- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
My to w ogóle mamy problem z imieniem dla synka, bo ja mam bardzo dużą rodzinę, a co najgorsze z dużą przewagą CHŁOPAKÓW tak więc mnóstwo imion jest zajętych Ale jeszcze mamy troszkę czasu więc damy radę ja jestem bardziej za jakimś nietypowym, ale z umiarem, jak widzę niektóre imiona to żal mi maluszków
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
- Otrzymane podziękowania: 0
mam 25 lat, staralismy sie z mezem tylko 3 miesiace o nasze malenstwo i udalo sie! jestesmy bardzo szczesliwi! co do plci dzidziusia to nie wiem... ale tu bedzie ciezko o to dlatego ze w moim wybranym szpitalu tego nie mowia ( duzo kobiet jak dowiadywalo sie ze to dziewczynka to usuwaly dlatego chyba nie mowia) ale za tydzien lece do Polski na maly urlopik, to moze pojde do gin.zrobic usg i moze zobacze kto sie tam kryje:)
jak tam samopoczucia ogolnie? ja od poczatku ciazy nie mialam wymiotow, tylko troche mdlosci, narazie przytylam poltora kg, brzusio rosnie!!
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
A wiecie co... ja twierdzę, że za dużo jest tych pościeli gdyby były 3 do wyboru bułoby łatwiej A tak to przeglądam i mi się strasznie dużo ich podoba A jeszcze mam problem... bo wiadomo 1 komplet nie wystarczy. A 2 takich samych to jakoś mi się nie uśmiech kupić. No i zastanawiam się, bo ochraniacz 1 wystarczy tylko jak to teraz dobrać żeby do 2 pościeli pasował A może kupić 2 całe komplety ? Normalnie mam zgryza już
A ogólnie to chciałabym gładką zieloną pościel z naszytymi czerwonymi i niebieskimi samochodami i takie same zasłonki na okno Kusi mnie żeby sobie samemu takie zrobić ale jakoś nie mogę znależć odpowiedniego materiału I do tego takie uszyć samochodziki jak na pościeli i zawiesić nad łóżkiem albo przy karuzeli
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Siteczko no właśnie odkąd mi się przyśniło to imię to też mi się spodobało
Aganio to super, że dostaniesz w spadku. Ja też się cieszyłam, że dużo rzeczy odziedziczę, i przejrzałam już kartony, które dostałam, ale się okazało, że większość rzeczy są juz tak sprane, porozciągane, poplamione albo po prostu
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
No to ja dzisiaj wrzucę pierwsze zdjęcie swojego brzuszka, jak na ten tydzień to jest już troszkę spory:) Wczoraj moja mama powiedziała, że na pewno będzie chłopczyk, no ale zobaczymy:) Jak dla mnie to obojętne, ważne żeby maleństwo było zdrowe:)
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A na allegro można kupic dosłownie wszystko, nowe i w przystępnych cenach
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zresztą pozostałe dziewczyny też wrzucajcie, no nie bądźcie takie
Mała no ja z dwóch kartonów wybrałam dwie pary body i śpioszków, jedną koszulkę i to koniec Ale faktycznie niech żyje allegro
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolak dopisałam Cię na naszą listę wrześniowych mamusiek, możesz sobie podglądnąć link jest nad moim suwaczkiem
Pytałaś o samopoczucie, moje od jakiegoś czasu dużo lepiej, bo cały pierwszy trymestr, zresztą początek drugiego był ciężki mdłości i wymioty przez cały dzień. Teraz już nie karmię kotów, ale i tak co zjem to mi jakoś niedobrze i zgaga po wszystkim, nawet po wodzie nie gazowanej Po za tym jest super
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Przecież nie ubiorę dziecka w sprane i porozciągane ubranka a w moich pudłach trafiły sie nawet porwane, dlatego właśnie powtórzę po agnesss : niech żyje allegro!
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
Imiona dla chłopczyka: Olaf, Konrad, Kubuś ( bardzo mi się te imiona podobają)
ale raczej wybierzemy imię dla chłopczyka bardziej pospolite ( bo mój narzeczony obawia się jak będą go później w szkole nazywali, przezywali hehe). W jednym z seriali na tvn-ie jest Gniewko. Muszę przyznać że bardzo mi się to imię spodobało Zawsze marzył mi się Xavier- ale co rusz to same Ksawcie dookoła
Pościele są prześliczne Też oglądałam wczoraj, ale niestety mnie nie stać by wydać 250-300 zł za komplecik. Oglądałam bardzo podobne do Waszych- ale może były 100zł za 6-elementów. Bodajże- kołderka, podusia, prześcieradło, ochraniacz oraz poszewka na poduszkę i kołderkę. Tylko nurtuje mnie jedno pytanie- czy poduszka i kołdra ( chodzi mi o wsad) czy będą takiej jakości jak te co są w kompletach za 250zł-350zł. Czy wogóle jest jakiś rodzaj wsadu do kołderki? Może Wy wiecie dziewczyny??
Pozdrawiam
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*