- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
A z chustą bardzo dobry pomysł. Całkiem zapomniałam , że ją mam
Ciekawe tylko czy Jerzol będzie chciał w niej spacerować
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Siteczko twój mały to pulpecik
Ja byłam wczoraj u lekarza,min. ważyłam Filipa, bo jest mały. Waży 7900, więc nie za dużo jak na 9 miesięcznego chłopca,ale pani doktor powiedziała, że widocznie będzie mniejszy facet, bo i my do wielkich nie należymy, ( tylko ja za gruba) Jak na chłopca to trochę nie dobrze, że będzie nie duży,ale zrobię wszystko żeby nie miał kompleksów z tego powodu
Pomyślałam też o chuście na wakacje,ale spróbuję ponosić go tyłem, jeszcze w ten sposób nie robiliśmy, jakoś wkładanie do chusty tyłem na plecy jest trudniejsze.
Dziś miałam fatalną nockę, Filip koło północy obudził się z płaczem i z przerwami płakał przeszło godzinę prężąc się przy tym jakby bolał go brzuch, nie wiem czy zjadł coś niedozwolonego? Teraz jest ok.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ania Faktycznie mała kopia tatusia ten mój synek :)A Fifuś może jeszcze nadrobić jak będzie starszy i wystrzeli jak dąb
Mam mega zgryz z sukienką, w lipcu idę na wesele mojej kuzynki. Połowa ludzi będzie z Londynu i będą elganccy i piękni A ja nie dość, że grubas to jeszcze nie mogę znaleść sukienki Jutro jadę na ciąg dalszy poszukiwań. Najgorzej nie lubie swoich ramion których nie ma jak ukryć latem i właśnie się zatsanawiam czy nie zainwestować w zabiegi ultradźwiękami bo na gruponie jest oferta super. Tylko nie wiem czy to coś faktycznie pomoże Ale chyba się skuszę
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
siteczko piękne zdjęcia znad morza aż pozazdrościc
agnesssa jak tylko znajdziesz suknie to od razu wstaw zdjęcie:)my idziemy na wesele w sierpniu wiec jeszcze mam duzo czasu na poszukiwania...
miłego dnia:)
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Lodyńczykami się nie martw, myślisz, że oni tacy eleganccy, bo mieszkają w Londynie????
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
www.groupon.pl/oferty/trojmiasto/Pracownia-Fryzur/22520963 możne na te ramiona zadział chociaż trochę
Nie martwi mnie to, że są z Londynu Nie znam ich osobiście ale po zdjęciach na fb widac że mają gust itp, a martwi mnie to że moja kuzynka wiecznie im o mnie opowiada głupoty
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Hanias Jeszcze mi się przypomniało - nie pamiętam co je Twoja Hania, ale jeśli kaszki, słoiczki to najlepiej kup na zapas, tutaj kompletnie się nie opłaca... bo np kaszka co najmniej 3 zł drożej a słoiczki min 1 zł, a już nie wspomnę jak mi się udało w Krakowie kupić na promocji to oszczędziłam sporo więcej
Kasia Co do piasku, Tymek nie raczkuje, więc da się go upilnować, raz pozwoliłam mu się pobawić w piasku, to fajnie w rączkach przebierał ten piasek i oczywiście nie obyło się bez zjedzenia, ale na szczęście w niewielkich ilościach
Co do chusty tez nie wiedziałam jak zareaguje, bo w końcu chyba z pół roku jej nie używaliśmy, ale odziwo mu się podobało Rozglądał się na wszystkie strony i szczęśliwy że jest noszony i na dodatek u mamusi Wózek owszem bardzo pojemny, a tak to ja i mąż plecaki plus do ręki leżaczek, parawan i dajemy radę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
A jak wasze dzieciaki zniosły podróż? Jechaliście w dzień czy w nocy ? Mamy prawie 400 km do przejechania i zastanawiam się jak to nam pójdzie.
Jeszcze jakieś dobre rady co zabrać dla Małego nad morze ?
Jerzol ma 9,5m-c i waży 9,8kg. Też przystopował z wagą. Teraz chyba znowu rośnie bo wydaje mi się coraz szczuplejszy. Muszę go z ciekawości zmierzyć.
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
U nas dzisiaj ciepło, ale coś pochmurnie, tak więc z opalania nici ale już wystarczająco mnie opaliło, jak na to że w zeszłym roku mnie słońce za bardzo nie widziało z racji ciąży
Co do tego co zabrać hmmm my jesteśmy bardzo zadowoleni z "półnamiotu" na plażę który nie tylko ochroni od wiatru, ale przede wszystkim od słońca, a maluch ma gdzie buszować bawiąc się
Kolejna sprawa to coś na komary i inne owady, najlepsze są takie plasterki które można przykleić do wózka, ubranka. My zauważyliśmy komary dopiero przed wczoraj wieczorem i właśnie wieczorami się ujawniają
Jak coś mi się przypomni to napiszę
Jeżeli chodzi o podróż to my jechaliśmy w dzień... wyjechaliśmy z Krakowa w piątek koło 10:10 mieliśmy jeden postój na obiad w IKEA we Wrocławiu to jest jakieś 270 km następnie jechaliśmy dalej kolejne 270 km i mieliśmy nocleg u szwagierki, u niej byliśmy 18:10 więc równie 8h byliśmy w drodze i w tym ok 1h postój W sobotę wyjechaliśmy ok 10:30 i mieliśmy 288 km jakoś po 14 byliśmy na miejscu, bez żadnych postojów. Tymek super był na jazdę, bo większość przespał! Stąd tylko 1 postój w pierwszy dzień... Specialnie rano wyjechaliśmy w miarę szybko po jego śniadaniu, bo wtedy ma najdłuższą przerwę w jedzeniu. Wszyscy nam odradzali jazdę w dzień, że lepiej w nocy itd. Ale nam poszło bez problemowo więc w ten sam sposób wracamy.
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Makrelcia -udanego urlopu
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Nie pisałam bo małej szedł ząbek i znów gorączkowała. Ślina jej leciała z dobry tydzień a jak zaczął wychodzić ząbek to doszły smarki. Tragedia. Nie wiem już co gorsze lecące czy te gęste co nie idzie niczym odciągnąć. Mała się denerwuje że nie może cyca ssać a mi ręce opadają. No ale idzie ku lepszemu bo druga górna jedyneczka się przebiła i mamy juz 1-neczki w komplecie
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.