BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

13 lata 1 tydzień temu #343416 przez Anulka
A ja natrafiłam na coś takiego i zastanawiam się na tym. Jak kupię to będę miała sprawę łóżeczka na długo z głowy.
allegro.pl/lozeczko-tapczanik-kacper-2-kolory-i2247197390.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 tydzień temu #343418 przez makrelcia
pierścionek śliczny bardzo podobny do mojego :)

co wózków to ja stawiam na używany. Ubzdurał mi się Chico Trio ale to jeszcze sie okaże na co podnie wybór.

trzeba już pomału rozejrzeć się za wszystkim bo czas leci :) Póki co mam kilka ubranek smoczek i butelke :D

A wybór prezentu na chrzciny jest baaardzo trudny i każdy ma inne zdanie na ten temat. Ale za to aniołek śliczny :)

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #343424 przez agnesssa
Anulka również takie oglądam, fajna sprawa :woohoo:

Makrelcia zgadza się z tym prezentem :huh:

Ja w święta dostałam pierwsze dwa kartony z ciuszkami do przeglądania od kuzynki :) Jak kilka wyciągnęła to się aż wzruszyłam, takie malusie body jejciu :woohoo: :woohoo: :woohoo: W weekend sobie popatrzę co tam jest :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

13 lata 1 tydzień temu #343427 przez madeleine
Zaręczyny były już planowane przed ciążą, więc to nie jest tak, że wszystko na szybko bo będzie dzidzia :P
Ślub na razie cywilny po mojej sesji czyli jakoś w lipcu, chrzciny planujemy w grudniu, a kościelny razem z weselem jakoś za rok, kwiecień, maj. Doszliśmy do wniosku ze lepiej coś przez ten rok na wesele uzbierać i najwyżej resztę "dopożyczyć" w banku, niż od razu pakować się w kredyty. Bo jednak ślub to nie mały wydatek. Uzbierać coś uzbieramy, bo mieszkać będziemy z rodzicami narzeczonego, sami powiedzieli, że nie pozwolą nam się gdzieś na wynajem wyprowadzić, bo będą się martwić jak sobie radzimy, mieszkanie maja ok 100 m2 więc się pomieścimy :P

Wiktorek już jest z nami!

13 lata 1 tydzień temu #343431 przez madeleine
Anulka myślałam o tym samym łóżeczku, fajna sprawa, dwa w jednym. Jestem już na 80 % pewna że to właśnie takie wybiorę :P

Wiktorek już jest z nami!

13 lata 1 tydzień temu #343449 przez Anulka
Nam zależało przede wszystkim na pięknym ślubie, przyjęcie weselne mieliśmy tylko dla najbliższych osób. Było bardzo miło i przyjemnie, mieliśmy do 24 i następnego dnia nie byśmy wykończeni, no i kosztowało nas to nie dużo. Z kredytem zaczynać ja bym nie chciała, a wesele bardzo rzadko kiedy się zwraca, muszą być to naprawdę majętni goście, aby się zwróciło.

13 lata 1 tydzień temu #343476 przez 26joanna
My ślub mieliśmy na 100 osób i jak to góralskie wesele trwało do rana :) Zwróciło się nam wszystko i wyszliśmy na 0 :lol:
madeleine pierścionek śliczny :)
Anulka fajne łóżeczko , my mieliśmy takie przy Lusi , ale sprzedaliśmy jak miała 2 latka , bo spala już u siebie w pokoju na dużym łóżku , a teraz byłoby jak znalazł :silly:

13 lata 1 tydzień temu #343519 przez agnesssa
O matko zasypiam na siedząco, od jakiś dwóch godzin nie mogę się skupić na pracy, tak mi się spać chce. A tu jeszcze trzeba nadgodziny działaś, bo tyle pracy :dry: :dry:

13 lata 1 tydzień temu #343681 przez mala2809
madeleine pierścionek naprawdę imponujący! :) zazdroszcze ci planowania ślubu, dla mnie to były piekne chwile. Ja akurat też miałam wesele na 100 osób i to z poprawinami, więc byłam po nim naprawdę wykończona, ale takie sobie wymarzyłam i nie mogło byc inaczej :)
Jeżeli chodzi o wózek to ceny rzeczywiście są kosmiczne, ja największą uwagę zwracam na koła, musza być porzadne i masywne :)
Łózeczko też już czas najwyższy szukac... :)

13 lata 6 dni temu #343897 przez agnesssa
A co tu taka cisza dzisiaj :unsure:

Powiem Wam z tym wózkiem, że nawet znalazłam taki co bym chciała używany za połowę ceny, ale teraz się zastanawiam czy mam już go kupować, czy czekać dalej... nie wiem kiedy jest czas najwyższy na zakup wózka :silly: :huh:

13 lata 6 dni temu #343903 przez Anulka
Ja wózki oglądam od czasu do czasu, ale kupować będę latem. Tak samo łóżeczko i inne rzeczy, wszystko będę kupowała latem, teraz wg mnie jeszcze za wcześnie. No ale to tak naprawdę każdy sam ustala kiedy czas na zakupy :). Chcę najpierw wiedzieć pleć maluszka, aby potem mieć ukierunkowanie na kolor :)

13 lata 6 dni temu #343906 przez agnesssa
No Anulka ja też zaplanowałam robić zakupy od czerwca dopiero, ale z kupnem wózka mam problem, bo co jeśli za te dwa miesiące już nie znajdę takiego co bym chciała z używanych... no i właśnie się gryzę co z tym fantem zrobić :huh: Ja już znam płeć dlatego jest mi łatwiej wybierać :)

13 lata 6 dni temu #343918 przez makrelcia
agnesssa też mam właśnie ten zgryz. Teraz są całkiem dobre oferty i aż żal nie skorzystać. Ale jakoś jeszcze nie szaleje z tymi zakupami. Powstrzymam się do wakacji. Póki co muszą zadowolić mnie czapeczki i skarpetki :) A na wózki i łóżeczka przyjdzie czas. Mam nadzieję, że też trafią się jakies dobre oferty :)

13 lata 6 dni temu #343921 przez Anulka
Wiesz Agnesssa ja gdybym tak jak Ty znalazłam TEN odpowiedni wózek , który by mi podobał, to bym go kupiła. Bo masz rację, potem można już nie znaleźć takiego odpowiedniego.
Ja jeszcze na żaden nie zdecydowałam się. Jeszcze szukam.

13 lata 6 dni temu #343925 przez Anulka
Makrelcia ja zaglądam na allegro do wózków prawie codziennie pojawia się coś nowego , więc myślę, że dobre oferty będą nawet latem, gdy zdecydujemy się już na zakup tych wszystkich rzeczy dla maluszków.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka