BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 8 miesiąc temu #351190 przez patys
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #351191 przez chłopek
agness moje słoneczko spi właśnie a raczej dwa słoneczka spią:) Ksawerego coś bierze mam nadzije ze mi sie nie rozchoruje na niedziele

12 lata 8 miesiąc temu #351193 przez agnesssa
Patys śliczna ta sukienka :woohoo: Piękne kolory, teraz to czekamy na zdjęcia Ciebie w sukience z brzuszkiem :lol:

Chłopek to jak śpią to jeszcze większe słoneczka :silly: Zdrówka dla Ksawcia życzę, mam nadzieję, że jednak się nie rozchoruje :ohmy: Buziaki od cioci :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 8 miesiąc temu #351195 przez chłopek
jak sie obudzi to przekaze buziaki:)

12 lata 8 miesiąc temu #351198 przez andra88
Witam :)
u nas słoneczko pięknie świeci, ale wiaterek troszkę zimny jest :)
patys ja też chciałam wrzucić foto mojej sukienki, zmniejszyłam zdjęcie do 800x600 i nie chce dodać do forum.
Ja czułam tylko łaskotanie małego, a wczoraj jak się położyłam to czułam jak mały się przekręcił, i brzusio z jednej strony był bardziej wypukły- narzeczony przyłożył rękę i czuł jak mały się znów przekręca :) Cudowne uczucie jak mały się tak wierci. A mina mojego narzeczonego bezcenna- bo jeszcze nie widział maluszka na USG, i jakoś traktował małego że jest w brzuszku i sobie rośnie, a wczoraj pierwszy raz miał bliższe spotkanie :D
A jak Wam się śpi kochane?? Bo dla mnie noc to jest koszmar- spać nie mogę, przekręcam się...

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351199 przez andra88
patys - super sukienka, piękne kolory- teraz w nią wskakuj i pokaż się z brzusiem :)

Teraz spróbuje wrzucić moją sukienkę :)

12 lata 8 miesiąc temu #351202 przez andra88
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #351203 przez andra88
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #351206 przez patys
andra przez tą moją sukienkę to nawet brzuszka nie widać za bardzo:) więc maż mi zrobi może jutro zdjęcie w jakieś obcisłej bluzeczce to wtedy będzie widać jaki brzuszek jest duży:)
co do spania to ja jakoś nieźle śpie czasem się tylko budze w nocy ale zaraz zasypiam w sumie śpię 8 godz....

12 lata 8 miesiąc temu #351218 przez mala2809
Hej dziewczyny,
U mnie dziś ładne słonko świeci chociaż jest dość chłodno. Ja niestety dalej męczę sie z wymiotami. Już wyczekuję dnia kiedy po wstaniu z łózka będę mogła zjeść normalne sniadanie, a nie biegnąć do kibelka :(

andra, patys sukienki piękne. Ja dziś jadę pokazać moją suknie ślubna jednej dziewczynie, z jednej strony fajnie jakby kupiła ją bo nie będzie zabierała mi już cennego miejsca, ale z drugiej aż mi łezka na sama myśl leci... :(

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351247 przez agnesssa
Andra Twoja sukienka też super :woohoo:

Ja też mam problemy ze spaniem, niby mi wygodnie, niby nie za zimno ani nie za ciepło a jednak się budzę i wiercę :huh: Przez co rano jestem nieprzytomna, a wstawać trzeba :P

Mała ja też próbuję sprzedać moją suknię ślubną, ale nie jest tak łatwo qrcze :huh: A też miejsce zabiera ;)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 8 miesiąc temu #351274 przez siteczko
Witam :)

Ja dziś nadrobiłam spanko, bo wczoraj wpadł mi szybki projekt do zrobienia tak więc siedziałam ostro od 12-24 :/ z małą przerwą na dojazd do rodziców, mąż w delegacji to ja poleniuchuje na wsi :) tak więc musiałam odespać, bo wczoraj myślałam że zejdę tak strasznie bolał kręgosłup, później też brzuszek :/ już martwiłam się o maluszka, niestety pracuje przy komputerze, a to było wyjątkowo intensywne siedzenie, zazwyczaj mam więcej czasu na projekt...
Na szczęście rano przywitało mnie piękne słoneczko, dziś ma być koło 20' :) tak więc superowo cieplutko się zaczyna - w końcu! :)

patys, andra śliczne sukienki, ja już w żadne się nie zmieszczę które mam w szafie, więc może też zakupie sobie jakąś sukienkę typu - elegancka, bo na lato to wiadomo, takie luźne przewiewne to musowo :)

12 lata 8 miesiąc temu #351278 przez siteczko
mala2809, agnesssa rozumiem Was obie doskonale, ja właśnie wczoraj sprzedałam swoją sukienkę i do tej pory jest mi smutno, bo chętnie nie raz bym sobie na nią popatrzyła, ale tak jak właśnie mówicie zajmowała cenne miejsce... a udało mi się bardzo szybko sprzedać, bo w sumie może 2 miesiące ogłaszałam się w internecie, na przeróżnych portalach, miałam duże zainteresowanie ale samym welonem! już się śmiałam że zmienię ogłoszenie "sprzedam welon, a suknia gratis" :D ale w końcu znalazła się chętna na sukienkę i od razu kupiła, też zakochała się od pierwszego 'ubrania' ;) w sukience jak i ja :) nawet bez żadnych negocjacji ceny :) Znajome, kuzynki nawet parę lat po ślubie, mają problem ze sprzedaniem... liczą na to aby przynajmniej ktoś się zainteresował i wziął choćby za 500 zł... a ja sprzedałam za dużo więcej, więc akurat idealnie by pokończyć parę rzeczy w mieszkaniu, bo do tej pory nie mamy karniszy, lamp, już nie wspomnę o drzwiach do szaf w zabudowie ;) więc na coś się zdecydujemy, aby zrobić, bo później jak będzie maluszek nie będzie to tego głowy :)

12 lata 8 miesiąc temu #351291 przez andra88
siteczko to leniuchuj dziś :D ja miałam robić porządek w szafie ale mam takiego lenia że raczej odpuszczę sobie :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351297 przez patys
ja bym może swoją suknię też sprzedała ale trochę się zniszczyła na ślubie tzn oderwał się taki guzik mocujący tren i lekko ją przedarł....więc nie wiem czy opłacałoby się to naprawić a potem sprzedać....

a zaraz wychodze do babci bo ją też zabieram na usg bo bardzo chciała bo za jej czasów nie było takich możliwości, więc dziś dzidziuś będzie miał więcej widzów:) jeszcze 2 godz i zobaczę maluszka troszkę się denerwuję ale to pewnie normalne:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka