- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Maks też lubi swoją nianię, chociaz od kilku dni się bardzo mamusiowy zrobił, przytula się często i marudzi jak go oddaję komuś, nawet tata nie jest fajny Mam nadzieję, że to tylko ten syndrom 8 miesiaca i mu to przejdzie
Pokaże Wam jak śmiga Maks, normalnie nie nadążam za nim
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
jutro powinnam być w pracy wg grafiku tylko od 7-9 ale ponieważ jest zakończenie to będe do jakies 18..no i oczywiscie za darmo:)
ja jade tylko nad jeziorko na 4-5 dni a potem u tesciów na wsi bedziemy siedzieć...zaraz zmykam z Matim do Kościoła bo jest Msza pożegnalna dla przedszkolaków tzn kończąca rok szkolny....a nie ma kto z nim zostać więc idziemy razem mam nadzieję że bedzie grzeczny chociaż w niedzielę jak chodzimy jest super:)
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Agnessa Maksiu faktycznie super zasuwa. My mamy trochę inne pchanko ale Gabi tak samo nauczyła się popychać.
Jutro wybieramy się w końcu na szczepienie, ale czy zaszczepią niby nic Gabi nie dolega ale może za gorąco ...
Ale gorąco, roztapiam się. A co tam u was
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Agnessa mój zabytkowy komputer pozwolił mi obejrzeć filmik tylko do połowy, ale widzę, że Maksiu super chodzi i pewnie już niedługo sam pójdzie
Chasiami Alicja w tej grzyweczce wygląda uroczo
Sandra znam ten ból z komputerem... nam niecały miesiąc temu padł laptop i to akurat teraz jak miałam kończyć moją pracę mgr :/ tak więc teraz męczę się na takim wysłużonym sprzęcie, który co chwilę się wyłącza, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma a w przyszłym miesiącu może uda nam się już naprawić laptopa
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Dziś Filip siedzi z chrzestną i ją uwielbia. To niesamowite. Nie ma wiezów krwi,a Filip ją uwielbia
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Ala słodka i kawał kobity z niej. Widzę, że od Filipa duuuuużo większa
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patys faktycznie dużo pracy Ale już za chwilę wakacje
PolaL U nas też tak gorąco Powodzenia ze szczepieniem
Chasiami super zdjęcia Alusia urocza
Czajusiątko wierzę, że cały dzień samemu z dzieckiem to też nie jest super, człowiek bardziej zmęczony niż jak w pracy posiedzi.... ale masz córeczkę przy sobie Ja mogłabym pracować tak ze 3h dziennie i by było ok
Ania fajnie, ze taki kontakt z chrzestną ma Filipek A wrzucanie filmików jest proste. Najlepiej mieć konto na gmailu bo to się łączy z you tubem i jak jest się zalogowanym to wystarczy wejść na stronę you tuba i od razu widać ikonkę z hasłem prześlij filmik
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sandra85 my wlasnie wrocilismy z Polski, lot minal ok – wybralismy bardzo wczesne godziny, wiec start i polowe lotu zawsze przesypial, jak wracalismy to bardzo plakal przy znizaniu i ladowaniu (czyli moze max.10 minut), ale to pewnie przez cisnienie i bol w uszach (plus niewyspanie, bo spal sobie ale obudzil go komunikat pilota), ale nie chcial nic pic – ani z piersi ani z niekapka i tak dobrze, ze to tak krotko trwalo- lecialo tez dziecko moze 2,5-letnie i przeplakalo polowe lotu… jak dlugo leci sie z Hiszpanii ?
Madzia7 – gratuluje wydania zestawu gier! Super pomysl a dzieciom sie takie rzeczy podobaja i same nie wiedza kiedy ucza sie czegos nowego – ja tak nauczylam kuzyna kolorow i ksztaltow po ang – tez wlasnie wymyslilam gre planszowa i najpierw razem ja robilismy a potem gralismy i w mig sie wszystkiego nauczyl, no i mial zajecie na dlugi czas
U nas tez upaly i taki skwar, ze nie ma czym oddychac, Yasko w samch body a tez spocony... ale dzis juz burza przeszla
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byliśmy kilka dni temu u lekarza z tą pupą, bo już mi szkoda było Maksia zwłaszcza w te upały Mam mu smarować maścią Clotrimazolum, powiedziała, że mogło być tak, ze po jakiejś kwaśnej kupce się wdarło jakieś zapalenie i teraz wystarczy kupka i od razu wychodzi na pupie Mam nadzieję, że teraz mu przejdzie
Kolejny wieczór Maks miał problem z zaśnięciem, już mi go szkoda bo jest strasznie zmęczony, oczka ma maleńkie a zamiast zasypiać to się kręci, wierci i popłakuje Może to przez tą pogodę
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
No i doczekałam sie szczepienia, mała obmierzona i obważona. No i jest taka ciężka że się na skali nie mieści ale od dołu waży 6970g wiec mniej niż te dzieciaczki z 3 centyla bo musiałaby wazyć 7kg. Na razie nie załamuję się ale mam zrobić wyniki krwi żeby zobacyć czy mała nie ma anemii. Jak dla mnie wygląda dobrze tym bardziej że dużo kalorii spala ucząc się chodzić. Mam się zgłosić kontolnie za dwa tygodnie wiec też za dwa tygodnie porobiej te wyniki. I zobaczymy ...
Pozdrawiamy rozpływające się mamuśki bo ja nie zdążę wyjść z domu a już jestem cała mokra.
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miałam intensywny weekend zakupowy bo mnie odwiedziła mama i dwie ciocie w poszukiwaniu sukienki i od 9 jak wyszłyśmy to dopiero o 19 wróciłyśmy, a w niedzielę od rana na giełde poszłyśmy Koszmar robić zakupy w takim upale, dobrze, że Maks został z tatą w domu
PolaL To Gabi faktycznie malutko waży, Maks waży 9,5kg i jest na na samym środku tej siatki centylowej
Sandra faktycznie masz wielkoludów za braci