- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
jussstys super ze tak sitowaliście pół roczku...
mój Matek jeszcze nóżek nie je tylko się nimi bawi ale pani na gimnastyce powiedziała że jak na 3 miesiące w szelkach to i tak sobie ładnie radzi:)obraca sie na plecki i na brzuszek i czasem dźwiga na raczkach a ostatnio ciagle podnosi głowe gdziekolwiek lezy:)
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mój synek codziennie budzi mnie o 6.30 , dzisiaj już mąż z nimi wstał ( Luśka wstaje jak Jasiek się budzi ) i ja mogłam chociaż do 8 pospać
Wczoraj Jaś skończył pół roczku i z tej okazji ugotowałam mu zupkę z brokułami , którą zjadł bardzo szybko i z wielkim apetytem Dodatkowo ładnie już siedzi i czołga się do tyłu , teraz mogę go tylko na chwilkę zostawić i to zapiętego jakimiś pasami!!!!!
Justyś dużo zdrówka dla Juleczki :*
patys nie pomogę bo ja dodaje zwykła kasze mannę
Miłej niedzieli
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Patys ja kupiłam zwykłą kaszę manne, bo chyba tu na forum, któraś tak napisała. Zrobiłam na wodzie i dodałam do zupki, tylko mniej niż było napisane.
Chciałam rozrzedzić mu zupę żeby pił z butelki,bo on kompletnie nic nie je. wypił 20 ml z butelki, to rekord jak na niego. Nie wiem jak to będzie jak będę w pracy.
Wolałabym żeby jadł łyżeczką, ale najpierw chcę żeby w ogóle jadł coś innego niż cyca
Madzia świetnie, że się rozerwałaś. Ja ostatnio zrezygnowałam ze spotkania z koleżankami. A to dlatego, że wracam do pracy, wiec chcę jak najwiecej być z Filipem.
Filip też dość wcześnie wstaje, ale gdzieś ok. 7, tylko, że wieczorami późno chodzi spać, bo ok. 22, no wcześniej nie chce spać i nie pomogło nic, ani przetrzymywanie, ostatniej drzemki, ani lulanie, no nie wiem już co mu wymyślać.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
Matek już spi zasypia ostatnio o 19 a budzi sie po 6 oczywiscie w ciagu nocy budzi sie jeszcze milion razy:)sle ciesze sie ze od 19 mam już ciszę:)pewnie mu sie znowu przestawi to za jakiś czas ale on ogólnie później niż o 20 raczej nie zasypiał...
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Pola fajne te gryzaczki, mój chrześniak miał coś takiego i sobie memlał jabłuszko, jak już zaczęłaś wprowadzać, to porządnie, całe jabłko!
Justyss sto lat dla córeczki!
Aniu rozumiem Cię, bo też miałam wielkie opory co do tego wyjścia, a Mała to czułą i popłakiwała, więc myślałam, że jej coś jest, więc mąż i znajomi prawie mnie na siłę z dumu wygnali i okazało się, że mieli rację, bo jak tylko wyszłam, to mąż uspał Natalkę, a potem ją zabawiał cały czas aż nie miała czasu na tęsknotę.
Sandra oby Bruno miał coraz częściej takie nocki, ja też się dziś wcześniej położę, bo ostatnią noc to spałam jakieś 3-4 godzinki i jeszcze mnie coś na dodatek bierze, chyba jakiś wirus:( bo męża też bierze, a w zesżłym tyg. byliśmy u moich rodziców, którzy zaraz po naszym wyjeździe zachorowali, oby tylko Natalka nie zachorowała...
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Oliwier chodzi spać między 18 a 19, próbuję go trochę później kłaść, żeby mi o 17 nie spał na noc jak czas zmienią, bo pewnie o 4 będzie wyspany
A dzisiaj mi się do gruszki przyssał
Patys, myślę, ze kaszkę lepiej do owoców dać, bo obiadki ze słoiczków i tak są dosyć gęste.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
na ten gryzak właśnie poluje ale nie ma u mnie nigdzie w sklepie.
Jak przestawią godz to dopiero bałagan się zrobi ze spaniem naszych maluchów. Zobaczymy jak to będzie.
Młody spakowany wszystko uszykowane:-) przed nami wielki dzień ! Straszne wrócić po soku do pracy. Zadam żeby mi macierzyński do roku też przedłużyli
- Ptysiulek
- Wylogowany
- gaworzenie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
PolaL,
ja też mam taki gryzaczek z Canpolu, od razu dokupiłam te siateczki. W tygodniu będziemy próbować.
U nas Mały zasypia gdzieś koło 19, ale codziennie budzi się o 6. Zostanawiam się jak można mu przestawić pory spania, żeby chociaż do 7 pospał.
26joanna,
jak gotujesz dla Jasia zupkę brokułową?Bo ja właśnie chciałabym zacząć sama Jasiowi gotować, ale nie wiem od czego zacząć.
Makrelcia,
my mamy z Jasiem taki rytuał,że po kąpieli czytamy sobie albo wierszyki, alo bajeczkę. Jasio to uwielbia!
Madzia,
u nas kupki też są już "dorosłe".
My do karmienia mamy krzesełko Chicco Polly 2 w 1.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
makrelcia ja na razie tak tylko spytałam bo nie mam zamiaru podawac mu kaszki jako osobny posiłek na razie bede tylko do gotowego jakiegos jedzonka dodawać...ale tak sie chciałam dopytac czy na swoim mleku mozna ja rozrobic i zjesc jak już bedzie doroślejszy i oswojony z glutenem:)
a i u nas kupki tez juz konkretniejsze:)
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Ptysiulek, dobrze, ze jest ok z Jasiem Ja wczoraj kupiłam pierwszą książeczkę, ale Oliwier woli ja jeść niż "czytać"
Co do gryzaczka zamawiam taki z Allegro, bo u nas w sklepach też nie można dostać.
allegro.pl/hit-najlepszy-gryzak-do-owoco...ama-i3103856642.html