- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Ania w jednym banku powiedzieli, ze BIK ok, ale dochód za mały, w drugim, że BIK zły na razie jakoś daliśmy sobie radę sami, teraz do czerwca mamy czas.
Powiedziałam mężowi, że dwie dziewczyny z mojego forum są w ciąży, to chwilę pomyślał, że my możemy już w listopadzie mieć następne Dobrze, że ścierki nie miaam w ręku, bo by po głowie dostał niedoczekanie jego
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Mój chłop też oszlał , że nie wiedział, że tak cudownie mieć dziecko, że Filipowi przydałaby się siostra, na co ja,ze Filip ma siostre,ale on by chciał taką co wychowa się z Filipem, na co ja też postukałam mu się w głowę, w naszym wieku i Filip, to był hard core, poza tym lekarze mi już zabronili zachodzić, chłopy czasami głupieją
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do wózka, to Ja najpierw ( w październiku) myślałam o dostawce do wózka Buggypod, ale gdy sprawdziłam ceny, to stwierdziłam, że nie ma sensu, bo nowa kosztuje 700 zł, używana połowę tego. Julek już biega. Gdy Kajtuś się urodzi za 2 miesiące, to będzie jeszcze lepiej biegał, więc nie ma sensu kupować dostawki. Wiesz, my mamy to dobrze, że swój dom i duży ogród, jest gdzie Juliankowi bawić się a ja mam gdzie z wózkiem wyjechać, gdy nie mma ochoty po mieście chodzić. My mieszkamy w małej mieścinie, więc odległości wszędzie są nie duże.
Dziewczyny, do dzieła !!!!! Która następną ????
A ty Czajusiątko, masz NOSA do wyszukiwania nas "zapłodnionych" . Mnie wyszukałaś, teraz Ummi .
Kasia SUPER !!!! Mieszkanie cud, miód i maliny !!! Kurcze, naprawdę, tak super urządziliście, tak z gustem, no SUPER< SUPER SUPER !!!! . Nie, no musimy to na żywo kiedyś zobaczyć
Kasia to piętrowe łóżko też można zrobić jako dwa oddzielne. Więc moi chłopcy pewnie też przez wiele lat będą na nich spali np. do matury , a co w nogach wytniemy dziury, jak już nie będą się mieścili i git .
AAAAA, Kaśka, a ja trzymam kciuki....oby twojemu mężowi się UDAŁO !!!!
Agnesssko, żyjesz?? Jak tam zdrówko?? Mam nadzieję że juz lepiej Odezwij się Kochana, teeeęsknimy ??
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja: Przykro Ci z tego powodu?? Będziesz miał synowe
Mąż: ...hmm, zięć mógłby się przydać..
Ja : Przecież będziesz miał dwóch synów.
Mąż: no tak, zięć to mógł by jeszcze coś wykręcić...
A niedawno mąż pojechał razem z jednym z braci do kolejnego brata, który dopiero się wybudował, aby mu coś tam pomóc w wykończeniu domu. Gdy wrócił pytam go, co robili, w czym mu tam pomogli.
Mąż: Płytki dokończyliśmy mu kłaść w łazience, było 8 płytek do położenia przy framudze, trzeba było je tylko ładnie przyciąc.
Ja: I to wszytko?
Mąż: Tak
Ja: I wy we dwóch pojechaliście a by 8 płytek położyć??
Mąż: ....
Ja: Wy jak w tym kawale, gdzie dwóch przykręcało żarówkę, jeden stał na taborecie i trzymał żarówkę a drugi kręcił taboretem.
Mąż:
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ciesze sie, ze niespodzianka sie udala a Ty Czajusiatko to niezly detektyw jestes hihi
Kasia kawal dobrej roboty !
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
- Otrzymane podziękowania: 0
Ummi Anulka gratulacje!!! Kolejne mamusie z tatusiami zadzialali...ciekawe ktora bedzie nastepna
Kasia domek pieknie wyglada, napewno duza satysfakcja jak sie samemu robi i jak widzisz jak to sie wszystko zmienia...super i to jeszcze wszystko sami, podziwiam
Sandra Kochana wspolczuje tego co sie stalo, wlasnie nadrabialam czytanie forum. bardzo mi przykro...trzymaj sie jakos...
Kacperek wlasnie zasnal, dumna jestem bo od kilku dni klade go do lozeczka. mleczko wypije w tym czasie czytam mu bajeczke, gasze swiatlo i sobie zasypia(jestem wtedy w pokoju ale nie nawiazuje kontaktu wzrokowego) ciesze sie bo juz trosze ciezki na chustanie:)
chcialam Was zapytac czy ktoras podaje swojemu dziecku kozie mleko? czy ktoras probowala? bo kupilam ostatnio(ale w kartonie) i nie wiem, roznie opinie sa w internecie (wiekszosc tych dobrych) i mam ochote ugotowac mu np.kleik ryzowy na tym mleku
kolorowych snow
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Ania mojego męża nikt nie sprawdzał i nie pytał nic o niego, więc po co rozdzielność?
Ummi tak w zasadzie to trochę zazdroszczę, to są niezapomniane momenty
Karolak ja nie podawałam koziego, Oliwier na razie pije substytut mleka, czyli Nutramigen, bo krowie (również mm) go bardzo uczula. Kacperek śliczny Oliwier też sam w łóżeczku zasypia, ale też muszę być w pokoju.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Też zawsze chciałam zamiast budować nowy dom to wprowadzić się do takiego starego domu i go remontować
Ślicznie
karolak słodziak ! i to jaki całuśny
Ummi teraz już będzie dobrze I trymestr prawie minął więc już dzieciątko silniejsze Objawy są ? Takie jak w poprzedniej ciąży ?
Kasia wy macie problemy z jąderkiem a my z siurkiem. Stulejka straszna a lekarka "obciągać" Ale nikt nie pokaże dokładnie jak... Chyba pójdę z Młodym do jakiegoś chirurga żeby na to spojrzał. Niby do 2 roku życia powinno zejść ale...
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Udało mi się nadrobić zaległości i co nieco mogę odpisać taki kubek 360 to my mamy od zawsze i nie mamy żadnego problemy z piciem, normalnie też pije poprzez rureczkę.
Co do rozmiarów to ja mam przedział ubrankowy 80-86 choć czasami i 74 jest ok. Waga ... dobijamy do 9kg zobaczę w czwartek mamy mieć szczepienie to poważymy się.
Aniu Filipek podrósł i trochę sie na twarzy zmienił ale oczka cały czas piękne
A... co do zasypiania to u mnie tak jak i u Aniplany poszły w łeb i śpię z Gabi, mała zasypia przy cycu ok.21.
Zdjęcie GAbi zapodam jak wrócę do domu.
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Fantastycznie widzieć tyle postów
Przepraszam że się nie odzywałam, ale do 15 jestem obłożnie chorą osobą i leżę w łóżku z książką Niepamiętam kiedy mogłam sobie na to pozwolić, a po 15 jak odbieram Makia ze żłobka muszę już być zdrowa, żeby za nim nadążyć a powiem Wam, że nie mam tyle siły Mam nadzieję, że po weekendzie dojdę do siebie w końcu
Ummi Ogromne gratulacje
Karolak Fajnie że się odezwałaś Kochanego mas chłopaka
Anulka Słodki Julianek
PolaL Zdrówka dla Gabi, oby już było dobrze
Ania Filipek jest super
Kasia Na prawdę kawał dobrej roboty widać po zdjęciach Super to wszytsko ogarnęłaś i efekt super A Oliś maile wysyła Słodziak
Sandra
Makrelcia jak zdjęcie pleców, mam nadzieję, że Ci lepiej i że znajdą przyczynę
Więcej nie pamiętam, ale postaram się nadrobić później
U mnie dużo lepiej, dzisiaj w końcu przestało boleć, ale dostałam @ więc teraz brzuch napitala Makio zdrowy i to mnie bardzo cieszy, bo bałam się go zarazić Wczoraj w żłobku miał bal przebierańców, był przebrany za spidermana Mam nadzieje że prześlą mi jakieś zdjęcia to się pochwalimy
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa