- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja widziałam moje maleństwo jak dotąd jeden raz, następne będę miała 17 maja. Ja to bym chciała już maleństwo mieć przy sobie , zdjęcia to dla mnie wiele nie dają, no bo na nich maluszka dobrze nie było widać, może dlatego aż takiego wrażenia na mnie nie zrobiły. Teraz ruchy da mnie są sygnałem, że maluszek się rozwija. I jestem uzbrojona w cierpliwość, czekam na wrzesień, ale tak myślę, że jednak urodzę po terminie, niż przed nim. No bo ruchy zaczęłam odczuwać, takie wyraźniejsze później od Was, bo już po 20 tc.
My mieszkamy w domku jednorodzinnym i na podwórku robi się już bardzo zielono i pięknie.
Dziś zasiałam nasionka kwiatków w skrzyneczkach i teraz stoją w szklarni, aż trochę wyrosną, potem zawierzę na zewnątrz przy schodach.
Któraś z Was pytała, które kwiatki nadają się do zasiania w skrzyneczkach. Ja zasiałam:
GROSZEK PACHNĄCY ( LATHYRUS ODORATUS) - bardzo pięknie pachnie.
WIENIEC PURPUROWY ( IPOMOEA PURPUREA)
FASOLĘ OZDOBNĄ ( PHASEOLUS COCCINEUS )
NASTURCJĘ
Ja ciuszków mam już trzy kartony z SH, bo mojego męża ciotka SH z rzeczami z Anglii i co tydzień dostajemy nowe lub prawie nowe ciuszki dla maluszka i są naprawdę bardzo ładniutkie, takie jak te z Allegro .
W szklarni chcemy zasiać trochę rzodkiewki, pomidorków, ogóreczków, salaty innych warzywek na własne potrzeby. Mój mąż wczoraj skopał a ja dziś wyczyściłam z zielska i wygrabiłam i dziś gdy mąż wróci z pracy zasiejemy . Ale teraz to mnie trochę krzyż pobolewa ...
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Jakiś czas temu mojej siostrze śniło się, że wygrała w totka 8 baniek a dzisiaj widzę, że jest kumulacja i właśnie...8 milionów... muszę do niej zadzwonić i zapytać czy grała - może się podzieli
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
a to moja sukienka- butów oczywiście nie kupiłam, podobały mi się jedne ale jak na złość nie było mojego numeru ;/
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
26joanna - piękny brzusio
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki dziewczyny, prawda jest taka, że takie malusie to zawsze będą super Ale super jest to, że wydałam jakies 70 zł, a mam calutki wór ciuszków, bo nie wrzucałam wam wszystkich
Mój maż wczoraj cały wieczór trzymał mnie za brzuszek, maluszek się chyba bardzo cieszył bo ładnie fikał, no i pytam męża czy coś czuje, twierdzi że tak, ale jestem ciekawa czy faktycznie czuł pod dłonią, czy już tak bardzo chce czuć, że mu się wydaje
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
ja wczoraj spędziłam czas na zakupach ponad 4 godziny:)ale uwielbiam robić zakupy z mężem więc pewnie dlatego tyle nam zeszło....no i kupiłam sukienkę na wesele, na które idę za miesiąc...i przy okazji sukienka przyda się na komunię bo idę tydzień wcześniej i na zakończenie roku w przedszkolu:) jest z superowego materiału takiego rozciągliwego że nawet za dwa miesiące brzuch się zmieści:)kupiłam ją w specjalnym sklepie ciążowym i od razu widać że jakoś lepiej leżą takie sukienki...chociaż w innych sklepach też przymierzałam ale bałam się ze teraz mogą być dobre a za miesiąc w nie nie wejdę....
andra ja też mieszkam na 4 piętrze i generalnie wszyscy mi współczują:)i też biorę femibion u mnie kosztuje 54 zł...ale może rzeczywiście przestawię się na ten tańszy....
no ale najważniejsza wiadomość....za 5 godzin zobacze moje maleństwo na usg:)nie śpię od 6 z tego powodu:)
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
A ja większość ciuszków mam z SH Ostatnio kupiłam 2 pary bodów nowiuteńkich z metkami za całe 2 zł Co prawda małe bo na 56 ale niech i takie będą w zapasie. Za te pieniądze to żal nie kupić A wczoraj jeszcze kupiłam 2 pary spodni po 2 zł takie sztruksy i dresiaki. I pajacyka za 5zł granatowego z łosiem Też Wam wrzuce focie jak wróce do domku Prześliczne są te wszystki ciuszki
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
ja własnie sprzatłam kuchnię, musze poskładać pranie,i kwiatki w doniczkach zasadzić. pogoda dzisiaj brzydka ale mam nadzije ze w weekend bedzie ładnie. Agnessa mam podobne śpioszki z misiem
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
a co do czekolady to ja też uwielbiam i nie wyobrażam sobie nie mieć w domu w zapasie:)obecnie jestem na etapie czekolady o smaku tiramisu:)pychotka:)
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chłopek pogodą się nie przejmuj masz w domu słoneczko A te śpioszki z misiem to moje ulubione
Makrelcia no właśnie, mi też nie żal kupować tych malusich rozmiarów, jak można dostać za 2 zł body i też takie zakupiłam z napisem mama's little star i nad nimi się najbardziej rozpuszczam