BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350690 przez chasiami
Jestem szczesliwa ze bede miec dziewczynke - bo jak to mowią ze oby było zdrowe :)
Ale dziewczyny, wszyscy moi znajomi rodzą chłopaków, na forum też pełno będzie chłopaków, normalnie aż wam zazdroszcze, tak bardzo chcieliśmy miec chłopaka (zawsze nam się sie marzyło) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #350697 przez agnesssa
Chasiami a czemu tylko na noc niebieskie. Wg mnie dziewczynce można ubrać każdy kolor i w każdym będzie ślicznie wyglądać, a w róż już chłopca nie ubierzesz :silly:
A ja myślałam, że błękitne nie będą mi się podobać, a większość tego co kupiłam jest niebieskie... rodzinka właśnie się śmieje, że co zrobię jak mi się jednak córeczka urodzi, to im właśnie odpowiadam, że dziewczynki w niebieskim też ślicznie wyglądają :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 8 miesiąc temu #350701 przez Jussstyś
agnessa moja bratowa ubierała córeczkę w niebieskie i zielone, no i oczywiście różowe, prześlicznie wyglądała w każdym kolorku :D

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350702 przez andra88
chasiami ja chciałam mieć córeczkę Lenkę a wyszedł synuś- ale i tak bardzo się cieszymy żeby tylko zdrowe było. chasiami drugi brzdąc będzie synuś :) Jeszcze jednego bobaska nie urodziłam a mój narzeczony już o drugim gada heheh Chciałby bardzo żeby były rok za rokiem- ale ja się obawiam jak dam radę z dwoma brzdącami :)
A znasz coś w centrum jakieś sklepy?? Bo w Boguszowicach byłam z raz.

Myślę że dziewczynkę można ubrać w niebieski kolor, gorzej chłopaka w różowy :D

12 lata 8 miesiąc temu #350705 przez chasiami
No tak masz racje :) ale mój ulubiony kolor to niebieski :) ale nie bede cały czas ubierac moją kruszynkę w niebieski bo pomyślą ze ze mną jest coś nie tak :P

12 lata 8 miesiąc temu #350708 przez chasiami
w centrum to wogole jest śmiesznie bo np raz byłam w sklepie, a tydzień poźniej patrzę i pisze ze juz zamknięte i likwidacja, taki jest Rybnik :(

12 lata 8 miesiąc temu #350712 przez andra88
Może jakiś sklep znajdę, jak nie w Rybniku to może Wodzisław czy Jastrzębie.

12 lata 8 miesiąc temu #350728 przez moniab26
Ja też czesto chodzę do SH i czasem uda się wyszukać coś naprawdę extra, a co do ubranek dla dzieci to akurat u nas nie ma nic ciekawego ale za to na allegro znalazłam sporo gotowych zestawów, np taki : allegro.pl/maly-tygrysek-firmowki-wypraw...0-6-i2278300073.html i sporo innych

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 8 miesiąc temu #350764 przez agnesssa
Monia też często oglądam te zestawy :) i pewnie jeden taki kupię :woohoo: Ja to się cieszę, że moja kuzynka ma mi z Londynu jakąś wyprawkę przygotować, właśnie przyjechała na tydzień i miałam okazję sobie z nią pogadać i twierdzi, że tam ciuszki są bardzo tanie, a oglądając na allegro właśnie z Angli to są śliczne :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #350773 przez moniab26
Właśnie te angielskie ubranka są naprawdę bardzo fajne, u nas w sklepach takich nie spotkałam, tez chyba kupię taki zestaw ale troszkę większych ubranek bo takich malutkich mam już pełno - kupiłam cała wyprawkę dla Igorka i niestety nie miał niczego na sobie...
tak więc wszystko czeka w pudłach dla Filipka

[*] 30.05.2005 aniołek

12 lata 8 miesiąc temu #350777 przez agnesssa
No dokładnie Monia ja też jej kazałam kupować większe :D Zobaczymy co z tego będzie, bo nie wiem też kiedy znowu do Polski przyleci :silly: Chociaż właśnie ona ma byc mamą chrzestną i jest bardzo zaangażowana w moją ciążę :woohoo: To jest bardzo miłe, bo powiedziała że we wrześniu na 100% będzie :blush:

12 lata 8 miesiąc temu #350783 przez moniab26
U mnie matką chrzestną ma być moja siostra i tez bardzo się we wszytko angażuje, na razie nie kazałam kupować jej żadnych ubranek bo już mam ale za to kupuje zabawki w ilościach hurtowych :laugh: jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli dobudować pokój specjalnie na zabawki

[*] 30.05.2005 aniołek

12 lata 8 miesiąc temu #350797 przez Jussstyś
U mnie też matką chrzestną będzie moja siostra i też nie może się już doczekać:) powiedziała, że nie pożałuje na maleństwo ani grosza:) ja z resztą też, choćbym sama miała umrzeć z głodu hihi :D

12 lata 8 miesiąc temu #350877 przez 26joanna
Powiem Wam ze ja lubię chodzić do SH. Kupiłam tam sobie 4 pary spodni ciążowych ( z metkami , cena na nich ok. 50 euro sztuka) za 12 euro wszystkie :woohoo: Pewnie jak poznam płeć to będę coś fajnego kupywac dla maluszka , bo takie małe nawet nie zniszczone :laugh:
Ciekawe czy moje zdjęcie wejdzie :silly:

12 lata 8 miesiąc temu #350881 przez agnesssa
Joanna i gdzie to zdjęcie :unsure:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka