu sie milo zrobi :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #175332 przez bewipo
Dzięki dziewczyny. Normalnie mi się nikt nie wtrąca i moja to też tak tylko delikatnie, a ja się przejęłam. Generalnie na kolorze wózka to na prawdę mi nie zależy, więc wybraliśmy inny i nawet bardziej mi się podoba, więc nie ma tego złego... :)
monika no teraz spacerki po domu możesz cwiczyć :) fotkę nam wrzuć
mysza taka gra super pomysł :)
pati daj znac po wizycie i fotke wózka też wklej :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia